Üvey annemden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gozdenuzaklarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
39
4
38
22
Merhabalar akıl almaya ihtiyacım var 17 yaşındayım üvey annem var. Fakat kendisinden artık bıkmış durumdayım. Babama bir kaç kere söyledim ama bu yolun dönüşü olmaz artık diyerek beni başından savdı. Üvey annem kardeşimi dövüyor, ağlayınca sesli ağlıyor diye ağzını kapatıyor sıkıyor kes çeneni diye mesela. Bunu da söyledim babama dövüyor diye ama ses seda çıkmadı yine. Hayatımda birisi var üvey annem onu öğrendi kenara çektim insancıl bir şekilde konuştum aramız iyi olsun diye söyledim aramızda babana söylemeyeceğim dedi konuşmanın üstünden 1 gün sonra öz oğluna kahbe kârı olacak bu sevgilisi var falan demiş. Çok ağrıma gitti yüzüme gülüp arkamdan böyle demesi. Yüzüme aynı şeyi dese bu kadar koymazdı. Onun akşamında oğluna benim onu kenara çekip konuştuğumu anlatmış dalga geçmiş benimle. Çok hoşuna gitti heralde aciz bir durumda olmam. Babama anlatmış her şeyi babam eve gelmeden önce kardeşime ablanızın dayak yeme vakti geldi bırakın dayak yesin ağzını burnunu dağıtsın babası demiş. Bu düşmanlık neden? Bunların hiçbirini babama söylemedim bunun içinde sizden akıl istiyorum babama anlatmalı mıyım, bir tercih yapmasını istesem ya o ya ben diye. Eğer onu seçerse evden giderim. Bana bakacak birileri var olmadı annemin yanına giderim. Sizce ne yapmalıyım? Çünkü artık dayanamıyorum ben bu lafları bu hareketleri hak etmiyorum.

Evladım annenin yanına gitme durumun varsa hemen yanına git kurtar kendini.
Babanada allah akıl fikir vicdan versin diyorum,bu nasıl bir baba böyle.

17 yaşındasınız , biraz dişinizi gösterin. Bir daha kardedinizi doverse şikayet edeceğinizi soyleyin, alın elinden çıkın dışarı.

Annenize söylediniz mi kardesinizin dayak yediğini. Uf ya

Annenizin yanına gidin kardesinizle beraber. Zaten sizin boyle seyler yasadiginizi duysa sizi bir dakika tutmaz o evde

Hayatınızda biri olduğunu neden söylediniz ben onu anlamadım ayrıca oğluna sizin için söylediklerinden nasıl haberiniz oldu? babanıza söylediyse ne yaptı babanız onu da dememişsiniz babam şunu dedi bunu yaptı gibi. Annenize anlatın olanları hayatta mı anneniz. En yapacağınız şey daha 17 yaşındasınız erkek arkadaştan falan önce derslerinize çalışıp üniversiteyi kazanmak başka şehire gidip uzaklaşırsınız kendi ekmeğinizi kazanmaya bakın

Evladım annenin yanına gitme durumun varsa hemen yanına git kurtar kendini.
Babanada allah akıl fikir vicdan versin diyorum,bu nasıl bir baba böyle.
Şöyle söyleyeyim annem terketti yıllar önce hemde 4 kere. Geldi gitti geldi gitti. yani yanına gitmek istemiyorum ama çok zor durumda kalırsam giderim kalacak yer bulamazsam o anlamda yazdım.

Eeee önceki konunuzda sevgilinizin üvey annenizin dayısının oğlu olduğunu yazmışsınız tepki verecek olsa önce buna tepki verirdi hem üvey anneniz dememiş ki, kimse bilmiyordu babam öğrendi sadece tiksinir gibi baktı odama yolladı demişsiniz dayak falan yok yani hem burada üvey annenizle alakalı anlattıklarınızı, oğluna dediğini hakaretlerini neden o konuda yazmadınız o konuda üvey annenizle ilgili hiçbir konu yok bir de kadının dayısının oğluyla olmanıza da birşey dememiş yani şimdi bu konuda neden ortaya çıktı?

Hayatımda biri olduğunu söylemedim yakaladı. Kardeşlerim söyledi yanında kardeşlerim de vardı. Babama söyledi babam bir şey yapmadı sessiz kaldı ben uyurken de başımı okşamış. Kıyamıyor Bana. Ama o kadının etkisi altında kalıyor o kadar iyi ağzı laf yapıyor ki babama kendini inandırıyor. Benim bir hayalim var zaten güzel bir üniversite kazanıp işimi elime almak erkek arkadaşımın olması bu hayallerimden vazgeçmemi sağlamıyor.

Şöyle söyleyeyim annem terketti yıllar önce hemde 4 kere. Geldi gitti geldi gitti. yani yanına gitmek istemiyorum ama çok zor durumda kalırsam giderim kalacak yer bulamazsam o anlamda yazdım.

Terk etme sebebleri babanla olan durumumu acaba.
Yapacağın tek şey kardeşinide alıp annen ne yaşarsa yaşasın yanına gitmektir.
Tek başınamı yaşıyor annen.

Babam öğrenmişti ama onun üvey annemin dayisinin oğlu oldugunu bilmiyordu üvey annemde kim.oldugunu bilmiyordu sadece erkek arkadaşım olduğunu biliyorlardi o yazıda sonradan bunu düzeltme gereği duymadım çünkü sevgilimin kim oldunu bilmediklerini o yazıyı yazdıktan sonra ogrendim bu sefer kim olduğunu öğrendiler bunu da gidip babama üvey annem söyledi. Çünkü O HAKARETLER LAFLAR YENI OLDU!

Annenize gitseniz kardesiniz yalnız kalacak , kaç yaşında ?

İkinizin birden gitme imkanı yok mu ?

Elleri kırılsın.
Kardeşlerim olmasa hiç düşünmem giderim ama kardeşlerim küçük 10yaslarinda ikiside. benim gibi anne sevgisinden mahrum kalmasınlar istiyorum ama bu sefer olan bana oluyor ben dayanamıyorum

Alo 183 Aile bakanlığının böyle durumlar için yardım hattıdır. Ücretsiz arayıp her türlü aile konusunda yardım istenilebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…