- 17 Ekim 2017
- 23
- 7
- 1
- 36
- Konu Sahibi ahsendeniz
-
Ben neden inanamadım konuya acaba?
Neyse.
Hayırlısı be gülüm.
Erkek arkadaşınız neden bu kadını getirmiş niye babasını getirmemiş???
Söyle bundan sonra bu kadını getirme anan değil bacın değil mecbur değilsin de. Sevgilin biraz pasif sanki.
üvey annesine ezdirmesin kendni sevgilin o zaman canım ağırlığını koysun
Ben neden inanamadım konuya acaba?
Neyse.
Hayırlısı be gülüm.
Erkek arkadaşınıza pek güvenmeyin her ne kadar sizi destekliyor gibi gorünse de istese tanismaya getirmez yine babanıza kendini anlatirdi. Bu kadar pasif olmaya gerek yok üvey öz fark etmez. Kendini ve sizi ezdirmeyecek ayaklari üzerimde duracak biri olmasi lazım. Zaten belli çirkef olduğu ve erkek arkadaşınız da daha önce birçok şey yaşamıştır onunla yani bile bile neden getirdi. Ayrıca ne kaybedeçek kibtepki verde madem kurtulmak istiyor. şimdi sustu da bir dahakine ne değişecek?
Bu arada merak ettim
Neden inanmadınız acaba :)
Çok saçmalıklar var ama yorum yapayım öncelikle erkek arkadaşınızdan size koca olmaz eğer anlattığın gibi bir üvey anne varsa onu muhattap bile almamak gerekiyor. Benim abim evlenirken uvey anne gelinimizi dugunde gordu çünkü herkes huyunu suyunu biliyor hicbir şeye karistirmadik. Dışarıda sadece üvey anne olan bir tanışma bence doğru degil aile kurulacaksa ev ziyaretiyle tanışma doğrusudur. Bir uvey anne ya da baska biri iki yetiskin insanin aldigi karara sizin isiniz olmaz diye bir beyanatta bulunamaz kimsenin haddi degil. Bu isler oyuncak degil Neyse erkek arkadaş daha çocuk sanırım sizden baska kimse takmiyo.
Ben de onu diyorum, neden inanamadım acaba :)))
"Üvey olduğu için hiç sallamadık" kısmı ilginç, alttan alış fazla suni geldi belki de.
Kadını öyle bir tarif etmişsiniz ki, sanki müstakbel eşiniz değil, siz yaşıyorsunuz birlikte.
Eh sevgilinizle bu kadar konusu dönüyorsa, dertleşiyorsanız da, onun en azından ölmüş annesini maddiyatla kendine denk tutunca patlaması gerekirdi. Ve diğerleri...
Yapay geldi, bilemiyorum artık.
Kv bile değil seninki sayılmaz yani boşver takma
Nişanlının kardeşi var mı bu Kadından ?Hiçbir şeye dahil etmeyeyim değil mi?
İnstagramında “ben yapay değil dobra olduğum için kaybettim” yazmış.
Hey allahım inceden laf sokuyor aklı sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?