- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Yakindaki biri evinizde yemek yapsin haftada bir iki yeter .
Bolca yemek olur evde .
Bolca yemek olur evde .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bize geldiler çaya davet etmiştik. Sadece hastanede yattigimi mutfağa giremedigimi belirttim. O da canın bir şey isterse soyle bana yaparım dedi sağolsun. Ama asermeme daha çok var galiba zaten.
Annemi ikna ettim 10 gün daha kalacak. Belki biraz daha iyi duruma gelirim. Hala kotuysem sıcak yemekcilere gidip bizzat bakacağım guvenebilecegim bir yer var mı diye.
Komşum yok apartman boş şuanda. Eve cagirabilecegim birisi var ama her gelişinde yaklaşık 3 saat kalıp 70 lira talep ediyor günlük. Bu bize çok ağır geldi.
Eşim basit şeyleri yapabilir yumurta kırar tost yapar kahvalti hazırlar köfte kizartir belki makarna da yapar ama bunları yazarken bile zorlanıyorum tiksintiden, diğer yemekleri yapamam dedi parası neyse dışardan alalım diyor. Eşim cumartesi bile çalışıyor ve evin tüm işini o yapıyor şuanda. Ben doguluyum hiç yemek yapan erkek gormedim, hatta temizlik yapanı da. O yüzden eşim şuanda zaten çok ileri geliyor bana. Sizinkilere helal olsun en güzeli o tabiki. Benim de oğlum olursa kendi kendine yetebilecegini ogrenecek inşallah.
İdrarimda keton çıkıyor ama eminim ki annem geldikten sonra düzeldi bu durum. Ana gibi yar olmaz diyorum.
Herkese teşekkür ederim.
Belki öyle çok aşermezsin canım.Benim küçük oğlumda,yemeği gayet yapıyordum,kokusu rahatsız etmiyordu,Allah yardım etti,2 çocuğum daha vardı çünki.Fakat yemek yenince o kirli tabaklar var ya,beni benden alıyordu.Dün bize geldiler çaya davet etmiştik. Sadece hastanede yattigimi mutfağa giremedigimi belirttim. O da canın bir şey isterse soyle bana yaparım dedi sağolsun. Ama asermeme daha çok var galiba zaten.
Annemi ikna ettim 10 gün daha kalacak. Belki biraz daha iyi duruma gelirim. Hala kotuysem sıcak yemekcilere gidip bizzat bakacağım guvenebilecegim bir yer var mı diye.
Komşum yok apartman boş şuanda. Eve cagirabilecegim birisi var ama her gelişinde yaklaşık 3 saat kalıp 70 lira talep ediyor günlük. Bu bize çok ağır geldi.
Eşim basit şeyleri yapabilir yumurta kırar tost yapar kahvalti hazırlar köfte kizartir belki makarna da yapar ama bunları yazarken bile zorlanıyorum tiksintiden, diğer yemekleri yapamam dedi parası neyse dışardan alalım diyor. Eşim cumartesi bile çalışıyor ve evin tüm işini o yapıyor şuanda. Ben doguluyum hiç yemek yapan erkek gormedim, hatta temizlik yapanı da. O yüzden eşim şuanda zaten çok ileri geliyor bana. Sizinkilere helal olsun en güzeli o tabiki. Benim de oğlum olursa kendi kendine yetebilecegini ogrenecek inşallah.
İdrarimda keton çıkıyor ama eminim ki annem geldikten sonra düzeldi bu durum. Ana gibi yar olmaz diyorum.
Herkese teşekkür ederim.
Siz,tencere her türlü kaynıyor deyip kayınvalidenize yemek yapar mısınız her gün,tamam arkadaş hamile ama karşıdaki kişi gözüyle de bakmak gerek...Tencere her türlü kaynıyor hergün 2 tabak sana eşine ayirsin çokta zor bişey değil tabi gıcık bi kadın değilse . Yarında o konu açarmış. Üvey oğlumun eşi benden yemek istedi diye:)))))
Tencere her türlü kaynıyor hergün 2 tabak sana eşine ayirsin çokta zor bişey değil tabi gıcık bi kadın değilse . Yarında o konu açarmış. Üvey oğlumun eşi benden yemek istedi diye:)))))
1 tabak ayirirsam ne kaybederim. Yeri geliyor artık yemekleri özenle plastik tabağa hazrlayip 3 kat aşağı indirip kedileri köpekleri besliyorum. 1 tabakta gelinime ayırırm şahsen gocunmam yani ( konu gelin olduğu için gelin yazdım zira henüz 25 yasindaym) :))Siz,tencere her türlü kaynıyor deyip kayınvalidenize yemek yapar mısınız her gün,tamam arkadaş hamile ama karşıdaki kişi gözüyle de bakmak gerek...
