- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
dansçım..biz çok yaşadık..babam 3..4 kadınla tanıştıhepside daha evlenmeden bir şey istiyorlar..şimdiki eşide ev istiyor..hepsi üstlerine ev yaptırma ve para peşindeydi...keşke dediğin gibi biri olsa..ama bu evlilik programlarından sonra insanların evliliğe bakış açısı 100 de1000 değişti..dejenere oldu insanlar..utanç verici aslında..
Yok onu söyleyemez bu sefer babam kızar o konulara neden girdin diye
Kadinin 2 çocugu var onlar okdar onemli degil aslinda biri evli digeride nisanli..ama işte biz kandirirmi acaba diye korkuyoruz cunku babam iyi niyetli bir insan cabuk kanar yaniBabanin hicbir mal varligina konamazki. En fazla emeklisinden sigortasindan faydalanir. Baban biseyini onun ustune yapmadikca bir seycik olmaz.
Kadinin cocugu yoksa yine cok problem yok. Bence sen kadini tanimaya calis. Evlenirse de ses etme. Baban da yaslanicak yani insana ihtiyaci olacak. Dua et karsisina anlasabilecegi iyi insanlar ciksin.
dansçım..biz çok yaşadık..babam 3..4 kadınla tanıştıhepside daha evlenmeden bir şey istiyorlar..şimdiki eşide ev istiyor..hepsi üstlerine ev yaptırma ve para peşindeydi...keşke dediğin gibi biri olsa..ama bu evlilik programlarından sonra insanların evliliğe bakış açısı 100 de1000 değişti..dejenere oldu insanlar..utanç verici aslında..
Basiniz sagolsunbenim analik var , babam izinsiz kardesime cuzzi bi miktarda bile maddi destek çikamiyor
daha çok seyler var tabi, kizin oglun seni hiç arayip sormuyor diye doluruyor,adamin beynini yiyor resmen
arasan konsutuklarinin içinden cimbizla laf çekip dedikodumu yapiyor
en son benim çocuklar ona anneanne demiyomus ona takmis,halamdan duydum bende
nene diyolar anneannesi deilki çocuklarimin
yani maddiyati garantyiye bile alsan baban eski baban olmuycak evlnince
ama onunda hayatinda bi nefese ihtiyaci olabilir bigun ( babaannene bisey olursa Allah korusun yalniz kalmis olucak baban )
bu arada benim annem hayatda deil ..
Kadinin 2 çocugu var onlar okdar onemli degil aslinda biri evli digeride nisanli..ama işte biz kandirirmi acaba diye korkuyoruz cunku babam iyi niyetli bir insan cabuk kanar yani
Yazdiklarimi düzgun okuyamamissiniz galiba ben kadına kötü demedim hasta babasi var diye kadıni tanıtmak amaçli yazdim evde babasi var colugu cocugu yaşi vs vs..ayrica kazanmadiginiz mal dediginiz tabikide benim hakkim benim öz annemin yardimi var o kazanilan mallarin üzerinde hickimse gelipte bunun üzerine konamaz hazirci onlar ben degilim..ayrica burda konu para degil babamin kandirilmasi..kadina kötü demedim niyetini tam anlayamadigim icin fikir almak istedim üyelerden..ayrica babamin ayip ettigi falan yok babam evlenmek istemedgini söyledigi halde o ısrar ediyosa yüzsüzlük onundur madem öyle çekip gideblir bi amaç içinde degilse..biz bunu tartisiyoruz bilmem anlatabildim miNedir bu kadar kadına yüklenmek
53 yaşında evlilik çağında evladı olan bi kadının babanla ömür boyu flörtleşmesini beklemiyordun sanırım
Evlenmek istemesi, kendine bir hayat arkadaşı istemesi gayet doğal
Hasta bir babası olması da onu kötü kadın yapmaz
Baba 54 yaşında bir adam, tabi ki evlenebilir, nedir bu kazanmadığınız malın hırsı, miras da miras
Babanız gerçekten o kadına evlenmem takılalım demişse zaten çok ayıp etmiş, bu yaşa kadar neden düzen kuramadığı belli
Yazdıklarım size zor gelebilir ama gerçek bu, yerinizde olsam babamı yuva kurması için desteklerdim, herkes kendi düzenini kurunca analar, babalar yük oluyor, bu forumda onlarca konu var, yalnız yaşayan ebeveyne tahammül edemeyen gelinlerle ilgili, hayatın gerçekleri bunlar, kadına düşman olmanızı gerektirecek bir durum yok
Kadının hadsizlik ettiği noktalar varsa bile bu selahiyeti babadan alıyor, orayı atlamayın
Allah gecinden versin tabi, ama babasi olse bayandan once kadin nasil alamaz birsey anlamadim.Siz kac kardessiniz. Baban mal paylasiminu yapip evlensin. Merak etme sizi zor durumda birakacagini sanmiyorum babanin. Evlenmek istese zaten kanunen kadin bir seyini alamaz. Bence babanin evlenmekte gozu yok. Kadini oyaliyo oyle.
