Uvey Kayınvalide Evlenmemizi İstemiyor

Üvey anneyse neden tanışmaya üvey annesini çağırıyor ben bunu sorgulardım neden babasını çağırmamış sen gel gör dememiş emteresan ayrıca neden cafede görüşülüyor ki ev ortamında da görüşülürdü. Ondan icazet almak zorunda mı sevgiliniz dereyi geçene kadar diyor falan o kadar saygısızlığına hala susmuş çok inanası değil doğrusu ben olsam benim evliliğime karışma derdim geçerdim yani buna o hakkı verende sevgiliniz.

Dedi zaten
Arkadaşlarının yanında kavga etmişler
Anlattılar bana
Bende onunla çok kavga ettim
Neden sustun diye
Susma hakkını kullandı
İkincisi olmayacak

Densiz kayınvalide işte.
Üvey diye ayırmayalım ilk adım bizden gelsin dedik.
Biz direkt dışlasaydık biz kötü olurduk
Şimdi kendi kötü oldu

Hiçbir şeye dahil etmeyeyim değil mi?
İnstagramında “ben yapay değil dobra olduğum için kaybettim” yazmış.
Hey allahım inceden laf sokuyor aklı sıra
Dugune kadar idare etme. Bundan sonra nasil davranmak istiyorsan simdiden gardini al. Yerini bilsin. Yok bilmiyorsa da doksun etegindeki taslari simdiden.. Zira evlendikten sonra bu tur problemlerle ugrasmak daha yipratici olur..

Bence düğüne kadar muhatap olmayın. Ama sırf o konuşmasın diye kendinizi ezdirmeyin, düğününüzle ilgili para konularına karışırsa biz böyle uygun gördük deyin.

Dugune kadar idare etme. Bundan sonra nasil davranmak istiyorsan simdiden gardini al. Yerini bilsin. Yok bilmiyorsa da doksun etegindeki taslari simdiden.. Zira evlendikten sonra bu tur problemlerle ugrasmak daha yipratici olur..

İstemede sorunsuz geçsin
Daha yüzüne bakmam
İnstagramdan laf sokuyor hala.
Sinsi vs diyor bana

Görecek o sinsiyi

Susmak çözüm değil ki ben sustum yinede ayırmaya çalıştılar kınada eşimi reddedip düğünde akrabalarıma terbiyesizlik yaptılar.Bence bu işten vazgeç yoksa her güzel günün mahvolacak benden söylemesi.

Deli mi ne

O Nasıl Kv adayı

Edepsiz

Yani insan karşıdakinin sinsi olduğunu düşünür de bunu oradan buradan paylaşmaz

Bu arada instagramı herkese açıktı
Öyle arada bakıyordum
Bu lafları sokmak için arkadaşı olmayanlara kapamış
Ben denizden gördüm
Yani hem lafımı sokayım ortamlarda havam olsun diyor. Hem de gelin ve ailesi duymasın diyor
Kendi kendine çalıp oynuyor işte

Valla şimdiden gık çıkaramıyorsanız sonra hiiç çıkaramazsınız. O da siz de öyle alışır gidersiniz. Ağzının payını verip bi oturtun şu kadını. Neymiş babası varmış arada, onla evlen diye siz mi direttiniz de idare edeceksiniz. O kadını susturmanız lazım. Diyelim şimdiden sevgilini doldurdu aranızı bozdu, bekarken atlatmak kolaydır, evlenince hayatın zindan olur.

Sevgilimi doldurması imkansız
O yüzden çatlayıp patlıyor
Benim onu parmağımda oynattığımı düşünüyormuş.
O yüzden kuduruyor

Canım oğluşum evlat sevgisini senle tattım bebeğim modunda şu anda
Yıllar sonra aklına geldi oğluşu olduğu
Denizin bir kadını çok sevme ihtimali onu deli ediyor. Bazen sapık olduğunu düşünüyorum kadının.

Emret annecim denmeye alışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…