İnşallah bunun için çok çaba ediyorum inşallah o günleri de göreceğim çocuklarımlaSen herkes değilsin canım ne kocaya muhtaçsın ne de o kadına varsın hiçbiri olmasın. Kendine tertemiz bir hayat kur geçmişi geride bırak sana iyi gelmiyorsa kardeşinle de babanla da görüşme. Sıfırdan bir hayat kur kendine yeter bu kadar çekmişsin bir yere kadar sen de insansın her insanın bir dayanma gücü var hepsi ne hali varsa görsün. Kimsenin zoru ile bir şey yapacak değilsin..
Di mi ya? Ben sinir oldum, konu sahibi neden ve nasil dayaniyor?Gerçekten neden böyle davranmıyorsunuz?
Aynen böyle davranın.
Size yaptıklarının asla karşılığı olamaz ama bu kadınla iletişimi kesin. Babanıza da ne yapıyorsa yapsın. Babanız siz küçücük, savunmasızken sizi koruyup kolladı mı ? O zaman neyin vicdanını, korkusunu yaşıyorsunuz.
Babama da birşey diyemiyorum yani bir uanim çok kızgın ama o zaman çok fakirdik sabahın nurunda çıkar gece biz yatmış olurken yorgun argın gelirdi o saatte üvey anem bizim yüzümüzdeki yarayı gormesin diye hemen yatırdıGerçekten neden böyle davranmıyorsunuz?
Aynen böyle davranın.
Size yaptıklarının asla karşılığı olamaz ama bu kadınla iletişimi kesin. Babanıza da ne yapıyorsa yapsın. Babanız siz küçücük, savunmasızken sizi koruyup kolladı mı ? O zaman neyin vicdanını, korkusunu yaşıyorsunuz.
Kulaginin ustune yatarak anne baba olunmuyor. Hicbir seyinizle ilgilenmemis, sizi merak etmemis, koruyup kollamamis insana baba denmez kusura bakmayinBabama da birşey diyemiyorum yani bir uanim çok kızgın ama o zaman çok fakirdik sabahın nurunda çıkar gece biz yatmış olurken yorgun argın gelirdi o saatte üvey anem bizim yüzümüzdeki yarayı gormesin diye hemen yatırdı
Aynen, üzülmemek elde değil. Konu sahibi artık ayağı kalkıp kendisini korumalı. Hala şiddet görüyor aslında bu da psikolojik şiddet..Di mi ya? Ben sinir oldum, konu sahibi neden ve nasil dayaniyor?
Bakın hala mantık yürütüyorsunuz. İnsanların bu kadar kötü olacağını, sorumsuz olabileceğini düşünemiyorsunuz. Bir de yapılan eziyet tuz biber olmuş.Babama da birşey diyemiyorum yani bir uanim çok kızgın ama o zaman çok fakirdik sabahın nurunda çıkar gece biz yatmış olurken yorgun argın gelirdi o saatte üvey anem bizim yüzümüzdeki yarayı gormesin diye hemen yatırdı
Babama msj attım konuşmak istemiyorum diye daha da açmam aradığındaEngelleseniz olmaz mi
HaklısınızKulaginin ustune yatarak anne baba olunmuyor. Hicbir seyinizle ilgilenmemis, sizi merak etmemis, koruyup kollamamis insana baba denmez kusura bakmayin
Çocuklarım için elimden geleni yapacağımÇocukların varmış ve boşanma aşamasındasın. O çocukların sana ihtiyacı var. Ama malesef baba kapısı artık sana derman olamaz. Oranın varlığını unutup kendine yeni bir düzen kuracaksın. Belki uzun olacak, belki zor olacak ama bir yerde tekrar sabırla huzuru yakalayacaksın. Ama sen onlarla görüşmeye devam edersen yavaş yavaş seni tüketecekler. Çocuklarına vereceğin hiçbirşey kalmamış olacak üç beş seneye. Baban insan olsaydı uçkurunu düşüneceğine size sahip çıkardı ezdirmezdi. Birde size sabredin demiş o kısmı okuyunca sinirim tavan yaptı. Neye sabredeceksiniz? Babanızın bir şekilde gönlü oluyor ki sizin düzene çomak Sokmanı işine gelmemiş. Yani siz kurban olmuşsunuz. Babanız insan değilmiş kabul edin. Allah o kadında nasıl biliyorsa öyle yapsın. Uzak durun yoksa aklınızı kaybedeceksiniz ciddi bir durum bu.
