üvey anne paniği..lütfen yardimm

Hasta babadan kurtulmak zengin bir kocaya sahip olmak istiyor ama ne gurur ne onur varmış kadında ne bu ısrar ayıp ve tuhaf
Evet bizde oyle dusunuyoruz..bide ben biara babamla küsmüstüm daha dogrusu küsmedim o bana kırıldı aradigimda açmiyodu.bu kadinda kuzenimi aramis babamin cok üzüldügünü benim aramam gerektigini söylemis kuzenimde ztn benim aradigimi babamin acmadigini soylemis..annesi dolduruyo olablirmi acaba demis benim için bi anneme laf atmadigi kalmisti

Kadına msj at babam seninle evlense bile sözleşme olmadan evlenmeyecek diye bakalım ne yapacak hala bu kadar ısrar edecek mi?

yoksa topukları arkasına vura vura kaçacak mı?

Babanin hicbir mal varligina konamazki. En fazla emeklisinden sigortasindan faydalanir. Baban biseyini onun ustune yapmadikca bir seycik olmaz.

Kadinin cocugu yoksa yine cok problem yok. Bence sen kadini tanimaya calis. Evlenirse de ses etme. Baban da yaslanicak yani insana ihtiyaci olacak. Dua et karsisina anlasabilecegi iyi insanlar ciksin.

Evli olmadan kuzeenin aracılığıyla evimizin içine karışıyor evli olsa ne olucak kimbilir. Ne hadsizlik bu

Kadına msj at babam seninle evlense bile sözleşme olmadan evlenmeyecek diye bakalım ne yapacak hala bu kadar ısrar edecek mi?

Inan kadını tanımıyorum bile benimle cok istemis tanismak ama ben kabul etmedim annemin üzerine asla birini kabul etmiyorum ben sinirli bi insanim o yüzden çirkinleşmek istemedigim için ayni ortama girmiyorum kendimi tutamicam biliyorum cunku..babamida üzmemek adına hic tanismadim

Bizde cok istiyoruz birleşmelerini ama herhalde mümkün degil gibi ikiside kabul etmiyo anlasamiyolar ama birbirlerini cok severek evlenmisler aşk evliligiymis yani
allahallah hakikaten ilginçmiş,sen şu kızşların dediği zarfı bi at da öyle haber versene bize,merak ettim kadın para peşinde mi yoksa babadan kurtulma peşinde mi..

baban malini senin ustune yapsin o zaman, sonra da evlensin.

Evli olmadan kuzeenin aracılığıyla evimizin içine karışıyor evli olsa ne olucak kimbilir. Ne hadsizlik bu
Zaten annemi cok kıskanıyo annem cok güzel bi kadın, bu kadında hiç güzel degil ALLAH yaratmis cirkin demek istemiyorum ama ciddi anlamda hic guzel degil resmini gösterdi kuzenim..kuzenimin facebookunda anneminde resimleri var aile albümünde tüm resimleri begenmis kadın annemle olanlari begenmemis..süreklide kuzenimden annemle babamin ayni ortama girip girmedigini ögrenmeye calisiyomus

Nedir bu kadar kadına yüklenmek
53 yaşında evlilik çağında evladı olan bi kadının babanla ömür boyu flörtleşmesini beklemiyordun sanırım
Evlenmek istemesi, kendine bir hayat arkadaşı istemesi gayet doğal
Hasta bir babası olması da onu kötü kadın yapmaz
Baba 54 yaşında bir adam, tabi ki evlenebilir, nedir bu kazanmadığınız malın hırsı, miras da miras
Babanız gerçekten o kadına evlenmem takılalım demişse zaten çok ayıp etmiş, bu yaşa kadar neden düzen kuramadığı belli
Yazdıklarım size zor gelebilir ama gerçek bu, yerinizde olsam babamı yuva kurması için desteklerdim, herkes kendi düzenini kurunca analar, babalar yük oluyor, bu forumda onlarca konu var, yalnız yaşayan ebeveyne tahammül edemeyen gelinlerle ilgili, hayatın gerçekleri bunlar, kadına düşman olmanızı gerektirecek bir durum yok
Kadının hadsizlik ettiği noktalar varsa bile bu selahiyeti babadan alıyor, orayı atlamayın

[Kparkbyull, post: 37720390, member: 623498"]bide bu kuzen ne ayak neden kadın bununla iç işlerine müdahale ediyor..[/QUOTE]

Kuzende bi alem laf taşıyor oradan eve evden kadına posta kusu

Bence ayip olur. Boyle cirkinlesmeye laflasmaya luzum yok. Babasi akli basinda yetiskin bir adam zaten. Babasini kucuk duruma dusurur.

kuzeninle konuşuyormuş ya o bahsetsin o zaman tabi baban tepki vermeyecekse,

dayım evlense bile sözleşmeyle evlenir desin

bide bu kuzen ne ayak neden kadın bununla iç işlerine müdahale ediyor..
Babannemin evinde tanışmış kuzenimle numarasini almis sürekli ariyo işte yakinlik kurmaya çalisiyo onunla biraz hadsiz bi kadin cok soru soruyo kuzenimde acmiyo artik telefonlarini

dansçım..biz çok yaşadık..babam 3..4 kadınla tanıştıhepside daha evlenmeden bir şey istiyorlar..şimdiki eşide ev istiyor..hepsi üstlerine ev yaptırma ve para peşindeydi...keşke dediğin gibi biri olsa..ama bu evlilik programlarından sonra insanların evliliğe bakış açısı 100 de1000 değişti..dejenere oldu insanlar..utanç verici aslında..

O kadın babani saplantı haline getirmiş. Dikkatli olun bence

benim analik var , babam izinsiz kardesime cuzzi bi miktarda bile maddi destek çikamiyor
daha çok seyler var tabi, kizin oglun seni hiç arayip sormuyor diye doluruyor,adamin beynini yiyor resmen
arasan konsutuklarinin içinden cimbizla laf çekip dedikodumu yapiyor
en son benim çocuklar ona anneanne demiyomus ona takmis,halamdan duydum bende
nene diyolar anneannesi deilki çocuklarimin

yani maddiyati garantyiye bile alsan baban eski baban olmuycak evlnince
ama onunda hayatinda bi nefese ihtiyaci olabilir bigun ( babaannene bisey olursa Allah korusun yalniz kalmis olucak baban )

bu arada benim annem hayatda deil ..

Bence ayip olur. Boyle cirkinlesmeye laflasmaya luzum yok. Babasi akli basinda yetiskin bir adam zaten. Babasini kucuk duruma dusurur.

Haklısınız o yönüde var kız kesin bir kurtuluş yolu bulsun diye fikir üretmeye çalışıyorum,

kadının gerçek niyeti belli olur diye düşündüm bunu duyarsa,

gerisi konu sahibesinin bileceği iş o babasını tanır nasıl bir tepki vereceğini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…