üvey anne paniği..lütfen yardimm

tizellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
173
85
38
İstanbul
Merhaba arkadaslar..benim annemle babam ayrildilar..annem evinde babamda babannemle birlikte yaşiyo..babamin bir bayan arkadasi var fakat babam evlenmeye karsi şuan için..açikcasi bana söyledigi kizim benim tüm malvarligim senin bu yüzden kimseyle nikah kiymak istemiyorum yarin öbür gün ölürüm senin kimseyle sorun yaşamani istemiyorum hakkin yensin istemiyorum ben bugune kdar senin için çalıştım dedi bana .benim problemim şu kadin sürekli babamla evlenmek için baski kuruyo benim kuzenimi ariyo yani babamin yiğeni kıza dert yaniyo o da ben karisamam dayimin hayatina diyo..sürekli bir baski halinde babam beni boyle arkadas olarak kabul edersen et ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş..ama kadinda sürekli bir ısrar var..kadinin iki büyuk cocugu var biri evli digeri nisanli torunuda var evindede hasta babasi var onunla birlikte yasiyor kadin.biz kuzenimle kafamiza taktik bu konuyu niyeti ne bilmiyoruz ama sürekli babamin aklini çelmeye çalisiyo napmamiz lazim paniklemelimiyiz yoksa normalmi bu durum bilemedim fikirlerinize ihtiyacim var şimdiden cok tesekkur ederim

Baban çok mu zengin?

korkarım ki kadın da mirasın peşinde,eğer öyle olmasaydı bu kadar ısrar etmezdi ayrılırdı.

Baban evlenmek istemedikten sonra zorla evlendiremezki. Hem baban bunu düşündüğne göre senin geleceğini garanti altına alır bence

Baban evlenmek istemedikten sonra zorla evlendiremezki. Hem baban bunu düşündüğne göre senin geleceğini garanti altına alır bence
Bizde öyle düsünuyoruz ama aklini çelermi bi sekilde diye korkuyoruz cunku benim babam cok iyi niyetli bir insandir duygusaldir balık burcu..daha önce dolandirildi 2 kez

Aslında burada mağdur durumda olan kadın, ebeveynleriniz yollarını ayırmış artık kararlarında özgürler ayrıca hiçbir kadın bir ilişkinin en başında bu şekilde rest çeken bir erkekle yakınlaşmaz yani illaki bir umut verilmiştir lütfen biraz makul düşünün

Bunu soylediginiz iyi oldu düşünememistik bi soyleyelim bakalim kabul edicekmi bide etmezse tam belli edicek niyetini
bence söyleyebilirsin evlenmeden söyle..sonra okadar değişiyorki herşey..babam annem rahmetli olduktan sonra bize neler yaptı

babanla annen neden ayrılmış,birleşseler ya mvzu büyük değilse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…