Merhaba arkadaslar..benim annemle babam ayrildilar..annem evinde babamda babannemle birlikte yaşiyo..babamin bir bayan arkadasi var fakat babam evlenmeye karsi şuan için..açikcasi bana söyledigi kizim benim tüm malvarligim senin bu yüzden kimseyle nikah kiymak istemiyorum yarin öbür gün ölürüm senin kimseyle sorun yaşamani istemiyorum hakkin yensin istemiyorum ben bugune kdar senin için çalıştım dedi bana .benim problemim şu kadin sürekli babamla evlenmek için baski kuruyo benim kuzenimi ariyo yani babamin yiğeni kıza dert yaniyo o da ben karisamam dayimin hayatina diyo..sürekli bir baski halinde babam beni boyle arkadas olarak kabul edersen et ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş..ama kadinda sürekli bir ısrar var..kadinin iki büyuk cocugu var biri evli digeri nisanli torunuda var evindede hasta babasi var onunla birlikte yasiyor kadin.biz kuzenimle kafamiza taktik bu konuyu niyeti ne bilmiyoruz ama sürekli babamin aklini çelmeye çalisiyo napmamiz lazim paniklemelimiyiz yoksa normalmi bu durum bilemedim fikirlerinize ihtiyacim var şimdiden cok tesekkur ederim
Öyle ultra zengin diyemeyiz ama yine var malvarligi bizede öyle geliyo ama napcaz bilemedimBaban çok mu zengin?
korkarım ki kadın da mirasın peşinde,eğer öyle olmasaydı bu kadar ısrar etmezdi ayrılırdı.
Bizde öyle düsünuyoruz ama aklini çelermi bi sekilde diye korkuyoruz cunku benim babam cok iyi niyetli bir insandir duygusaldir balık burcu..daha önce dolandirildi 2 kezBaban evlenmek istemedikten sonra zorla evlendiremezki. Hem baban bunu düşündüğne göre senin geleceğini garanti altına alır bence
Öyle ultra zengin diyemeyiz ama yine var malvarligi bizede öyle geliyo ama napcaz bilemedim
kesinlikle..yada konu sahibi arkadaşın miras hakkınıda eclenmeden verebilir..Evlilik sozlesmesi yapsinlar
Yok babam 54 yasinda kadinda 53 falan okdar genç degilParanın peşinde belli
babanızın emekliside vardır kendine kalır
kadın kaç yaşında peki genç mi?
Yani o da manyikli. Uvey anne panigine gerek yok yanikesinlikle..yada konu sahibi arkadaşın miras hakkınıda eclenmeden verebilir..
Aslında burada mağdur durumda olan kadın, ebeveynleriniz yollarını ayırmış artık kararlarında özgürler ayrıca hiçbir kadın bir ilişkinin en başında bu şekilde rest çeken bir erkekle yakınlaşmaz yani illaki bir umut verilmiştir lütfen biraz makul düşününMerhaba arkadaslar..benim annemle babam ayrildilar..annem evinde babamda babannemle birlikte yaşiyo..babamin bir bayan arkadasi var fakat babam evlenmeye karsi şuan için..açikcasi bana söyledigi kizim benim tüm malvarligim senin bu yüzden kimseyle nikah kiymak istemiyorum yarin öbür gün ölürüm senin kimseyle sorun yaşamani istemiyorum hakkin yensin istemiyorum ben bugune kdar senin için çalıştım dedi bana .benim problemim şu kadin sürekli babamla evlenmek için baski kuruyo benim kuzenimi ariyo yani babamin yiğeni kıza dert yaniyo o da ben karisamam dayimin hayatina diyo..sürekli bir baski halinde babam beni boyle arkadas olarak kabul edersen et ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş..ama kadinda sürekli bir ısrar var..kadinin iki büyuk cocugu var biri evli digeri nisanli torunuda var evindede hasta babasi var onunla birlikte yasiyor kadin.biz kuzenimle kafamiza taktik bu konuyu niyeti ne bilmiyoruz ama sürekli babamin aklini çelmeye çalisiyo napmamiz lazim paniklemelimiyiz yoksa normalmi bu durum bilemedim fikirlerinize ihtiyacim var şimdiden cok tesekkur ederim
Çok yaşlıda değil babanızı daha yaşlı sanmıştımYok babam 54 yasinda kadinda 53 falan okdar genç degil
Bunu soylediginiz iyi oldu düşünememistik bi soyleyelim bakalim kabul edicekmi bide etmezse tam belli edicek niyetinikesinlikle..yada konu sahibi arkadaşın miras hakkınıda eclenmeden verebilir..
vallahi kızın mal hakkını versin sonr istediği kadar evlensin..:)Yani o da manyikli. Uvey anne panigine gerek yok yani
cevabı vermişsin kadın para için ısrar ediyor belli...Öyle ultra zengin diyemeyiz ama yine var malvarligi bizede öyle geliyo ama napcaz bilemedim
bence söyleyebilirsin evlenmeden söyle..sonra okadar değişiyorki herşey..babam annem rahmetli olduktan sonra bize neler yaptıBunu soylediginiz iyi oldu düşünememistik bi soyleyelim bakalim kabul edicekmi bide etmezse tam belli edicek niyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?