Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
abidin diyo ki siz grup mu olduğunu zannediyosunuz. her gün kavga ediyosunuz. altar da dediki ailede de olur tartışma. abidin de dediki ben ailemle bu şekilde tartışmıyorum. en ufak bir kavgada herkes herkesin yüzüne açığını direk vuruyo. bence doğru söylyo çok tartışma yaşıyorlar. semih neden ikna etme çabasında ki sonuçta çoğunluk yine onda. pota da üstünlük sağlamak için çırpınıyo ama ne gerek var oyu yüksek zaten semih in

abidin resmen reklamını yapmak için gelmiş.. bidaha yeni gelen insanlar inşallah ünlü değilde normal insanlar olur.... ününü kaybeden ün yapmaya çalışan insanlar gelmesin.......ayrıca özleme sinir oluyorum.. başta diğer gruba yalakalık yapıodu sonra ordan kazık yiyince kendı grubuna geri döndü... Murat abi çok 2 li oynuyo mesela ; özlem türkandan yana şikayet ediyor özlemi tutuyor... sonra türkan murata özlemden şikayet ediyo türkanı tutuyo sonra murat abi semihten şikayet ediyo çalşmıyo sonra semihle işbirliği yapıyo... anlayamadım gitti ............Arda gitmeden önce murat abi konuşmuşlardı gruplarına çağırmıştı(arda) murat abi de gelmeyi düşünüyorum dedi.. sonrra 1 gun sonra adını yazdı :S ve herkesede ben gruplarına gitmek istemediğimi söyledim dedi.. ama RESMEN AÇIK AÇIK SİZİN GRUBA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM dedi
kurretulaynda kendini çok beğeniyo sanırım.Başta tuncay falan KENDİSİNDEN hoşlanıyo diye hissetmiş bunuda özleme söylemiş özlemde semihe söyledi (o arada cok kavga oldu)
Hele inci tezcan olayına ne demeli ? tezcan incicinin yok saçını okşuyo yok koluna giriyo sürekli yanyanalar hatta tezcan inciiyi kucağına alıp yatağına bile götürüyo.. SONRA ne öğrendik?? tezcan gamzeden hoşlandığını söylemiş ve ona söz vermiş beklicem diye... ŞOKŞOK.
Ayrıca şimdiki olayda özlem şikayet ediyo türkan için. Seebebide Türkan sürekli laf söylüyo herşeye yok yemeği söyle yap böyle yap hakaretler falan özlem ağlıyo türkanda yalandan ağlıyo diyo yüzüne karşı..Şimdi gene açtım izliyorum türkan okdr laf soyluyo özleme tekrar ''ay canım falan sarılıyo NEKADAR YAPMACIK İNSANLAR WAR.
Semih baştan beri kendini belli etti. Çalışmayı sevmediğinide adam başta dayak yedi kimse onun arkasında durmadı. Kendi grubuda dahil....
Bence semih çalışşsın çalışmasın ama oranın birincisi Semih......Survıorı hatrlarsak Ünlülerden Gökhan daha iyiydi fakat oylama turabi kazandı buda böyle olur...
Birşey daha eklicek olursam ; Çoğu türkanı beğenmiyo yapmacık oldugunu düşünüyo(buna bende dahil) Bi insan ağladığını üzüldüğünü sürekli söyleyip kendini acındırmaz...Türkan aynen bunu yapıyo... Bakalım daha neler görücez =)

kız benim gibi yazsana açık açık. merakta bırakıp gitmişsin bizi ahahha
Abidin bugün ben grubuma kurucam dedi açık açık semihe..
Özlem, semihle özel konuştu.
Semihte artık dayanamayıp madem böyle bir şey istiyorsunuz buyurun o zaman kurun dedi..
Sonra özlem yine ben daha karar vermedimleri getirdi işi..

Semihler, Abidine o zaman baştan bizim içimize girmeyecektin kendi grubunu kuracaktın dediler semih sinirlendi baya..

Semih , türkanla özel konuştu. Sabah birşeyler olmuş anlayamadım ama..
Bu diklenmelerini falan bırak dedi.
Herkes birbirine rest çekti falan.. Sinirler gerildi tekrar toplantı yaptı semihlerin grubu..