O kadarını bilmiyorum ama kaynana kayinbaba diye dusununce annem babam yasinda insanlar canlandı gözümde. Annem hergün yemek yapar. Bizim için değil biz akşamları yemeyiz babam için kendi için ama yapar yani öyle düşünerek yorumladımAma çocuksuz ev, neden tencere her gün kaynasın ki. Kimi gün dışarıda yerler, kimi gün ekmek arası bişiler doldururlar, kimi gün sağlıksız seçenekleri seçerler.
Hamile bir kadının öğününü hazırlamak o kadar basit değil.
Güzel yapıyorsun ama,yeri gelince ya da istediğin zaman yapıyorsun canım.Tabii ki birşey kaybedilmez aksine kazanılır,ama zordur birisine düzenli bunu yapmak.Ha yapan çok sevap alır o ayrı...1 tabak ayirirsam ne kaybederim. Yeri geliyor artık yemekleri özenle plastik tabağa hazrlayip 3 kat aşağı indirip kedileri köpekleri besliyorum. 1 tabakta gelinime ayırırm şahsen gocunmam yani ( konu gelin olduğu için gelin yazdım zira henüz 25 yasindaym) :))
İşte hergün düzenli yemek yapılan bi ev gibi düşünüldüğünde zor gelmedi bana ama hadi bugn disarda yiyelim diyemezler bu durumda evet böyle düşününce zor olsa gerekGüzel yapıyorsun ama,yeri gelince ya da istediğin zaman yapıyorsun canım.Tabii ki birşey kaybedilmez aksine kazanılır,ama zordur birisine düzenli bunu yapmak.Ha yapan çok sevap alır o ayrı...
Benim yaşlı karı koca komşularım var.Mantı ya da börek gibi seveceklerini düşündüğüm bir yemek yaptığımda onlara da götürüyorum.5 kişilik aileyiz,neredeyse her gün yemek yaparım,önceki günden kalanın yanına sadece çorba ya da salata eklerim bazen.İşte hergün düzenli yemek yapılan bi ev gibi düşünüldüğünde zor gelmedi bana ama hadi bugn disarda yiyelim diyemezler bu durumda evet böyle düşününce zor olsa gerek
yalnız bu kaynana yeni evlenmiş üvey kaynana.1 tabak ayirirsam ne kaybederim. Yeri geliyor artık yemekleri özenle plastik tabağa hazrlayip 3 kat aşağı indirip kedileri köpekleri besliyorum. 1 tabakta gelinime ayırırm şahsen gocunmam yani ( konu gelin olduğu için gelin yazdım zira henüz 25 yasindaym) :))
Iyyy. Yazık farelere. Ne olur bu işlemleri onları uyutup yapıyoruz de! Çok acıyorum kobay hayvanlara. Eğer canlı canlı işkence yapılıyorsa.Dogrudur bulanmistir, ama irade diye de birsey var. İyi niyetle yazdım ben.
Konu sahibi sen gerisini okuma lütfen burada yazanin.
Şu anda ailemi gecindirmek icin ne yapıyorum biliyor musunuz? Çok kabaca tarif etmek gerekirse fare kesiyorum. Sadece kesmek olsa yine iyi. Dillerini tutup akcigerleriné hortum geçirmem, kalplerini açıp deney yapmam. Sonra organlarını ayırıp ezip bulamaç yapmam gerekiyor.
Daha hic başlamadığım başka bir işte bebek farelerin kafalarını kesip kalplerini öğütmem gerekecek.
En son geçen hafta kuyruklarından DNA izole ederken ogurup durdum. Nefret ediyorum yaptığım şeyden. Haftalardır fenalık geçiriyorum ama öyle böyle değil. İğrenç, tiksinc bir iş. Hayatımda ilk defa ciddi ciddi vegan olmayı düşünüyorum. İki kere hamile de kaldım ciddi mide bulantılı. Hele ikinci de çok uzun sürdü bulantılar.
Yani zor da olsa biraz irade kullanmak gerek.
Hem buraya yazdığımı okuyamayacak kisinin, kayınvalidesinin yapacağı yemeğe de ihtiyacı yoktur. Nasıl olsa yiyemeyecek. Ama yemeği istiyor. Demek ki o kadar da vahim değil.
katliyam demiyelim bence herşey bilim için,fare katliamını böyle en ince ayrıntısına kadar anlattığınız ve bize bunu en iğrenç şekli ile yasattiginiz için ne desem az
bazen buraya yazan insanlar şaka gibi geliyor
doğru,şöyle olmalıydı bilim için yapılan fare katliami ve onun anlatilis biçiminin tiksindiriciligikatliyam demiyelim bence herşey bilim için,
![]()
Evet biliorm :)yalnız bu kaynana yeni evlenmiş üvey kaynana.