Üvey annemin her gün araması.

Piskolojik destek alin surec uzun olsa da size faydasi cok olur, zamanla cesaretiniz articaktir, korkulariniz gecicektir.

Vurmasına boşamasına gerek yok, iletişim kurmanız konusunda ısrar etmesin ve sizden bir şey beklemesin yeter.
Ayni seyleri yasiyoruz, ben de hergun agliyorum. Daha kotusu bana bunlari oz, biyolojik anam yapti bunlari. Biyolojik annem bir de dayagi kendi akrabalarinin hatta arkadaslarimin yaninda saatlerce yapmaktan, benim gururumu yerle bir etmekten cekinmez, haz alirdi. Boyle huylari da vardi. Kimsede bir sey demez, bakardi. Benim babamda senin baban gibi boyle dusunuyor. Babani anliyorum, baban konuyu actiginda gercekten arsizlar ve vicdansiz, umursamazlar, bu seferde babana tavir yapip bagirip konuyu suruncemeye sokup pismanlik gostermiyordur kesin, benim biyolojik analigim gibi. Bir kac ay once annemin aramalarina cevap vermedim, bir kac ay sonrasinda en sonunda yine aradiginda cevaplayip her yaptigi seyi soyledim, kendimi tutamayip agladim yasadiklarim gozumun onune gelince. Engelledim. Bunlari yuz yuze gelince soyledigimde ise piskince ne zaman vurdum? Yedigin onunde yemedigin ardindaydi, demisti... Su an o kadar hafifim ki tuy gibi. Kiyafetime, arkadaslarima, gulusume, oturusuma dahi tek kelime edecek kimse yok, geride kaldi hepsi. Ben ve benim dunyam var sadece. Sorun biz degil, kotu kalpli, narsist, egoist, bencil ve empati yoksunu ruhlardir o sorunlu olanlar. Sana buradan kocaman sariliyorum, sende bazn kendi kendine sarildigini hayal et cok iyi geliyor

Teşekkür ederim. Sizin adınıza da üzüldüm

İçimin yağları eridi, o kadar isterim ki konu sahibi de artık dimdik ayağa kalksın, herkesle hakettikleri gibi konuşsun, yıllardır taşıdığı yükleri atsın, Rabbim yolunu açsın konu sahibi, seni şimdiden sonra hep iyi insanlarla karşılaştırsın, yüzünden gülümseme eksik olmasın...

Sana bunları yapan üvey annen, aynılarını bana kendi ÖZ annem yaptı

Ben olsam o üvey anne malını da baba sahip çıkmayan babamı da rezil eder hayatımdan çıkarır telefon numaramı, adresimi değişirdim, neden katlanıyorsun bunlara?

Çok çirkef biri şimdi aramalarını acmadigimda babama hayatı zehir ediyor babamla da konuştuğumda arkadan ver teli bende konusacam diyor babamda kızım iki laf et diyor öyle
Birincisi, bırakın babanıza neyi zehir ediyorsa etsin. Biraz da babanız çeksin, sizi böyle bir canavarın eline vermiş küçücükken. Buna daha fazla katlanmak zorunda değilsiniz, lütfen ama lütfen kendinize bunu çektirmeyin.

İkincisi, arkadan "ver teli konuşucam" dediği anda telefonu kapatacaksınız. Bu gücü kendinizde bulmak zorundasınız.
Ve mutlaka ama mutlaka bu sınırları çizmekle ilgili bir psikoterapistten yardım almalısınız. Bunlar çok ciddi travmalar, ne olur kendinize bu eziyetin yapılmasına daha fazla izin vermeyin.

Telefonda konuşmak zor olabilir o yüzden mesaj atabilirsiniz. Allahın cezası kadın demeden geçemeyeceğim. Pislik

Telefonda konuşmak zor olabilir o yüzden mesaj atabilirsiniz. Allahın cezası kadın demeden geçemeyeceğim. Pislik
Konuştum telefonda neden aramalarıma cvp vermiyorsun arkamdan banana teyzene benim hakkımda konuşuyorsun dedi. Bende zamanında bana yaptıklarını unutamıyorum annem sağ olsaydı çocuğuna bu işkenceyi yapmazdı başkasının yapmasına da göz yummazdi dedim oda biz böyle büyüdük ben bulaşıkları yukadigimda annem temiz olmamış diye döverdi dedi hem ben kızımı da diverdim dedi . Bende senin bizi dövdüğün kadar annen seni dovmemistir bunu hiç bir insan yapamaz dedim yüzüne kapattım kızı da ona demiş senle konuşmak istemeyen insanı arama diye babam da öyle demiş arama diye ama hala arıyor.

Artık tümden iletişimi kestim telefonlarını acmiyorum ama babam yakında bana gelecek konuşmaya

Ben olsam o üvey anne malını da baba sahip çıkmayan babamı da rezil eder hayatımdan çıkarır telefon numaramı, adresimi değişirdim, neden katlanıyorsun bunlara?
Mecburiyet bazen insan istemediği halde çoğu şeye katlanmak zorunda kalır. Ben ise babamı atamam ve erkek kardeşim için yılda bir de olsa oraya gidip onu görmek istiyorum en büyükleri benim o hep beni anne yarısı olarak gördü çok düşkün bana babam izin vermez gelmesine bağlarımi tümden koparirsam en azından o evlenene kadar böyle devam edeceğim

Kusura bakma güzelim ama senin baban baba degilmiş kücücük yaşta anneni kaybetmişin bir travma birde üstüne uvey anne bu sana bir baba olarak nasil yaptirdi ya veya yapti senin yerinde olsam ne babami arardim ne üvey annemi gercekten cok üzüldüm .benim annemde ben 8 yaşimda kardesimde 3 yaşindaydi ayni senin gibi annem kanserden vefat etti 1 sene sonra babam evlendi ama allah bin kere razi olsun o kadindan bize cok iyi bakti pirıl pırıl yapti bizi ben hastanalirdim bana hep bakmaya gelirdi kendi annem gibi olmaz elbet ama genede bir anne gibi davrandi benim cocuklarima anane gibi davraniyor icten seviyor .cok şükür evlenmissin kurtuldun ama arama babanida sill

Yaa Rabb'im razı olsun o kadından biz hastalandığımizda ise kalk birşeyin yok diye zorla iş yaptırdı halı silkelettirirdi hatta o esnada bayılmıştım vijdan herkese nasip olmuyor

İyi demişsiniz

Yaa Rabb'im razı olsun o kadından biz hastalandığımizda ise kalk birşeyin yok diye zorla iş yaptırdı halı silkelettirirdi hatta o esnada bayılmıştım vijdan herkese nasip olmuyor
Yaşadiklarina cok üzgünüm .basinda baba varken yok gibi .sende benim gibi kücük yaşta annesiz kalmişin .allahin taktiri yapcak birsey yok .hayatinda cok mutlu ol gönülden istiyorum .sana yaşattiklarini daha beterini yaşasinlar

Babanız size düşkün falan değil, düşkün olsa üvey annenin yaptıklarına göz yummazdı, kendinizi kandırmayın, kardeşlerinizin de size değer verdiği yok ...

Siz başkalarını mutlu etmeye ,onları memnun etmeye çalışmayın artık lütfen.heleki böyle bir ana ve babaya sahipseniz. Yetmedi mi cektikleriniz.engelleyin gitsin.babanida kolayı bulmuş napayım deli diyor çıkıyor işin içinden .elini taşın altına koymayip hala o kadının tarafında.sizin hiç bir muhtacliginiz yok ,lütfen kendinizi düşünün sadece!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…