Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Özlem diger gruptaki ismi laxım değil iki kızla anlasamıyor ki.hayatta gitmez.olsa olsa abidinin 3.grup tuzağına ďüşer ve tek kalır.

Sevilcek insan mı yaa o konuşma tarzıyla heleeOnu kimse sevmiyor ordaa

ha bide gamzeyi ütopyanın güzeli seçtiler yaaa miğdem bulandı resmen bülent ersoy ondan daha güzel
Babası ne kadar kinci yslnız.ailelerin geldigi gün gamze babasına fotograf çektirelim dedi.adam, ben onlarla foto çektirmem dedi.kız zorla çektirdi.

Babası ne kadar kinci yslnız.ailelerin geldigi gün gamze babasına fotograf çektirelim dedi.adam, ben onlarla foto çektirmem dedi.kız zorla çektirdi.
o bölümü izlmedim canım bide inci kendi akrabalarını komşularını getirtmiş ama kmseye akrbsı oldgnu soylememiş semihte bunu farketmiş şikayet etcem dio inci bide dha önce bilgsyardan internete girip arkadaşına kendisi için günlük getirttirdi para aldı ama 5 tl aldı ... diskalifiye olabilir

Ay inşallah inşallahhh

Ya murat yüzünden bakasım gelmiyor artık ütopyaya.Hele o üstü başı leş gibi bir de açık gri giyiyor öggg
Bir De hızlı hızlı konuşması
Serkan da az değil ya çok zeki zannediyor kendisini ama fos.
Aynen yaaaaaa.semihten rol çalıyor.nasıl da kuyruğunu kıstıra kıstıra konuştu semihle.ama grup sayıları artarsa yine efelenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…