uvey babam

Çok doğru söylemiş. Üstelik eşin bütün yaşadıklarını bilmediği halde söylemiş bu lafı.
Adamın biri benim anneme, kardeşlerime, bana hayatı zehir edecek, ruhumda onarılmaz yaralar bırakacak ben de o vicdan azabı çekiyor diye gece gündüz üzüleceğim öyle mi? Aksine bulduğun ilk fırsatta yüzüne haykırman gerekiyordu herşeyi.

Bence bu durum siz de mazoşist bir ruh hali ortaya çıkarmış. Acı çekmekten zevk mi alıyorsunuz? Maddi yardım bir tarafa unutun görüşmeyin bile o adamla. Sanki bir bağınız var.

Hadi bir seferlik yardım ettiniz diyelim. Başımın gözümün sadakası olsun deyip bir daha telefonda bile görüşmeyin geçmişe sünger çekin.

gorusmek istemiyorum zaten ruh halim bozuluyor.bugum kalktim sabah sporumu vile yaomak icimden gelmedi.kizim biseylwr istiyor kafam baska yerlerde.bana hic iyi gelmedi bu konusma.gorusmecegim.para gondericem bi seferlik okadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sahibi ,kelimeleriniz hep bozuk ,bir şey anlamaya çalışırken konuyu kaçırıyoruz valla.
lütfen özen gösterip düzgün yazar mısınız ,yavaş yazın ama okunaklı olsun ,sanırım acele yazıyorsunuz herşey birbirine karışıyor

Bazen de iyilikten maraz doğar canım. Kinci değilsen affet gitsin ama daha fazlasını yapma.
Senin ne güzel bi ailen var şimdi, kendin diyorsun psikolojisi iyi değil diye, napacağı belli olmaz ki. Şimdi ılımlıdır iyidir, iki gün sonra istediğini yapmazsan bela olur sana, evine.
Zaten önceki evliliğin onun yaptıkları yüzünden kötü olmuş.
Bu adam yüzünden eşine karşı mahcup olacağın durumlar yaşayabilirsin, hiç bulaşma derim.

en güzel cevabı eşin vermiş. anahtar cümle burası:

'' kimse seni basina yastiga koydugunda dusunmuyor.ama sen herkesi dusunuyorsun ''

bu devirde kimseye iyi olunmuyoe farkindayim..ama iste bana oyke sorunca vicdan ettim kendime..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen yorumuma cevap katı olamadıgından bahsetmıssın ama ınsan oyle kollay katılasmıyor haklısın burda ama sebepler var mesela babam okdr sey yasattııkıı bıe hepımızın psıkolojısını alt ust oldu anarnem hıc sevmezdı babamı tekrar ona ılımlı yaklastımızı goruncee ııyıce herseyı ıcıne attı ve hastalıgı deprestıı ve sonuc olarak su anda kanserr cok acı cekıyorum ıcten ıce kendısıde dıyorr zaten ne zaman konusssak sebebım oldular dıye amaa kanser oldunuda bılmıyorr sakın ha sakın bıdaha getırmeyın dıyorr o kadar farklı bı ruha burundumkı artık kendımı tanıyamıyorumm senee babanın artılarınıı ve eksılerını düşün sana kattıgı olumlu olumsuz yonlerı cıkar hatta yaz ıstersenn sen o zman en dogru kararı vereceksın bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…