Evet bizde oyle dusunuyoruz..bide ben biara babamla küsmüstüm daha dogrusu küsmedim o bana kırıldı aradigimda açmiyodu.bu kadinda kuzenimi aramis babamin cok üzüldügünü benim aramam gerektigini söylemis kuzenimde ztn benim aradigimi babamin acmadigini soylemis..annesi dolduruyo olablirmi acaba demis benim için bi anneme laf atmadigi kalmistiHasta babadan kurtulmak zengin bir kocaya sahip olmak istiyor ama ne gurur ne onur varmış kadında ne bu ısrar ayıp ve tuhaf
Bizde cok istiyoruz birleşmelerini ama herhalde mümkün degil gibi ikiside kabul etmiyo anlasamiyolar ama birbirlerini cok severek evlenmisler aşk evliligiymis yanibabanla annen neden ayrılmış,birleşseler ya mvzu büyük değilse..
Evet bizde oyle dusunuyoruz..bide ben biara babamla küsmüstüm daha dogrusu küsmedim o bana kırıldı aradigimda açmiyodu.bu kadinda kuzenimi aramis babamin cok üzüldügünü benim aramam gerektigini söylemis kuzenimde ztn benim aradigimi babamin acmadigini soylemis..annesi dolduruyo olablirmi acaba demis benim için bi anneme laf atmadigi kalmisti
Inan kadını tanımıyorum bile benimle cok istemis tanismak ama ben kabul etmedim annemin üzerine asla birini kabul etmiyorum ben sinirli bi insanim o yüzden çirkinleşmek istemedigim için ayni ortama girmiyorum kendimi tutamicam biliyorum cunku..babamida üzmemek adına hic tanismadimKadına msj at babam seninle evlense bile sözleşme olmadan evlenmeyecek diye bakalım ne yapacak hala bu kadar ısrar edecek mi?
yoksa topukları arkasına vura vura kaçacak mı?
allahallah hakikaten ilginçmiş,sen şu kızşların dediği zarfı bi at da öyle haber versene bize,merak ettim kadın para peşinde mi yoksa babadan kurtulma peşinde mi..Bizde cok istiyoruz birleşmelerini ama herhalde mümkün degil gibi ikiside kabul etmiyo anlasamiyolar ama birbirlerini cok severek evlenmisler aşk evliligiymis yani
baban malini senin ustune yapsin o zaman, sonra da evlensin.Merhaba arkadaslar..benim annemle babam ayrildilar..annem evinde babamda babannemle birlikte yaşiyo..babamin bir bayan arkadasi var fakat babam evlenmeye karsi şuan için..açikcasi bana söyledigi kizim benim tüm malvarligim senin bu yüzden kimseyle nikah kiymak istemiyorum yarin öbür gün ölürüm senin kimseyle sorun yaşamani istemiyorum hakkin yensin istemiyorum ben bugune kdar senin için çalıştım dedi bana .benim problemim şu kadin sürekli babamla evlenmek için baski kuruyo benim kuzenimi ariyo yani babamin yiğeni kıza dert yaniyo o da ben karisamam dayimin hayatina diyo..sürekli bir baski halinde babam beni boyle arkadas olarak kabul edersen et ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş..ama kadinda sürekli bir ısrar var..kadinin iki büyuk cocugu var biri evli digeri nisanli torunuda var evindede hasta babasi var onunla birlikte yasiyor kadin.biz kuzenimle kafamiza taktik bu konuyu niyeti ne bilmiyoruz ama sürekli babamin aklini çelmeye çalisiyo napmamiz lazim paniklemelimiyiz yoksa normalmi bu durum bilemedim fikirlerinize ihtiyacim var şimdiden cok tesekkur ederim
bide bu kuzen ne ayak neden kadın bununla iç işlerine müdahale ediyor..Evli olmadan kuzeenin aracılığıyla evimizin içine karışıyor evli olsa ne olucak kimbilir. Ne hadsizlik bu
Zaten annemi cok kıskanıyo annem cok güzel bi kadın, bu kadında hiç güzel degil ALLAH yaratmis cirkin demek istemiyorum ama ciddi anlamda hic guzel degil resmini gösterdi kuzenim..kuzenimin facebookunda anneminde resimleri var aile albümünde tüm resimleri begenmis kadın annemle olanlari begenmemis..süreklide kuzenimden annemle babamin ayni ortama girip girmedigini ögrenmeye calisiyomusEvli olmadan kuzeenin aracılığıyla evimizin içine karışıyor evli olsa ne olucak kimbilir. Ne hadsizlik bu
Kadına msj at babam seninle evlense bile sözleşme olmadan evlenmeyecek diye bakalım ne yapacak hala bu kadar ısrar edecek mi?
yoksa topukları arkasına vura vura kaçacak mı?
Inan kadını tanımıyorum bile benimle cok istemis tanismak ama ben kabul etmedim annemin üzerine asla birini kabul etmiyorum ben sinirli bi insanim o yüzden çirkinleşmek istemedigim için ayni ortama girmiyorum kendimi tutamicam biliyorum cunku..babamida üzmemek adına hic tanismadim
Babannemin evinde tanışmış kuzenimle numarasini almis sürekli ariyo işte yakinlik kurmaya çalisiyo onunla biraz hadsiz bi kadin cok soru soruyo kuzenimde acmiyo artik telefonlarinibide bu kuzen ne ayak neden kadın bununla iç işlerine müdahale ediyor..
dansçım..biz çok yaşadık..babam 3..4 kadınla tanıştıBabanin hicbir mal varligina konamazki. En fazla emeklisinden sigortasindan faydalanir. Baban biseyini onun ustune yapmadikca bir seycik olmaz.
Kadinin cocugu yoksa yine cok problem yok. Bence sen kadini tanimaya calis. Evlenirse de ses etme. Baban da yaslanicak yani insana ihtiyaci olacak. Dua et karsisina anlasabilecegi iyi insanlar ciksin.
Yok onu söyleyemez bu sefer babam kızar o konulara neden girdin diyekuzeninle konuşuyormuş ya o bahsetsin o zaman tabi baban tepki vermeyecekse,
dayım evlense bile sözleşmeyle evlenir desin
Zaten annemi cok kıskanıyo annem cok güzel bi kadın, bu kadında hiç güzel degil ALLAH yaratmis cirkin demek istemiyorum ama ciddi anlamda hic guzel degil resmini gösterdi kuzenim..kuzenimin facebookunda anneminde resimleri var aile albümünde tüm resimleri begenmis kadın annemle olanlari begenmemis..süreklide kuzenimden annemle babamin ayni ortama girip girmedigini ögrenmeye calisiyomus
Bence ayip olur. Boyle cirkinlesmeye laflasmaya luzum yok. Babasi akli basinda yetiskin bir adam zaten. Babasini kucuk duruma dusurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?