Üvey annemin her gün araması.

Hanzadens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
502
280
18
26
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçeyim. Ben küçükken annem vefat etti kanserden en fazla 3 yaşim diyelim 1 yıl sonra üvey annem le evlendi babam ve bu kadın ben evlene kadar hayatımi zehir etti şiddetin her türlüsünü gördüm ezik ve korkutarak büyüttü demir sopayla döver bayat yemekleri zorla yedir ev işi yaptırır beğenmez cimciklerdi kol altım hep mosmordu kafamızda saç koymazdi çeke çeke millete de ben analariyim severim de terbiye için döverim de derdi başımızı duvara vurur burnumuzdan kan gelene kadar dayak bitmezdi daha neler neler bunları anlatıyorum ki yorumunuzu ona göre yapın şimdi bu kadın hergun arıyor kızım diye ama çok yapmacık ben bu kadının yüzünden illa haftada bir ağlama krizlerine giriyorum geçmişi unutmadığım için 3 gündür açmadım bu akşam babam eşimi aradı eşim beni aradı baban merak etmiş ara diye sorun şu babamla konuşmaya cesaret edemiyorum arasam hemen üvey annem çıkacak telefona ve ben küçüklükten kalan korkuyla yüzüne diyemiyorum ne yapmalıyım

Mesaj atin “seninle hicbir kosul ve sart altinda gorusmek istemiyorum. Tum kotulugunle hayatimdan cik” deyin

Ne yüzle arıyor arsız karı ağzımı bozmak istemiyorum ama çok sinir oldum. Konuşmak istemediğinizi söyleyin.

Evet belli bir nedenden babamın evine gittim 3 ay kadar durdum camasirdan tut yemegime çocuklarıma kadar karışıp huzurumuzu bozdun diyordu ben de dayanamadım çıktım geldim

Kızarsa kızsın neden dert ediyorsunuz ki? Size ne faydası var o adamın?
Bilmiyorum ama babamı seviyorum bir tokat bile vurmadı bana ama savunmadi da yani gördüğünde savundu ama o şeyleri o varken yaşadık kardeşlerimle ama bu hayatta bir o var o benim babam onun yeri başka bilmiyorum

Türkçe bilmiyor ki anca ses atabilirim onada Cesaretim yok babam kızar diye
Yaşadıklarınızdan babanızın farkında olmaması imkansız, kebdi hayatınızı kurmuşsunuz artık bir yetiskinsiniz şu ezikliği baba korkusunu bir bırakın ya, yaşlandıkça bencillikten yalnız kalmaktan yakınlaşıyorlar başka bir şey değil.

Kuzum lutfen bir uzmanla gorusun ciddi bir travma yasamissiniz ve etkileri devam ediyor
Evet maalesef her gün yaptıkları gözümün unone geliyor ve ağlıyorum krize giriyorum düşünmek bile beni o kabuslara götürmeye yetiyor herkes biliyor ama sırf ağzımızın tadı kaçmasın diye üç maymunu oynuyorlar kizkardesim erkek kardeşim babam da dahil

Bilmiyorum ama babamı seviyorum bir tokat bile vurmadı bana ama savunmadi da yani gördüğünde savundu ama o şeyleri o varken yaşadık kardeşlerimle ama bu hayatta bir o var o benim babam onun yeri başka bilmiyorum

Canım kızım modunda değil aslında babama yalakalık yapmak tabi kizkardesim de bayram için orda birde ona gösteriş olsun diye biraz birde halam varsa onlara ne kadar iyi bir anne olduğunu gösterme amaçlı

Bence babanızda en az onun kadar sorumlu. Siz anneyi sorumlu bulup, babanız için yeri ayrı dediğiniz sürece bu konu sizin için hallolmaz. Sevebilirsiniz babanız netice de ama suçlu ve sırf o kızmasın diye istemediğiniz birşeye devam etmek zorunda kalıyorsunuz.

Yaşlı değiller daha 50 var yada yoklar evet biliyor sabret kızım ne yapayım bosayamam vurayimmi ne edeyim deli basgelemiyorum derdi

Vurmasına boşamasına gerek yok, iletişim kurmanız konusunda ısrar etmesin ve sizden bir şey beklemesin yeter.
Çok çirkef biri şimdi aramalarını acmadigimda babama hayatı zehir ediyor babamla da konuştuğumda arkadan ver teli bende konusacam diyor babamda kızım iki laf et diyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…