Üvey annemin her gün araması.

İnşallah bunun için çok çaba ediyorum inşallah o günleri de göreceğim çocuklarımla

Di mi ya? Ben sinir oldum, konu sahibi neden ve nasil dayaniyor?

Babama da birşey diyemiyorum yani bir uanim çok kızgın ama o zaman çok fakirdik sabahın nurunda çıkar gece biz yatmış olurken yorgun argın gelirdi o saatte üvey anem bizim yüzümüzdeki yarayı gormesin diye hemen yatırdı

Kulaginin ustune yatarak anne baba olunmuyor. Hicbir seyinizle ilgilenmemis, sizi merak etmemis, koruyup kollamamis insana baba denmez kusura bakmayin

Di mi ya? Ben sinir oldum, konu sahibi neden ve nasil dayaniyor?
Aynen, üzülmemek elde değil. Konu sahibi artık ayağı kalkıp kendisini korumalı. Hala şiddet görüyor aslında bu da psikolojik şiddet..

Baba, bebekken de korumamış şimdide korumuyor. En büyük suçlu burda Baba.

Bakın hala mantık yürütüyorsunuz. İnsanların bu kadar kötü olacağını, sorumsuz olabileceğini düşünemiyorsunuz. Bir de yapılan eziyet tuz biber olmuş.

İnanın, gerçekten anne - baba olan evladına olan şeyleri görmese bile hisseder. Bakışından, duruşundan, ağzından çıkan her kelimeden anlar yüreği her an çarpar. Baban belki çaresizdi hissetti görmezden geldi.. Ama evladını üstün tutan görmezden gelmemeli gelemez..

Çocukların varmış ve boşanma aşamasındasın. O çocukların sana ihtiyacı var. Ama malesef baba kapısı artık sana derman olamaz. Oranın varlığını unutup kendine yeni bir düzen kuracaksın. Belki uzun olacak, belki zor olacak ama bir yerde tekrar sabırla huzuru yakalayacaksın. Ama sen onlarla görüşmeye devam edersen yavaş yavaş seni tüketecekler. Çocuklarına vereceğin hiçbirşey kalmamış olacak üç beş seneye. Baban insan olsaydı uçkurunu düşüneceğine size sahip çıkardı ezdirmezdi. Birde size sabredin demiş o kısmı okuyunca sinirim tavan yaptı. Neye sabredeceksiniz? Babanızın bir şekilde gönlü oluyor ki sizin düzene çomak Sokmanı işine gelmemiş. Yani siz kurban olmuşsunuz. Babanız insan değilmiş kabul edin. Allah o kadında nasıl biliyorsa öyle yapsın. Uzak durun yoksa aklınızı kaybedeceksiniz ciddi bir durum bu.

Şiddet görmemişsin ki düzenli bi biçimde işkence görmüşsün. Babam da napsın fakirdik dye içinde onu haklı çıkarma. Güya yurda vermemiş verse belki daha az işkence çekerdiniz
Kv mezarına gidip tükürüp sövüp gelir üvey annesinin. Biraz bile meyilli olma onlara

Çocuklarım için elimden geleni yapacağım

Bu onların tercihi. Siz onlara kızmayın ama onlarında size kızmasına izin vermeyin. Aynı olayları yaşamış olmanız aynı şekilde etkileceğiniz anlamına gelmez. Sizin için doğrusu etkilenmek iken kardeşiniz için olmayabilir.

Hayatınızın iplerini elinize alın. Korumak kollamak zorunda olduğunuz tek kişiler evlatlarınız. Gerisi gerçekten önemli değil.

Babanıza kulp buluyorsunuz. Fakirdik, çok çalışıyorduk vs diye o zaman üvey anneye de bulun atıyorum çok yaramazdık başedemiyorduk diye (ironi yapıyorum nöyle birşey olamaz.) bunu yapmadığınız sürece taraflı olmuş oluyorsunuz. Babanızı sahiplenmek kolay geliyor ama o adam baba değil. Ne çocukken ne de şimdi olmayı becerememiş. Bundan dolayı ona da kızın diye söylemiyorum ama kendinizi koruyun. Size iyi gelmeyen insanlarla iletişim kurmak zorunda hissedecek kadar ezilmeyin karşılarında.

Babaniza neden aciyorsunuzki size sahip cikmamis hala daha onu eglemeye calisiyor ne gali varsa gorsun kosa kosa psikopatin biriyle evlenmeseymis simdi kendi basinin caresine baksin kadini terleyip asla konusmayin babanizda yetiskin biri kendi ne yaparsa yapar

Keske yanında olsaydım da avazım çıktığı kadar bir daha bu telefonu aramayacaksın diye bağırsaydım senin yerine. Ama korkmamayı ses çıkarmayı öğrenmelisin daha fazla sana hayatı zindan etmesine lütfen müsade etme

Dik dur. Elin biraz para gördüyse kızı olmussundur. Baban çok zorlarsa da baba cocukken yaptıklarını unutamıyorum beni zorlama de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…