ben kurutma özellikli çamaşır mak. almak istiyodum ama ayrı bir kurutma makinesi alsam daha mı iyiBen kullanmıyorum annemlerin var. Markası bosch.
Yani tabiki tamamen ütülü gibi olmuyor, gömleklere falan yine gerekir ütü. Ama tshirtler nevresimler havlular falan fıstık ütü istemiyor.
ben kurutma özellikli çamaşır mak. almak istiyodum ama ayrı bir kurutma makinesi alsam daha mı iyi
ya bende bu aralar kurutma makinalarina bakiniyirum, malum evde kediler var tuy sorununa da care diyorlar dogru mu?az daha ekle kurutma makinesi al, ütülü gibi cıkarıyor.
ya bende bu aralar kurutma makinalarina bakiniyirum, malum evde kediler var tuy sorununa da care diyorlar dogru mu?
alirsaniz bana da haber verir misiniz? Tecrubelerinizden faydalanayimAynen ben de düşünüyorum. Bazen annemde kıyafet yıkıyorum, tüysüz pırıl pırıl oluyor valla. İşe yarıyor yani. Sadece tüy değil kıyafetlerin üstünde o ince ince havlar olurya , onlarda kalmıyor.
ben kurutma özellikli çamaşır mak. almak istiyodum ama ayrı bir kurutma makinesi alsam daha mı iyi
Ben pazardan altı elyaflı ütü masasına göre ayarlanır örtü aldım Altına bende mi folyo koysam ısıyı mı tutuyorBi benmiyim çatlak bayılırım ütü yapmaya
Ütü masası ve ütü örtüsü arasına yaydım alüminyum folyoyu mis
Marka olarak Philips tek geçerim
Folyo ne işe yarıyor orda :))Bi benmiyim çatlak bayılırım ütü yapmaya
Ütü masası ve ütü örtüsü arasına yaydım alüminyum folyoyu mis
Marka olarak Philips tek geçerim
Folyo ısıyı geri yansıtıyor.üstten ütüyü basınca folyoda alttan ısı veriyor. Daha az uğraşarak enerjiden tasarruf yaparak ütülüyorsunuz. Malum ütünün faturaya etkisiFolyo ne işe yarıyor orda :))
Cogu kimse memnun...el ütüsü braun un tabanları cok iyi .tefallerin cogu agır geliyor bana...kazanlısi iyi...el utulerini sevmedim tabani yapisiyor ...Bnmki tefal cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?