Uvey Kayınvalide Evlenmemizi İstemiyor

Sevgilime söyledim zaten
Bak baştan anlaşalım
Telefonumu isterse sakın verme, ben ne ararım ne sorarım. Evimde misafir etmem. Düğün nişan alışverişime dahil etmem. Beni böyle kabul edeceksen et.

Deniz de dedi ki (erkek tarafı normalde samsunlu) düğünü sizin tarafta yapalım da o ve çirkef abileri gelemesin düğüne. O derece bıltım bende. Ne dersen kabulum dedi

Kuzum bu kadın şimdi sana düğünde bişey takmaz ama senden ricam,sen kendisine bir huni tak.Deli mi nedir.
Ailene de şaşırdım,nişanlına da şaşırdım,nişanlının babasına da şaşırdım.Sen bu çember içinde nasıl evlilik sürdüreceksin bilmiyorum.

Erkek arkadaşımla tüm anlaşmaları yaptım. Kadın hayatımda yok artık. Formalite icabı gelir düğüne misafir gibi gider sonra.
Evime falan sokmam ki erkek arkadaşım da öyle söylüyor
Üç yıldır yaşadıklarını ben bilmiyorum
Samiyetine güveniyorum

Aile ben de şaşırdım
Babam kovar diye düşünüyordum
Ama denize kıyamamış yetim bir çocuk diye sabredeyim demiş

Ha bu arada tamamen susmadı babam
“ ya bu iş olur, ya da bitsin” diye resti çekti. Ben kuzumu 30 yaşına dek sokaklarda dolansın diye büyütmedim. Bizim adetlerde yoktur öyle senelerce söz nişan olmadan dolanmak diye karşı çıktı.

Babanın izin gününe denk getirseydiniz madem niye bu kadın ile muhattap oldunuz ki

Onlar samsunda. Biz amasyadayız.
O yüzden arada yol da var diye izin alamamışken gelemedi. Gelse bir günlüğğne zor olurdu ertesi gün iş var.

Annesini de iptal edemedik

Onlar samsunda. Biz amasyadayız.
O yüzden arada yol da var diye izin alamamışken gelemedi. Gelse bir günlüğğne zor olurdu ertesi gün iş var.

Annesini de iptal edemedik
Amasya samsun arası kaç saat Allah aşkına ben istanbuldan Samsun'a gidiyorum 1 günlüğüne istese gelirdi izin alıp oda belli ki bu işi yokuşa sürüyor. Sevgiliniz de bir garip kadının huyunu bile bile getirmiş yani

yatak odasını bile anlattı. neymiş babası iyi degilmiş o konuda tovbe estafurullah ya.
daha ilk tanışma.
Hahaha ay o kadar tanıdık ki...eski erkek arkadaşımın evine ilk kahvaltıya gittiğimde annesinin ilk cümlesi boşandığı kocasının iktidarsız oluşuydu
Durduk yere, konu konuyu acmamisken, bir anda bunu söylemişti (ki sonra milyon defa duydum aynı şeyi)
O da Instagrama Facebook'a hep dürüst olduğu için kaybettiğini falan yazardı senin kaynana gibi. En mükemmel en doğru o, sevgi pitircigi o, en fedakar o...
İyyy hatırlamak bile iğrenç . Sonrasında ben oğluna tekmeyi basınca benim aileme benim özel hayatimla ilgili anlatabilecek ennn iğrenç şeyleri enn terbiyesiz dille anlatti!
Yani diyeceğim şu ki: eğer bir insan kocası hakkında tanımadığı insanlara bu kadar uygunsuz şeyler anlatıyorsa inan ki fırsatını bulunca senin uygunsuz anılarını yedi düvele yayar!
Böyle konularda nasıl dikkatli olunur bilmem ama çoook dikkatli ol !

Ay aynı kişi mi acaba
Kesin bize de sorar zaten evlenince cinsel hayatımızı
Bende onu gömerim

Kesinlikle adamın işti izindi diye bahaneler uydurması sırf arada kalmamak için, kadın iyi tırstırmış. Bu olayda her şey bi tuhaf. Kadının cesareti,nişanlısının pasifliği, kız babasının sabrı, erkek babasının gelmeyişi.

Erkek arkadaşım pasif değil
Bu konuda ona güveniyorum
Kadın patavatsız ve iğrenç biri.

Babası da denize “kasımda isteyelim sen o kadını takma” dedi yanında. Kasımda kesin geliyorlar. Zaten gelmezlerse deniz halası ve kuzenleriyle gelecek istemeye.

Babam denizi önceden tanıdığı için o kadını kovmadı. Ve benim denizi sevdiğimi bildiği için. Kovmadı ama sertte çıktı.

Ya bu iş olur hemen ya da şimdi bitsin. Ben kızımı sokaklarda dolaştırmam öyle diye kozdı kadına.

Ondan sonra kadın daha da çıldırdı zaten. Emredin annecim denmeye alışmış. Şoka girdi hiri resti çekince.

Erkek arkadaşına güvenme çok. Kadın ayrıl dese ayrılacak yapısı var.Kendine güvenen ayakları yere basan biri olsa kadın ağzını bile açamadı. Basiretsiz davtanıyor

babasını tanıyor musunuz?

nerden biliyorsunuz babası da olsaydı dizginlerdi diye?

bir dizi vardı üvey anne evde herkese çektiriyordu, adam o yokken iyi bile olsa kadın hemen doldurup çocukların üzerine salıyordu adam güya iyiydi ama karısı ne derse onu yapıyordu
bence isteme olmadan önce aileler babanın da olduğu bir ortamda tanışsınlar git gel yapın

babası iyide olsa hakimiyet kadındaysa herşeyi zehir eder

kusura bakmayın ama daha önce böyle şeyler duymustum acaba erkek arkadaşınızla bir ilişkisi veya duygusal bağı mı var eşimde yetersiz diyor sevgilinizde bunu size söylememesi için mi bu kadar hürmet ediyor ona acaba çünkü normalde sanane sen ne karışıyorsun der biter olay

korku filmi gibi..
siz bu kadına laflarınızı içinizde tutmadan yapıştırın.
sessiz kaldıkça daha çok üstünüze gelecek.
bunun başını bir ezmek lazım.
böyle bir kadın için sevdiğin adamdan vazgeçme derim ben. Kadının istediği de bu zaten.
bence sessiz kalmayın. kendinizi ezdirmeyin derim ben
haa baktın deniz değişti. o zaman başka

Yok artık :)

Ben ezicem onun başını da bunu düğünden sonra mı yapsam acaba diyorum

İyi de izin alacağı Zaman tanışılırdı

Baba yok densiz üvey anne ile gelmek garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…