- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Esimin annesi vefat etmis 21 sene olmus...babasi baskasiyla evli.onu da gorseniz pijamali diom ben:)) mesela bz ordayken diodu ki bende kocamla rahat rahat oturmak istiyorum bende ciplak yatmak istiyorum bende kapim acik uyumak istiyorum (esim evdeyken bnlari yapamiomus sanki bilmiodu adamin oglu oldugunu) aha evlendi oglu noldu hala pijamayla yatar onunla kalkar evde dolanir ve bakkala cakkala da onunla gider sanki bisi degsti... O da degil sorun su kadinin 3 cocugu varmis onceki evliliginden ama 1ini bilmio sag mi degilmi..ole bi anne iste...digerleride kendi halinde ve babami da ole yapmaya basladi...esim de rahatsiz olmaya basladi hos onceden bu kadina cok cektirmis ama artik aile babasi oldugu icin alttam alio kadinin dangozlugunu...bide babasinin hatri var tabi. Esim uzum sure gitmeyelim diyo ama ben ole dusunmuyorum cnku babasi zaten kopuk yani evlat sevgisi filan gordugunde depresiyo eee gitmezsek adam zaten iplemez ama ben cok uzulurum kotu haber alirsak gitmedik gormedik diye bide torumumu da gorsun istiyorum ilk ve tek torunu adamin bu arada babamiz 73yasinda... Sizce napim?? Gitmim mi?? Gidiimmi?? Kusura bakmayin iml hatalariyla dolu bi msj oldu ama tablet cok takilio inanin ancak bukadar olabilio bunda :)) bide kadin cok ignelio ya mercimek beyniyle gebertesim gelio napim sizce???
Bazı hitaplarınız çok rahatsız edici dangaloz, gebertesim geliyo vs.
Eşiniz gitmeyelim demiş e kadın da rahatsız ediciymiş gitmeyin, arada arayın dedeyi çaya davet edin gelsin torununu sevsin gitsin.
Hem evlerine gitmemiş olursunuz böylece üvey kvniz pijamasıyla gezebilsin evinde.
Anne olmak dogurmak degildir!kopek de dogurur ve bazi insanlardan daha annedir bunu herkes bilir bu 1. 2 annelik bilmedigi icin babayla oglun da aile kavramini silmeye calisiyo. 3. Ben kizim olduktan sonra esimle kavga ederken bile ben kizima nasil asiksam annesi de ona o sekilde asikti ama artik bi annesi yok gozuyle bakip geri adım atarim. . baba değilim ama eminim babalik da basit degildir...
ole bi anne iste...
bende öle düşündüm:)Ozet geciyim.
" pijamayla gezen bi kv var, esim gormek istemiyor gitmek istemiyor, ama ben gitmek istiyorum".
Boyle yazinca pijamali kv ye zaafiniz varmis gibi gorundu.
Hakkinizda hayirlisi
Sonuç itibariyle iyi veya kötü eşine annelik yapmış.Kendin söylüyorsun eşim çok çektirmiş.Esimin annesi vefat etmis 21 sene olmus...babasi baskasiyla evli.onu da gorseniz pijamali diom ben:)) mesela bz ordayken diodu ki bende kocamla rahat rahat oturmak istiyorum bende ciplak yatmak istiyorum bende kapim acik uyumak istiyorum (esim evdeyken bnlari yapamiomus sanki bilmiodu adamin oglu oldugunu) aha evlendi oglu noldu hala pijamayla yatar onunla kalkar evde dolanir ve bakkala cakkala da onunla gider sanki bisi degsti... O da degil sorun su kadinin 3 cocugu varmis onceki evliliginden ama 1ini bilmio sag mi degilmi..ole bi anne iste...digerleride kendi halinde ve babami da ole yapmaya basladi...esim de rahatsiz olmaya basladi hos onceden bu kadina cok cektirmis ama artik aile babasi oldugu icin alttam alio kadinin dangozlugunu...bide babasinin hatri var tabi. Esim uzum sure gitmeyelim diyo ama ben ole dusunmuyorum cnku babasi zaten kopuk yani evlat sevgisi filan gordugunde depresiyo eee gitmezsek adam zaten iplemez ama ben cok uzulurum kotu haber alirsak gitmedik gormedik diye bide torumumu da gorsun istiyorum ilk ve tek torunu adamin bu arada babamiz 73yasinda... Sizce napim?? Gitmim mi?? Gidiimmi?? Kusura bakmayin iml hatalariyla dolu bi msj oldu ama tablet cok takilio inanin ancak bukadar olabilio bunda :)) bide kadin cok ignelio ya mercimek beyniyle gebertesim gelio napim sizce???
Teşekkür ederim... Vijdan azabi çekmemek için bu tutumum...ve tabi Allah rizasi içingidin bence yaşlı adam sevinsin.babaanneyi de kendi haline bırakın.bir şey derse he he deyip geçin.üslup sıkıntılı olsa da düşüncenizi doğru buldum.
Hayir eşimden rahatsız olmus cocuklugundan beri ama adamin cocugu oldugunu bilerek evlendi ha madem rvdr rahat edemiodu esimden dolayı smdi adam evli ama o hala ayni şekilde dolaniyo yani rahat edememis degil esim evdeyken...fegisiklik yok anlaminda yazdimOzet geciyim.
" pijamayla gezen bi kv var, esim gormek istemiyor gitmek istemiyor, ama ben gitmek istiyorum".
Boyle yazinca pijamali kv ye zaafiniz varmis gibi gorundu.
Hakkinizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?