Merhaba,
öncelikle klavyemin bazı tuşları bozuk. kusura bakmayın. bir de biraz uzun oldu ama paragraflara ayırdım.
3 yıllık bir ilişkim var. Meslek yuksek okulunda tanıştık, mezun olduk ve artık evlenmek istiyoruz.
ikimizde çalışıyoruz, amasya da yaşıyoruz.
Benim ailem 1 yılın sonunda ögrendi. Erkek arkadasımın ailesi ise 2 ay önce.
Erkek arkadaşım bilerek söylemedi, çunku uvey annesi var. öz annesi bebekken trafik kazasında vefat etmiş.
paraya tapan, erkek arkadaşım okul zamanı masrafları için çalışırken maaşına el koyan, açlıktan titremesine sebep olan bir kadın bu.
1.5 ay önce aileleri tanıştırdık, dışarıda bir restoranta gittik.
Biz gayet şık ve hevesliydik, özel bir gundu.
Kadının gelişi çok sinirliydi ta en baştan.
çantasını falan fırlattı sandalyeye.
Onu restoran girişinde karşılamamışız diye.
iyi de biz kız tarafıyız, oturmuş sizi bekliyoruz, daha ilk tanışma napalım yni.
yemekte su isterken vs hep gelinim bir su doldur dedi.
ama sonra bu işin olmayacaını söyledi.
erkek arkadasıma göre sebebi para.
para için dinini satacak kadar gözu dönmus biri.
örnek olarak, surekli erkek arkadasıma gidip "ben bir hocaya danıştım, dinen ölmuş annenin tazminatını bana vermen gerek" diye baskı yapıyor. çocuksa parayı evlenmek için kullanmak istiyor.
böyle garip bir kadın.
ailemin önunde bana hakaretler ettı.
kendisi 44 yaşında evlenmiş bana da 30-35 yaşına kadar sokakta dolanın ne var niye evleniyorsunuz dedi.
uvey oldugu için hiç sallamadık.
erkek arkadaşımda köpruyu geçene kadar dayı diyelim diyor.
hatta keşke dugune bile gelmese diyor.
ama arada babası var işte.
tanışmaya babası gelmedi. babasıyla evde kızı isteyelim diye konuşmuşlar.
erkek arkadaşım da şok oldu ben yuzuk takmıcam
ogluşumu evlendirmeye hazır degılım diyince.
amaç Deniz biraz para versin eve o. tek derdi o.
Denizin arkadaşlarına kadar dedikodumu yapmış.
neymiş arabaya binmesi için kapısını açmışım ama kapatmamışım
ne buyuk terbıyesızlıkmış.
erkek arkadaşım ise "kendisine kul kole olacak, hizmet edecek ve hep maaşını yedirecek bir gelin arıyordu. bir suru de aday gösterdi. seni ben buldum dye boyle yaptı dedi" tanışmada baktı ailem ve ben saf degiliz. yan çizdi. ama deseydik tum dugunu biz yaparız vs. o zaman benden kıymetlisi olmazdı.
ya sallamayayım diyorum ama özel gunumu mahvetti.
hakkım helal degıl ona.
isteme gununde de de aynı haltları yiyecek.
yatak odasını bile anlattı. neymiş babası iyi degilmiş o konuda tovbe estafurullah ya.
daha ilk tanışma. bu olaylar olurken deniz sustu sonra babama kendini açıkladı. dedi ki "ben tek laf etseydim masayı hepimizin başına yıkardı. herkesin için de ona "tamam annecim, emret annecim" dememi istiyor. ama evlendikten sonra göruşmeyecegım nefret ettim uvey zaten" diye kendini açıkladı. ve bir daha böyle bir şey olursa susmayacagına gerekirse ortamdan kovacagına söz verdi.
cinsel bir bastırılmışlıgı mı var kadının anlamadım.
öyle sizinle paylaşmak istedim.
uzun oldu kusura bakmayın.
ben sert bir insanım
denizin hatrına babamın onunde daha fazla rezil olmasın diye sustum
ama sonra kıyameti koparmasını bilirim
evimin çöp poşetinin rengine bile karışamaz artık.
sizce npayım, dugune kadar susayım mı?