Üvey annemden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle söyleyeyim annem terketti yıllar önce hemde 4 kere. Geldi gitti geldi gitti. yani yanına gitmek istemiyorum ama çok zor durumda kalırsam giderim kalacak yer bulamazsam o anlamda yazdım.
Devlet yurduna git birak dövsunler sizi izin ver git karakola kardesini doverken de foto cek devlet yurduna geçin 1 sene sonra memur olursun bir ilceye atanir kardeşinle keyfine bakarsin.Senden gectiyse yurda alinamazsan kardesinin dayak olayini kanitla bari o kurtulsun.

Böyle anne babalarin ortada kalan rezil olan evlatlarini en azindan devlet yurduba vermeleri gerekli direkt 18 yaşında kadrolu memur oluyorlar hayata tutunuyorlar ama dikkat de et bu kez issiz gucsuz serseri sapiklar hayatina o maas için giriyor kendini korumayi ogren ve babana bile guvenme hayatta guvenilecek tek insan kendin.

zaten siz gidin diye yapıyor olmalı.
küçük kardeşinizi döven birine bırakıp gitmeyin her olayda polisi arayın korkutun hatta uzaklastirma aldırmaya bakın.
babanız kör kütük aşık mı?
Neden annede değil babada kalıyorsunuz?

Kardeşinizi dövdüğünüsöylüyorsunuz fakat özelinizi onunla paylaşacak kadar samimiyet kurmuşsunuz? bana çelişkili geldi. Dayağı siz de normallestirmissiniz bence. 17 yaşındasınız, evet tam bir yetişkin olmasanız da kardeşinizi koruyabilirsiniz...

Babam aşık değil kardeşlerim için ayrılmıyor düzenini kurdu düzeninin bozulmasından korkuyor Annem ben küçükken terketti

Madem annen var al.kardesini annenin yanına git

Özelimi paylaşmadım yakaladı ve yakaladığı içinde bende konuşmak zorunda kaldim yanimda olmasını istedim ama keşke konuşmasaymışım.

Kardeşine şiddet uyguladiginda video çek git polise şikayet et darp raporu al bak bakalım bi daha yanınıza yaklasiyomu yok yapamam korkarım diosan da yine çek videosunu tehdit polise giderim diye,kimsesiz sanmasın sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…