Anlayacağın durumlar karışık..

Akşam bir daha oturup konuşacaklar..

Birinden biri gitsin artık şu gruptan . Çünkü gerçekten sorun özlem ve türkan başka da hiç bir şey değil..

Semih ne güzel dedi bugün ama..

Kurun dedi kurun buyrun dedi..

Abidin fazla umursamıyor yarışmayı. Semihe niye bu kadar tedirgin oldun gibilerinden soru soruyor..

Şu abidin semihlerin gurubundan gitsin artık

grup kurarsalar eger abidin kurarsa ki (bence grup fakan kuramazlar yemez çünki) ilk giden abidin olur... Çünki dün akşam altar semihe abidine güvenme dedi (karşı gruba laf taşıyan biri var ve abidinden şüpheleniyorlar) semihte zaten güvenmiyorum dedi......ve konuşmanın sonunda semih dediki özlemi grupta tutucaz çünki her grupta kavga çıkaran biri lazım oda özlem olucak ortaya laf atıcam ve onlar birbirlerini yicek dedi semih...(kafasında başka stratejileri var belli)

aynen katılıyorum zaten semihin güven duydugu kişiler altar ve kurretülayn ........ Kimin nasıl bi kişilikte oldugunu bilio ona göre davranıyor.......

Semih zaten özlemin abidinle grup kurmasını istemiyor ve bu yüzden sabahtan beri çocuk dert edindi olayı çözüme kavuşturmaya çalışıyor..

Özlem eğer abidine güvenip semihlere sırt çevirirse gerçekten o yarışmanın zayıf halkası haline gelecek.
haberi yok

AYNEN KATILIYORUM bide böyle bişey var... Özlem Türkana dayanamıyor onun için başka gruba gider ama bugun türkan özleme yalakalık yaptı belkide fikri değişebilir.......

AYNEN KATILIYORUM bide böyle bişey var... Özlem Türkana dayanamıyor onun için başka gruba gider ama bugun türkan özleme yalakalık yaptı belkide fikri değişebilir.......
Ben türkanın ve özlemin her seferinde blöf yaptığını düşünüyorum

bugün türkanda bende tek başıma takılırım diye semihi deniyor..

yahu yapıcı olacakları yerde daha da ateşe körükle gidiyorlar..

Çünkü semih ona ayar verdi kimseyle aran bozulmasın, dikkat et.yoksa sana döner oklar dedi.

Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor aslında.....Murat tam 2 li oynuyor.. Murata biraz daha dikkatli bakarsanız anlıcaksınız....orda Saf olan tek kişi altar... Türkan elini incitiğinden beri altar tek başına sabah kalkıp ahıra gidiyor inek sağıyor büsürü iş yapıyor....... Çocugun kimse hakkını yiyiyemez zaten en çok oy alanlardan biride altar.. ama karşı grup altarın zayıf halka oldugunu düşündüler ve çok yanlış yaptılar Pahalıya mal oldu...............Şimdide gruplarına Özzlemi çagırıyolar..... ÇOK DALLAS OLDU

Semih bunu biliyor ama alaya alıyorlar artık..
Murata dikkat vs diye şakalaşıyorlar..

Murat semihi bırakmaz..

Gamze gitmezse gamzeyi yanlarını alacaklar bence bak görürsün

Semih bunu biliyor ama alaya alıyorlar artık..
Murata dikkat vs diye şakalaşıyorlar..

Murat semihi bırakmaz..

Gamze gitmezse gamzeyi yanlarını alacaklar bence bak görürsün
Gamzeyi yanlarına alırsalar çok oy kaybederler söyliyim.. Ama zannetmıyorum cunki geçen son oylamada gamzenın adını yazdıklarında Gamze Beni niye yazdınız herkes bahane üretip beni yazdı fln filan dedi özlem birden patladı gamzeye dediki beni kaç hafta yazdınız ben bişey demedim. Hani beni yazın diodun gamze şimdi yazdık ağrınamı gitti diye kavga ettiler Yani semihte sevmıyor gamzeyi... Zannetmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…