- 17 Ekim 2017
- 23
- 7
- 1
- 36
- Konu Sahibi ahsendeniz
-
Iyyy yatak odası muhabbetlerini ulu orta anlatan kadınlardan oldum olası hep igrendim.
Bu ne biçim kadın.
Yerinizde olsam tepkimi ilk günden koyarım.
Ona göre sevgilinizin de tepkisini olcersiniz tamam ya da devam dersiniz.
Olmasa daha iyi ama hayırlısı olsun.
Nişanlının kardeşi var mı bu Kadından ?
Yok yahu muhattap bile olup kaale alma senin bşyin değil görmezden gel kendi kendine konuşsun
Kuzum bu kadın şimdi sana düğünde bişey takmaz ama senden ricam,sen kendisine bir huni tak.Deli mi nedir.
Ailene de şaşırdım,nişanlına da şaşırdım,nişanlının babasına da şaşırdım.Sen bu çember içinde nasıl evlilik sürdüreceksin bilmiyorum.
Babanın izin gününe denk getirseydiniz madem niye bu kadın ile muhattap oldunuz ki
Amasya samsun arası kaç saat Allah aşkına ben istanbuldan Samsun'a gidiyorum 1 günlüğüne istese gelirdi izin alıp oda belli ki bu işi yokuşa sürüyor. Sevgiliniz de bir garip kadının huyunu bile bile getirmiş yaniOnlar samsunda. Biz amasyadayız.
O yüzden arada yol da var diye izin alamamışken gelemedi. Gelse bir günlüğğne zor olurdu ertesi gün iş var.
Annesini de iptal edemedik
Sende takma işte denizin takmadığını sen niye takacaksınHayır deniz tek çocuk
Babası hariç bağları yok
Babam ölürse asla görüşmem o kadınla diyor
Hahaha ay o kadar tanıdık ki...eski erkek arkadaşımın evine ilk kahvaltıya gittiğimde annesinin ilk cümlesi boşandığı kocasının iktidarsız oluşuyduyatak odasını bile anlattı. neymiş babası iyi degilmiş o konuda tovbe estafurullah ya.
daha ilk tanışma.
Hahaha ay o kadar tanıdık ki...eski erkek arkadaşımın evine ilk kahvaltıya gittiğimde annesinin ilk cümlesi boşandığı kocasının iktidarsız oluşuydu
Durduk yere, konu konuyu acmamisken, bir anda bunu söylemişti (ki sonra milyon defa duydum aynı şeyi)
O da Instagrama Facebook'a hep dürüst olduğu için kaybettiğini falan yazardı senin kaynana gibi. En mükemmel en doğru o, sevgi pitircigi o, en fedakar o...
İyyy hatırlamak bile iğrenç . Sonrasında ben oğluna tekmeyi basınca benim aileme benim özel hayatimla ilgili anlatabilecek ennn iğrenç şeyleri enn terbiyesiz dille anlatti!
Yani diyeceğim şu ki: eğer bir insan kocası hakkında tanımadığı insanlara bu kadar uygunsuz şeyler anlatıyorsa inan ki fırsatını bulunca senin uygunsuz anılarını yedi düvele yayar!
Böyle konularda nasıl dikkatli olunur bilmem ama çoook dikkatli ol !
Kesinlikle adamın işti izindi diye bahaneler uydurması sırf arada kalmamak için, kadın iyi tırstırmış. Bu olayda her şey bi tuhaf. Kadının cesareti,nişanlısının pasifliği, kız babasının sabrı, erkek babasının gelmeyişi.Amasya samsun arası kaç saat Allah aşkına ben istanbuldan Samsun'a gidiyorum 1 günlüğüne istese gelirdi izin alıp oda belli ki bu işi yokuşa sürüyor. Sevgiliniz de bir garip kadının huyunu bile bile getirmiş yani
Kesinlikle adamın işti izindi diye bahaneler uydurması sırf arada kalmamak için, kadın iyi tırstırmış. Bu olayda her şey bi tuhaf. Kadının cesareti,nişanlısının pasifliği, kız babasının sabrı, erkek babasının gelmeyişi.
kusura bakmayın ama daha önce böyle şeyler duymustum acaba erkek arkadaşınızla bir ilişkisi veya duygusal bağı mı var eşimde yetersiz diyor sevgilinizde bunu size söylememesi için mi bu kadar hürmet ediyor ona acaba çünkü normalde sanane sen ne karışıyorsun der biter olay
korku filmi gibi..
siz bu kadına laflarınızı içinizde tutmadan yapıştırın.
sessiz kaldıkça daha çok üstünüze gelecek.
bunun başını bir ezmek lazım.
böyle bir kadın için sevdiğin adamdan vazgeçme derim ben. Kadının istediği de bu zaten.
bence sessiz kalmayın. kendinizi ezdirmeyin derim ben
haa baktın deniz değişti. o zaman başka
Pasif değil aslında ama şunu düşündü.
Ben tek de gelirdim ama ailen demez miydi bu çocuğun ana babası nerede diye.
Babası izin alamadı gelemedi.
Annesiyle gelseydi babası dizginlerdi onu.
Babası işten izin alamayınca bizde annen tek gelmesin diyemedik açıkcası. İstemezmiş gibi.
Ne mal olduğunu anladılar şimdi istemeye halamla gelsem bile ailen bir şey demez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?