babam hayatı boyunca saçtı savurdu ,kumar oynadı..eve doğru düzgün girmedi..rahmetli anneciğim çok küçük evlenmiş babamla,çok tutumluydu aşırı derecede annem olmasaydı babam hiçbir şey sahibi olamazdı.annemin binbir zorlukla sahip olduğu herşeye hiç emek vermeden birinin sahip olmasını istemem doğrusu..ama kadınlar talep ediyorlar yüzsüzce:)Nedir bu kadar kadına yüklenmek
53 yaşında evlilik çağında evladı olan bi kadının babanla ömür boyu flörtleşmesini beklemiyordun sanırım
Evlenmek istemesi, kendine bir hayat arkadaşı istemesi gayet doğal
Hasta bir babası olması da onu kötü kadın yapmaz
Baba 54 yaşında bir adam, tabi ki evlenebilir, nedir bu kazanmadığınız malın hırsı, miras da miras
Babanız gerçekten o kadına evlenmem takılalım demişse zaten çok ayıp etmiş, bu yaşa kadar neden düzen kuramadığı belli
Yazdıklarım size zor gelebilir ama gerçek bu, yerinizde olsam babamı yuva kurması için desteklerdim, herkes kendi düzenini kurunca analar, babalar yük oluyor, bu forumda onlarca konu var, yalnız yaşayan ebeveyne tahammül edemeyen gelinlerle ilgili, hayatın gerçekleri bunlar, kadına düşman olmanızı gerektirecek bir durum yok
Kadının hadsizlik ettiği noktalar varsa bile bu selahiyeti babadan alıyor, orayı atlamayın
Aynen öyle canim bizimde snirlendigimiz bu zatenbabam hayatı boyunca saçtı savurdu ,kumar oynadı..eve doğru düzgün girmedi..rahmetli anneciğim çok küçük evlenmiş babamla,çok tutumluydu aşırı derecede annem olmasaydı babam hiçbir şey sahibi olamazdı.annemin binbir zorlukla sahip olduğu herşeye hiç emek vermeden birinin sahip olmasını istemem doğrusu..ama kadınlar talep ediyorlar yüzsüzce:)
babam hayatı boyunca saçtı savurdu ,kumar oynadı..eve doğru düzgün girmedi..rahmetli anneciğim çok küçük evlenmiş babamla,çok tutumluydu aşırı derecede annem olmasaydı babam hiçbir şey sahibi olamazdı.annemin binbir zorlukla sahip olduğu herşeye hiç emek vermeden birinin sahip olmasını istemem doğrusu..ama kadınlar talep ediyorlar yüzsüzce:)
tamamda zaten rahmetli olsa allah korusun maaşı kalacak maaşı çok yüksek..cunku o yasta hic bir kadin, hic bir erkegin kahrini bosuna cekmek istemiyor da o yuzden. Erkek evlenmek zorunda hissediyor, ama kadinlarin ekonomik ozgurlugu varsa kocanin yaninda bile gecmek istemiyor. Bir yandan haklilar.
Allah gecinden versin tabi, ama babasi olse bayandan once kadin nasil alamaz birsey anlamadim.
[Kparkbyull, post: 37720390, member: 623498"]bide bu kuzen ne ayak neden kadın bununla iç işlerine müdahale ediyor..
canım..bir hak kadınada düşer veffat sonucunda..Evlenmeden once sahip olunanlar bosanmada paylasilmiyor. Olunce de kalmiyor gibi dusundum. Simdi sen sorunca tereddute dustum. :)
Cocuklarina ve esine esit paylasir en kotu. Ama babaai malini cocuklarina paylastirabilir simdiden. Boylece evlenip olurse bir kadina emeklisi kalmis olur ki bence iyi bir sey..
Tek çocugum ben kardesm yokSiz kac kardessiniz. Baban mal paylasiminu yapip evlensin. Merak etme sizi zor durumda birakacagini sanmiyorum babanin. Evlenmek istese zaten kanunen kadin bir seyini alamaz. Bence babanin evlenmekte gozu yok. Kadini oyaliyo oyle.
imza yı atarken tapu ile birlikte atmak istiyor kadınlar..Evlenmeden once sahip olunanlar bosanmada paylasilmiyor. Olunce de kalmiyor gibi dusundum. Simdi sen sorunca tereddute dustum. :)
Cocuklarina ve esine esit paylasir en kotu. Ama babaai malini cocuklarina paylastirabilir simdiden. Boylece evlenip olurse bir kadina emeklisi kalmis olur ki bence iyi bir sey..
Evlenmeden once sahip olunanlar bosanmada paylasilmiyor. Olunce de kalmiyor gibi dusundum. Simdi sen sorunca tereddute dustum. :)
konu sahibi arkadaşın babası evlenmek için söz verip evlenmediyse hak geçer tabii..ama evlenmek istemediğini baştan söylediyse kadının yaptığı yanlış..evet, cunku dedem vefat ettigine cici babanneye miras dusmustu. Evet emekli maasi da iyi bir sey.
Valla yanliz ben bayana da acidim ne yalan soyliyim. O yasta evlenmek icin israr ediyorsa ihtiyaci vardir bence. Sonucta babasi da gorusmus etmis bugune kadar, belki kadin evleniceklerini sandi.
Ama zor durum herkes icin.
O kadinin yerinde de konu sahibinin yerinde de olmak istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?