Küçücük halinizle şiddet görürken babanızın sessiz kalması kabul edilebilir değil. Kadın bakmış ki baba sizin arkanızda asla durmuyor şiddetin dozunu arttırmış. Üvey anne kadar babanız da suçlu. İkisiyle de ilişkinizi en aza indirinYaşlı değiller daha 50 var yada yoklar evet biliyor sabret kızım ne yapayım bosayamam vurayimmi ne edeyim deli basgelemiyorum derdi
Keşke okumasaydim bu konuyu. O kadar üzüldüm ki. Hem korumamıs hem de hala üç maymunu oynuyor. Diyecek bir şey bulamıyorum.Aynen, üzülmemek elde değil. Konu sahibi artık ayağı kalkıp kendisini korumalı. Hala şiddet görüyor aslında bu da psikolojik şiddet..
Baba, bebekken de korumamış şimdide korumuyor. En büyük suçlu burda Baba.
Üvey annemin beni son dövdüğü gün ona bir gün büyüyüp seni dövecegim sözümü tuttumMerhaba arkadaşlar hemen konuya geçeyim. Ben küçükken annem vefat etti kanserden en fazla 3 yaşim diyelim 1 yıl sonra üvey annem le evlendi babam ve bu kadın ben evlene kadar hayatımi zehir etti şiddetin her türlüsünü gördüm ezik ve korkutarak büyüttü demir sopayla döver bayat yemekleri zorla yedir ev işi yaptırır beğenmez cimciklerdi kol altım hep mosmordu kafamızda saç koymazdi çeke çeke millete de ben analariyim severim de terbiye için döverim de derdi başımızı duvara vurur burnumuzdan kan gelene kadar dayak bitmezdi daha neler neler bunları anlatıyorum ki yorumunuzu ona göre yapın şimdi bu kadın hergun arıyor kızım diye ama çok yapmacık ben bu kadının yüzünden illa haftada bir ağlama krizlerine giriyorum geçmişi unutmadığım için 3 gündür açmadım bu akşam babam eşimi aradı eşim beni aradı baban merak etmiş ara diye sorun şu babamla konuşmaya cesaret edemiyorum arasam hemen üvey annem çıkacak telefona ve ben küçüklükten kalan korkuyla yüzüne diyemiyorum ne yapmalıyım
Kadin hasta galiab sizin yerinizde olsam anasindan emdigi sutu burnundan getirirdimz acin agzinizi yumun gozunuzu her seyi vurun yuzune tehdit edin adinizi dahi anmasina izin vermeyin!Çok çirkef biri şimdi aramalarını acmadigimda babama hayatı zehir ediyor babamla da konuştuğumda arkadan ver teli bende konusacam diyor babamda kızım iki laf et diyor öyle
Ayyy icimin yaglari eridi ne guzel yapmissinizÜvey annemin beni son dövdüğü gün ona bir gün büyüyüp seni dövecegim sözümü tuttumAttığı tokatla burnumdan akan kanlar fayansta kurumadan halamın gitmesini,babamın onları evlerine bırakmasını bekledim.Onlar gidince ne yapacağını bilmiyordum.Ben lavaboda yüzümü yıkarken saçlarımdan tuttu.Arkami döndüm ve üzerine atladım.Yumruk manyağı ne demek o gün öğrenmiş oldu Burnunu kırıncaya kadar durmadım.Seni artık her gün dövecegim dedim ve sözümü tuttum.İnan ona evi cehennem ettim.Bana da cehennem oldu ama yapacak bir şey yoktu.
Olan bitenin geçmişin seni bastirmasina izin verme.O zaman küçüktün gücün,dilin yetmiyordu ama artık sen o küçük kız değilsin.Ona hatta babana hakettikleri ne varsa korkma söyle ve gereken kim varsa çıkar hayatından.İcindeki çocuğun hala korkmasina izin verme.
Akılları fikirleri vurmak dövmek. Üvey anne bunları yaparken babanız koltukta kurulup izliyor muydu? O da dövüyordu sizi değil mi? Hiç babanızı savunmayın eşit derecede suçlular. Yeter ki evde bir kadın olsun, her işimi görsün arada sırada hobi niyetine çocukların ağzını yüzünü kan içinde bırakabilir değil mi? Morluklarınızı yaralarınızı kopan saçlarınızı görmüyor muydu baba denen yaratık? O izin verdiği için kadın bunları yapmış yapabilmiş. Adam kendi rahatı için çocuklarını feda etmiş. Babanız gibiler ölmek isteyip de ölemesinler sürünsünler.Yaşlı değiller daha 50 var yada yoklar evet biliyor sabret kızım ne yapayım bosayamam vurayimmi ne edeyim deli basgelemiyorum derdi
O zaman nasıl iletişim kurdunuz ?Türkçe bilmiyor ki anca ses atabilirim onada Cesaretim yok babam kızar diye
Arayı aca aca görüşmeleri azalt. Bi yerden sonra vazgececeklerdir.Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçeyim. Ben küçükken annem vefat etti kanserden en fazla 3 yaşim diyelim 1 yıl sonra üvey annem le evlendi babam ve bu kadın ben evlene kadar hayatımi zehir etti şiddetin her türlüsünü gördüm ezik ve korkutarak büyüttü demir sopayla döver bayat yemekleri zorla yedir ev işi yaptırır beğenmez cimciklerdi kol altım hep mosmordu kafamızda saç koymazdi çeke çeke millete de ben analariyim severim de terbiye için döverim de derdi başımızı duvara vurur burnumuzdan kan gelene kadar dayak bitmezdi daha neler neler bunları anlatıyorum ki yorumunuzu ona göre yapın şimdi bu kadın hergun arıyor kızım diye ama çok yapmacık ben bu kadının yüzünden illa haftada bir ağlama krizlerine giriyorum geçmişi unutmadığım için 3 gündür açmadım bu akşam babam eşimi aradı eşim beni aradı baban merak etmiş ara diye sorun şu babamla konuşmaya cesaret edemiyorum arasam hemen üvey annem çıkacak telefona ve ben küçüklükten kalan korkuyla yüzüne diyemiyorum ne yapmalıyım
Böylesine bir vahsete seyirci kalan babaya mı diyorsun bir tokat bile atmadı diye.Bilmiyorum ama babamı seviyorum bir tokat bile vurmadı bana ama savunmadi da yani gördüğünde savundu ama o şeyleri o varken yaşadık kardeşlerimle ama bu hayatta bir o var o benim babam onun yeri başka bilmiyorum
Almayı düşünüyorumİnsan yeri geliyor öz ailesindeki insanları silip atıyor, ki bence eğer öyle olması gerekiyorsa olmalı; elin kadınını hem de sizde derin yaralar ve travmalara sebep olan kadını silin atın hayatınızdan. Kararlarınıza saygı duymalılar. Psikiyatrik destek de almalısınız. Hayat mecburi ilişkiler için çok kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?