Üvey annemin her gün araması.

Eski mesajlarınıza şöyle bir göz attım da babanız öküzün önde gideni çok özür dilerim. Ama öyle. Üvey kadın (anne denemez) sizinle konuşup ne yapacakmis? Hala huzur bozma peşinde mıdır nedir? Allah bildiği gibi yapsın onu ve tüm çocuklara işkence edenleri. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

Yaşlı değiller daha 50 var yada yoklar evet biliyor sabret kızım ne yapayım bosayamam vurayimmi ne edeyim deli basgelemiyorum derdi
Küçücük halinizle şiddet görürken babanızın sessiz kalması kabul edilebilir değil. Kadın bakmış ki baba sizin arkanızda asla durmuyor şiddetin dozunu arttırmış. Üvey anne kadar babanız da suçlu. İkisiyle de ilişkinizi en aza indirin

Keşke okumasaydim bu konuyu. O kadar üzüldüm ki. Hem korumamıs hem de hala üç maymunu oynuyor. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Size kötü gelen şeyleri yapmayın . Zorunda da değilsiniz . Görüşmeyin kesinlikle , hayatınıza bakın . Allah sorsun size yaşattıklarını .

Sağlam bir olay çıkarıp herkese rezil etmek lazım. Siz öyle bir korkuyla büyümüşsünuz ki bunu yapsanız bile yine siz üzülürsünüz. Suçluluk psikolojisi var çünkü. Hem babanızin suçu olmadığını düşünüyorsunuz hem de bu yaşta ondan korkuyorsunuz. Böyle insanlar rahat yaslanmamali. Ama vicdan azabı çekecek potansiyel göremedim ikisinde de.

Üvey annemin beni son dövdüğü gün ona bir gün büyüyüp seni dövecegim sözümü tuttum Attığı tokatla burnumdan akan kanlar fayansta kurumadan halamın gitmesini,babamın onları evlerine bırakmasını bekledim.Onlar gidince ne yapacağını bilmiyordum.Ben lavaboda yüzümü yıkarken saçlarımdan tuttu.Arkami döndüm ve üzerine atladım.Yumruk manyağı ne demek o gün öğrenmiş olduBurnunu kırıncaya kadar durmadım.Seni artık her gün dövecegim dedim ve sözümü tuttum.İnan ona evi cehennem ettim.Bana da cehennem oldu ama yapacak bir şey yoktu.
Olan bitenin geçmişin seni bastirmasina izin verme.O zaman küçüktün gücün,dilin yetmiyordu ama artık sen o küçük kız değilsin.Ona hatta babana hakettikleri ne varsa korkma söyle ve gereken kim varsa çıkar hayatından.İcindeki çocuğun hala korkmasina izin verme.

Çok çirkef biri şimdi aramalarını acmadigimda babama hayatı zehir ediyor babamla da konuştuğumda arkadan ver teli bende konusacam diyor babamda kızım iki laf et diyor öyle
Kadin hasta galiab sizin yerinizde olsam anasindan emdigi sutu burnundan getirirdimz acin agzinizi yumun gozunuzu her seyi vurun yuzune tehdit edin adinizi dahi anmasina izin vermeyin!

Ayyy icimin yaglari eridi ne guzel yapmissiniz

Yaşlı değiller daha 50 var yada yoklar evet biliyor sabret kızım ne yapayım bosayamam vurayimmi ne edeyim deli basgelemiyorum derdi
Akılları fikirleri vurmak dövmek. Üvey anne bunları yaparken babanız koltukta kurulup izliyor muydu? O da dövüyordu sizi değil mi? Hiç babanızı savunmayın eşit derecede suçlular. Yeter ki evde bir kadın olsun, her işimi görsün arada sırada hobi niyetine çocukların ağzını yüzünü kan içinde bırakabilir değil mi? Morluklarınızı yaralarınızı kopan saçlarınızı görmüyor muydu baba denen yaratık? O izin verdiği için kadın bunları yapmış yapabilmiş. Adam kendi rahatı için çocuklarını feda etmiş. Babanız gibiler ölmek isteyip de ölemesinler sürünsünler.

Buraya yazdıklarınızın çıktısını alın ya da üşenmeyip kağıda yazın verin ellerine. Ya da korkmayın gidin aynılarını yüzlerine vurun ve hakkınızı helal etmediğinizi söyleyin.

Napsın vursunmuymuş, boşansaymış mesela? Karısına kıyamamış vuramamış ama size kıymış, elin kadınının önüne atmış işkence yapsın diye.
Şimdi niye boşanmıyor vicdan azabı çekmiyor?

Son düzenleme:
Bana zarar veren herkesi çıkardım ben hayatımdan
Size de tavsiye ederim
Yüzleşin ve silin onu hayatınızdan.
Babanıza da anlatın tabi ki durumu.

Hala babam kızar diyorsunuz çocukken işkence etmiş çocuklarına bu kadın ona kızmış mı? Ortalığı birbirine katın bence büyün gemileri yakın o kdr iyi gelicek ki

Büyük konuşmak istemem ama ben olsam ikisini de engellerim. Evet babamı da engellerdim çünkü üvey anne babadan cesaret almış yoksa bu kadar şiddet uygulamazdı.

Arayı aca aca görüşmeleri azalt. Bi yerden sonra vazgececeklerdir.

Bilmiyorum ama babamı seviyorum bir tokat bile vurmadı bana ama savunmadi da yani gördüğünde savundu ama o şeyleri o varken yaşadık kardeşlerimle ama bu hayatta bir o var o benim babam onun yeri başka bilmiyorum
Böylesine bir vahsete seyirci kalan babaya mı diyorsun bir tokat bile atmadı diye.

İnsan yeri geliyor öz ailesindeki insanları silip atıyor, ki bence eğer öyle olması gerekiyorsa olmalı; elin kadınını hem de sizde derin yaralar ve travmalara sebep olan kadını silin atın hayatınızdan. Kararlarınıza saygı duymalılar. Psikiyatrik destek de almalısınız. Hayat mecburi ilişkiler için çok kısa.

Almayı düşünüyorum
Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…