Evet sahip cikmayacaklar haklısınızKonuşma. Boşansan sana sahip çıkmayacaklar nasılsa? Ne faydaları var sana? Çıkar hayatından gitsin.
Babana mesaj atıp ondan onay almana gerek yok. Kardeşine de gerek yok. Bi daha ararsa arama beni ruh hastası yüzsüz de kapa suratına telefonu.Evet sahip cikmayacaklar haklısınız
Bu onların tercihi. Siz onlara kızmayın ama onlarında size kızmasına izin vermeyin. Aynı olayları yaşamış olmanız aynı şekilde etkileceğiniz anlamına gelmez. Sizin için doğrusu etkilenmek iken kardeşiniz için olmayabilir.Teşekkür ederim ama iyi giden bir evliliğim de yok şuan avukatla görüşüyorum boşanma davasını açmaya çok az kaldı.
Keşke herkes sizin gibi düşünse ama Yok özbe öz kızkardeşim bile geçmişte bize yaptıklarını unutup konuş diye hakaret ediyor zoruma giden babamın tmm kızım konuşmak zorunda değilsin dememesi herşeyi bildiği halde o kadının ağzına bakması herkrs ondan korkuyor kızkardeşim babam herkes
Keske yanında olsaydım da avazım çıktığı kadar bir daha bu telefonu aramayacaksın diye bağırsaydım senin yerine. Ama korkmamayı ses çıkarmayı öğrenmelisin daha fazla sana hayatı zindan etmesine lütfen müsade etmeMerhaba arkadaşlar hemen konuya geçeyim. Ben küçükken annem vefat etti kanserden en fazla 3 yaşim diyelim 1 yıl sonra üvey annem le evlendi babam ve bu kadın ben evlene kadar hayatımi zehir etti şiddetin her türlüsünü gördüm ezik ve korkutarak büyüttü demir sopayla döver bayat yemekleri zorla yedir ev işi yaptırır beğenmez cimciklerdi kol altım hep mosmordu kafamızda saç koymazdi çeke çeke millete de ben analariyim severim de terbiye için döverim de derdi başımızı duvara vurur burnumuzdan kan gelene kadar dayak bitmezdi daha neler neler bunları anlatıyorum ki yorumunuzu ona göre yapın şimdi bu kadın hergun arıyor kızım diye ama çok yapmacık ben bu kadının yüzünden illa haftada bir ağlama krizlerine giriyorum geçmişi unutmadığım için 3 gündür açmadım bu akşam babam eşimi aradı eşim beni aradı baban merak etmiş ara diye sorun şu babamla konuşmaya cesaret edemiyorum arasam hemen üvey annem çıkacak telefona ve ben küçüklükten kalan korkuyla yüzüne diyemiyorum ne yapmalıyım
Dik dur. Elin biraz para gördüyse kızı olmussundur. Baban çok zorlarsa da baba cocukken yaptıklarını unutamıyorum beni zorlama de.Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçeyim. Ben küçükken annem vefat etti kanserden en fazla 3 yaşim diyelim 1 yıl sonra üvey annem le evlendi babam ve bu kadın ben evlene kadar hayatımi zehir etti şiddetin her türlüsünü gördüm ezik ve korkutarak büyüttü demir sopayla döver bayat yemekleri zorla yedir ev işi yaptırır beğenmez cimciklerdi kol altım hep mosmordu kafamızda saç koymazdi çeke çeke millete de ben analariyim severim de terbiye için döverim de derdi başımızı duvara vurur burnumuzdan kan gelene kadar dayak bitmezdi daha neler neler bunları anlatıyorum ki yorumunuzu ona göre yapın şimdi bu kadın hergun arıyor kızım diye ama çok yapmacık ben bu kadının yüzünden illa haftada bir ağlama krizlerine giriyorum geçmişi unutmadığım için 3 gündür açmadım bu akşam babam eşimi aradı eşim beni aradı baban merak etmiş ara diye sorun şu babamla konuşmaya cesaret edemiyorum arasam hemen üvey annem çıkacak telefona ve ben küçüklükten kalan korkuyla yüzüne diyemiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?