- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.721
Özlem diger gruptaki ismi laxım değil iki kızla anlasamıyor ki.hayatta gitmez.olsa olsa abidinin 3.grup tuzağına ďüşer ve tek kalır.Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor aslında.....Murat tam 2 li oynuyor.. Murata biraz daha dikkatli bakarsanız anlıcaksınız....orda Saf olan tek kişi altar... Türkan elini incitiğinden beri altar tek başına sabah kalkıp ahıra gidiyor inek sağıyor büsürü iş yapıyor....... Çocugun kimse hakkını yiyiyemez zaten en çok oy alanlardan biride altar.. ama karşı grup altarın zayıf halka oldugunu düşündüler ve çok yanlış yaptılar Pahalıya mal oldu...............Şimdide gruplarına Özzlemi çagırıyolar..... ÇOK DALLAS OLDU
Sevilcek insan mı yaa o konuşma tarzıyla heleeGamzeyi yanlarına alırsalar çok oy kaybederler söyliyim.. Ama zannetmıyorum cunki geçen son oylamada gamzenın adını yazdıklarında Gamze Beni niye yazdınız herkes bahane üretip beni yazdı fln filan dedi özlem birden patladı gamzeye dediki beni kaç hafta yazdınız ben bişey demedim. Hani beni yazın diodun gamze şimdi yazdık ağrınamı gitti diye kavga ettiler Yani semihte sevmıyor gamzeyi... Zannetmıyorum
aynen snir oluyorum... Hele çığliğı falan gülüşü çok yapmacık... Sese hiç gelemiyorum o kız konuşunca sesi kısıyorum resmenSevilcek insan mı yaa o konuşma tarzıyla heleeOnu kimse sevmiyor ordaa
Ay evett yaaaaaynen snir oluyorum... Hele çığliğı falan gülüşü çok yapmacık... Sese hiç gelemiyorum o kız konuşunca sesi kısıyorum resmen
Yok canım yaaa.taktik o.karşı tarafı şaırtma taktıği.vay be neler öğreniyoruzBen yokken neler olmuş öyle aboooAbidin yavaş gelsin bir kere.Ne grup kurmasıymış.
ha bide gamzeyi ütopyanın güzeli seçtiler yaaa miğdem bulandı resmen bülent ersoy ondan daha güzelAy evett yaaaaBilerek mi seçiyorlar böylelerini insanlar ekranin onunde fenalık geçirsin diye
Yok canım yaaa.taktik o.karşı tarafı şaırtma taktıği.vay be neler öğreniyoruz
Ay evet o neydi öyleeee.ben de şok oldum türkan da şok olduŞapşik abidin ya.Murat da güya taktik yapıyor ya Türkan la küstü numaradan.
ha bide gamzeyi ütopyanın güzeli seçtiler yaaa miğdem bulandı resmen bülent ersoy ondan daha güzel
Murat semih gbi taktik yapmaya çalışıyor ama Kendisine dönücek o taktikŞapşik abidin ya.Murat da güya taktik yapıyor ya Türkan la küstü numaradan.
Babası ne kadar kinci yslnız.ailelerin geldigi gün gamze babasına fotograf çektirelim dedi.adam, ben onlarla foto çektirmem dedi.kız zorla çektirdi.ha bide gamzeyi ütopyanın güzeli seçtiler yaaa miğdem bulandı resmen bülent ersoy ondan daha güzel
o bölümü izlmedim canım bide inci kendi akrabalarını komşularını getirtmiş ama kmseye akrbsı oldgnu soylememiş semihte bunu farketmiş şikayet etcem dio inci bide dha önce bilgsyardan internete girip arkadaşına kendisi için günlük getirttirdi para aldı ama 5 tl aldı ... diskalifiye olabilirBabası ne kadar kinci yslnız.ailelerin geldigi gün gamze babasına fotograf çektirelim dedi.adam, ben onlarla foto çektirmem dedi.kız zorla çektirdi.
Murat semih gbi taktik yapmaya çalışıyor ama Kendisine dönücek o taktik
Ay inşallah inşallahhho bölümü izlmedim canım bide inci kendi akrabalarını komşularını getirtmiş ama kmseye akrbsı oldgnu soylememiş semihte bunu farketmiş şikayet etcem dio inci bide dha önce bilgsyardan internete girip arkadaşına kendisi için günlük getirttirdi para aldı ama 5 tl aldı ... diskalifiye olabilir
Bir De hızlı hızlı konuşmasıYa murat yüzünden bakasım gelmiyor artık ütopyaya.Hele o üstü başı leş gibi bir de açık gri giyiyor öggg
Aynen yaaaaaa.semihten rol çalıyor.nasıl da kuyruğunu kıstıra kıstıra konuştu semihle.ama grup sayıları artarsa yine efelenir.Serkan da az değil ya çok zeki zannediyor kendisini ama fos.
Bir De hızlı hızlı konuşması
Aynen yaaaaaa.semihten rol çalıyor.nasıl da kuyruğunu kıstıra kıstıra konuştu semihle.ama grup sayıları artarsa yine efelenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?