Buharlı Ütüler Ütü ütü bitmek bilmeyen ütüler

Ben kullanmıyorum annemlerin var. Markası bosch.
Yani tabiki tamamen ütülü gibi olmuyor, gömleklere falan yine gerekir ütü. Ama tshirtler nevresimler havlular falan fıstık ütü istemiyor.
ben kurutma özellikli çamaşır mak. almak istiyodum ama ayrı bir kurutma makinesi alsam daha mı iyi

ben kurutma özellikli çamaşır mak. almak istiyodum ama ayrı bir kurutma makinesi alsam daha mı iyi

Bilmiyorum o durumu valla hangi türlü iyidir. Tek alsan deve gibi koyacak yer yok, 2si1 arada alsan cabuk bozuluyor diyorlar. İyi bir arastırmak gerek

Bende philips in kazanlısı var 550 liraya almıştım gecen yıl. Çok memnunum zamanı yarı yarıya azaltıyor tavsiye ederim

Ne ütülüyorsunuz bu önemli

Çoraptan çarşafa yıkamam her şeyi mi üzülüyorsunuz yoksa gömlek vs mi

Yıllardır gömlek bile ütülemiyorum kırışacak şey almıyorum

Yazın t şört bady penye hiç ütülemiyorum

Kot keten kanvas ütülemem eşimin kışlık yünlü pantolonlarını da ütületiyorum oldu bitti

Bir kazanlık bir seferde yapacak kadar ütün ve hepsini bir seferde yapacak zaman ve enerjin varsa al

Her şeyi ütülemiyorum ama gömlek pantolon nevresim ütülerim her hafta yapıyorum ütü şu an Philips in normal ütüsünü kullanıyorum Kazanlı baktım Philips en son çıkanı 1200 lira imiş fazla fiyatı tabi araştırıyorum biraz daha

ya bende bu aralar kurutma makinalarina bakiniyirum, malum evde kediler var tuy sorununa da care diyorlar dogru mu?

Aynen ben de düşünüyorum. Bazen annemde kıyafet yıkıyorum, tüysüz pırıl pırıl oluyor valla. İşe yarıyor yani. Sadece tüy değil kıyafetlerin üstünde o ince ince havlar olurya , onlarda kalmıyor.

alirsaniz bana da haber verir misiniz? Tecrubelerinizden faydalanayim

Bi benmiyim çatlak bayılırım ütü yapmaya
Ütü masası ve ütü örtüsü arasına yaydım alüminyum folyoyu mis
Marka olarak Philips tek geçerim
Ben pazardan altı elyaflı ütü masasına göre ayarlanır örtü aldım Altına bende mi folyo koysam ısıyı mı tutuyor

Ben.m de balkonda sokak kedileri var, evde kendi kedim. Asacak yer bulamıyordum, aldık kurutma makinesi. Bosch'un ucuz olan modelinden. Baya iş yükü hafifliyor. Memnunum. Ama her şeyi birlikte atmamak gerekiyor. Mesele havluyla normal bluz atarsanız havlu kuruyana kadar bluz küçücük çıkabiliyor.

Zaten ütüyü kim bulmuş hiç bilmiyorum. Ütü diye bir şey olmasa kırışık kıyafet de kanıksanırdı ne güzel. Hepimiz kırış kırış gezerdik

Philips kazanli utu kullaniyorum cok memnunum

Philips 9650 ben çok memnunum. Parayı verirken birden acıyorsun ama kullandıkça değermiş diyorsun

Benim 4 çocuğum var 6 kişiyiz, ütü yapmayı çok seviyorum fakat yerlestirmekten nefret ediyorum önceden çoraplara kadar ütülerdim ama nüfus cogaldikca iş de çoğaldı. Kurutma makinesi kullanıyorum çoğu ütümü azalttım, sana tavsiyem alacağın ürünün şu hacmi büyük ve basıncı yüksek olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…