Siz iyilesmeye odaklanin lutfen yardim alin cok uzuldum durumunuza size boyle davranamaya hakki yoktuEvet maalesef her gün yaptıkları gözümün unone geliyor ve ağlıyorum krize giriyorum düşünmek bile beni o kabuslara götürmeye yetiyor herkes biliyor ama sırf ağzımızın tadı kaçmasın diye üç maymunu oynuyorlar kizkardesim erkek kardeşim babam da dahil
Biliyorum babam en suçlusu anneannem dayilarim herkes bunu gören komşular herkes bile bile göre göre göz yumdular takı ben evden kaçana kadar sonra tabi suçlu ben oldum orası ayrıBence babanızda en az onun kadar sorumlu. Siz anneyi sorumlu bulup, babanız için yeri ayrı dediğiniz sürece bu konu sizin için hallolmaz. Sevebilirsiniz babanız netice de ama suçlu ve sırf o kızmasın diye istemediğiniz birşeye devam etmek zorunda kalıyorsunuz.
Bu babanın sorunu. Hem öyle bir kadınla evlen hen çocuklarına hayatı ziyan etsin hem de üzülmemek icin sizi yem yapmaya devam etsin. Bu nasıl bir acımasızlık ve bencillik göremiyor musunuz gerçekten?Çok çirkef biri şimdi aramalarını acmadigimda babama hayatı zehir ediyor babamla da konuştuğumda arkadan ver teli bende konusacam diyor babamda kızım iki laf et diyor öyle
Maalesef öyle bir davrandı ki anlatsam roman olur hem öyle davranırdı dışarıya ise ah kızım gel yavrum gösterirdi tabi herkes bilirdi ama kimse laf etmezdiSiz iyilesmeye odaklanin lutfen yardim alin cok uzuldum durumunuza size boyle davranamaya hakki yoktu
Ona verirken kapatin teli, birkac sefer sonrasinda anlamazsa da ben onunla konusmak istemiyorum deyin. Aaa bu ne yaÇok çirkef biri şimdi aramalarını acmadigimda babama hayatı zehir ediyor babamla da konuştuğumda arkadan ver teli bende konusacam diyor babamda kızım iki laf et diyor öyle
Görüyorum ama şöyle düşünün. Bayram olur yılda bir yalvar yakar babam ikna eder öyle giderim benim başka kimsem yok dayilarim herkes orda o memleketteBu
Bu babanın sorunu. Hem öyle bir kadınla evlen hen çocuklarına hayatı ziyan etsin hem de üzülmemek icin sizi yem yapmaya devam etsin. Bu nasıl bir acımasızlık ve bencillik göremiyor musunuz gerçekten?
Şimdi babama yazdım bana geçmişte yaptıklarıni unutamıyorum diye gördü ama kizkardesime vermişNe yüzle arıyor arsız karı ağzımı bozmak istemiyorum ama çok sinir oldum. Konuşmak istemediğinizi söyleyin.
Hayır hiç bir özür dilemedi dediğiniz gibi herşeyBabanız sizden içten bir özür diledi mi? Hatasını telafi edemez ama pişman mı?
Bana daha çok ağzımın tadı bozulmasın modunda bir adam gibi geldi. Ne küçükken sahip çıkmış size ne de bu yaşınızda.
Teşekkür ederimÖncelikle başınız sağ olsun inşallah arkadaşım.
Geçmişteki travmalarınızı atlatmanız için Allahım güç kuvvet versin inşallah.
Kardeşe bak rezil. Resmen dusman. Allah aşkına hiç birinin sana faydası yok engelle at şu kamburlari sırtından.Şimdi babama yazdım bana geçmişte yaptıklarıni unutamıyorum diye gördü ama kizkardesime vermiş
Kizkardesim de boş boş konuşma gerizekalı seni merak ettiği için arıyor böyle saçma sapan msjlar atma birdaha yazmış
Teşekkür ederim ama iyi giden bir evliliğim de yok şuan avukatla görüşüyorum boşanma davasını açmaya çok az kaldı.Canım benim sana kocaman sarılıyorum..
Kendi aileni yuvanı kurmuşsun ne güzel
Bu kadını hayatından tamamen çıkar çekinme sakın artık hiçbir bağın yok, Allah o caniyi de bildiği gibi yapsın.
Uzman desteği alman da çok iyi olur..
Hiç çekinme görüşmek konuşmak zorunda asla değilsin o kim ki , bir açıklamayı bile hak etmeyecek kadar iğrenç biri..
Herşey eskide kaldı diyor oda çok çekti ama ise arada baba evine gidecegi için mecbur yüz göz olacagi için benim gibi geçmişe takılı kalmıyor arasını iyi tutuyor hatta hergun telefonlasiyorlarKardeşe bak rezil. Resmen dusman. Allah aşkına hiç birinin sana faydası yok engelle at şu kamburlari sırtından.
İsteyerek olmuyor maalesef istek dışı bir anda yada benzer bir görsel olur bir video olur hemen o anlara götürür beni bile isteye değil kadının yüzünü gormemek icin yılda 1 zor bela giderim unutmak hele sineye çekmek mümkün değil benim için çocukluğumu herşeyimi aldı bendenYa herkesi silip atacak sıfırdan başlayacaksınız ya da yaşandı bitti ne yapalım deyip minimum ilişkiyle devam edeceksiniz. Her halükarda bu travmayı aşmanız gerek. Geçmişe takılmak sizi sadece dibe çeker. Yaşadıklarınız çok zor anlıyorum ama onları hatırlayıp kendinize acımak da çare olmuyor.
Sen herkes değilsin canım ne kocaya muhtaçsın ne de o kadına varsın hiçbiri olmasın. Kendine tertemiz bir hayat kur geçmişi geride bırak sana iyi gelmiyorsa kardeşinle de babanla da görüşme. Sıfırdan bir hayat kur kendine yeter bu kadar çekmişsin bir yere kadar sen de insansın her insanın bir dayanma gücü var hepsi ne hali varsa görsün. Kimsenin zoru ile bir şey yapacak değilsin..Teşekkür ederim ama iyi giden bir evliliğim de yok şuan avukatla görüşüyorum boşanma davasını açmaya çok az kaldı.
Keşke herkes sizin gibi düşünse ama Yok özbe öz kızkardeşim bile geçmişte bize yaptıklarını unutup konuş diye hakaret ediyor zoruma giden babamın tmm kızım konuşmak zorunda değilsin dememesi herşeyi bildiği halde o kadının ağzına bakması herkrs ondan korkuyor kızkardeşim babam herkes
Gerçekten neden böyle davranmıyorsunuz?Ona verirken kapatin teli, birkac sefer sonrasinda anlamazsa da ben onunla konusmak istemiyorum deyin. Aaa bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?