üvey anne paniği..lütfen yardimm

valla hep oyleydi,

Ben cocuktum dedem evlenmek istedi, inanirmisin kadina verilenler nelerdi neler. Bekar kizlar o kadar sey alamiyor evlenirken.

yaslaninca evlenmek daha zor erkekler icin, genelde parasi icin evlenmek istiyor insanlar.

Kadinin 2 çocugu var onlar okdar onemli degil aslinda biri evli digeride nisanli..ama işte biz kandirirmi acaba diye korkuyoruz cunku babam iyi niyetli bir insan cabuk kanar yani

Kadin da kendini garantiye almak istiyo. Yasliligimda sokakta kalmiyim diye ugrasiyor. Ekonomik ozgurlugu verilmemis neslin kadinlari..

Bu olayda kadinin oyle bi talebi var mi bilmiyoruz hem.

Ben konu sahibinin yerinde olsam desteklerdim babami. Evlensin. Kim bakicak ona yasliliginda. Bize mi sarsin. Ki biliyosun benm babayi da. Babam kimsenin ustune ev yapmazdi ama babama bir sey olmaai halinde de ben o kadini sokaga atmayacagima soz verirdim. Kadin kabulleniyosa belli ki niyeti sadece kotu durumda kalmamaktir.

Basiniz sagolsun

Evde bi beşka kadın olmaz yapamazsn... baban akıllıymış.

Kadinin 2 çocugu var onlar okdar onemli degil aslinda biri evli digeride nisanli..ama işte biz kandirirmi acaba diye korkuyoruz cunku babam iyi niyetli bir insan cabuk kanar yani

Siz kac kardessiniz. Baban mal paylasiminu yapip evlensin. Merak etme sizi zor durumda birakacagini sanmiyorum babanin. Evlenmek istese zaten kanunen kadin bir seyini alamaz. Bence babanin evlenmekte gozu yok. Kadini oyaliyo oyle.

Yazdiklarimi düzgun okuyamamissiniz galiba ben kadına kötü demedim hasta babasi var diye kadıni tanıtmak amaçli yazdim evde babasi var colugu cocugu yaşi vs vs..ayrica kazanmadiginiz mal dediginiz tabikide benim hakkim benim öz annemin yardimi var o kazanilan mallarin üzerinde hickimse gelipte bunun üzerine konamaz hazirci onlar ben degilim..ayrica burda konu para degil babamin kandirilmasi..kadina kötü demedim niyetini tam anlayamadigim icin fikir almak istedim üyelerden..ayrica babamin ayip ettigi falan yok babam evlenmek istemedgini söyledigi halde o ısrar ediyosa yüzsüzlük onundur madem öyle çekip gideblir bi amaç içinde degilse..biz bunu tartisiyoruz bilmem anlatabildim mi

Siz kac kardessiniz. Baban mal paylasiminu yapip evlensin. Merak etme sizi zor durumda birakacagini sanmiyorum babanin. Evlenmek istese zaten kanunen kadin bir seyini alamaz. Bence babanin evlenmekte gozu yok. Kadini oyaliyo oyle.
Allah gecinden versin tabi, ama babasi olse bayandan once kadin nasil alamaz birsey anlamadim.

babam hayatı boyunca saçtı savurdu ,kumar oynadı..eve doğru düzgün girmedi..rahmetli anneciğim çok küçük evlenmiş babamla,çok tutumluydu aşırı derecede annem olmasaydı babam hiçbir şey sahibi olamazdı.annemin binbir zorlukla sahip olduğu herşeye hiç emek vermeden birinin sahip olmasını istemem doğrusu..ama kadınlar talep ediyorlar yüzsüzce:)

Aynen öyle canim bizimde snirlendigimiz bu zaten

cunku o yasta hic bir kadin, hic bir erkegin kahrini bosuna cekmek istemiyor da o yuzden. Erkek evlenmek zorunda hissediyor, ama kadinlarin ekonomik ozgurlugu varsa kocanin yaninda bile gecmek istemiyor. Bir yandan haklilar.

cunku o yasta hic bir kadin, hic bir erkegin kahrini bosuna cekmek istemiyor da o yuzden. Erkek evlenmek zorunda hissediyor, ama kadinlarin ekonomik ozgurlugu varsa kocanin yaninda bile gecmek istemiyor. Bir yandan haklilar.
tamamda zaten rahmetli olsa allah korusun maaşı kalacak maaşı çok yüksek..

Allah gecinden versin tabi, ama babasi olse bayandan once kadin nasil alamaz birsey anlamadim.

Evlenmeden once sahip olunanlar bosanmada paylasilmiyor. Olunce de kalmiyor gibi dusundum. Simdi sen sorunca tereddute dustum. :)

Cocuklarina ve esine esit paylasir en kotu. Ama babaai malini cocuklarina paylastirabilir simdiden. Boylece evlenip olurse bir kadina emeklisi kalmis olur ki bence iyi bir sey..

[Kparkbyull, post: 37720390, member: 623498"]bide bu kuzen ne ayak neden kadın bununla iç işlerine müdahale ediyor..

Kuzende bi alem laf taşıyor oradan eve evden kadına posta kusu[/QUOTE]
Yok kadinla konusmuyo ben karisamam dayimin hayatina konusma hakkim yok demis kapatmis ama sürekli bir bahaneyle ariyo kuzenimde acmiyo artik telefonu

canım..bir hak kadınada düşer veffat sonucunda..

Tek çocugum ben kardesm yok

imza yı atarken tapu ile birlikte atmak istiyor kadınlar..
biz öyle evlenmedik:))

evet, cunku dedem vefat ettigine cici babanneye miras dusmustu. Evet emekli maasi da iyi bir sey.
Valla yanliz ben bayana da acidim ne yalan soyliyim. O yasta evlenmek icin israr ediyorsa ihtiyaci vardir bence. Sonucta babasi da gorusmus etmis bugune kadar, belki kadin evleniceklerini sandi.
Ama zor durum herkes icin.

O kadinin yerinde de konu sahibinin yerinde de olmak istemezdim.

konu sahibi arkadaşın babası evlenmek için söz verip evlenmediyse hak geçer tabii..ama evlenmek istemediğini baştan söylediyse kadının yaptığı yanlış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…