- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Babam gelemiyo malesef... Parkinson hastasi ve farklı 7hastaligi daha var bunlardan dolayi ameliyat olamiyo anjio olmasi lazim... 15derecenin uzerindeyse hava disari cikar o da yarim saat 45dk.Bazı hitaplarınız çok rahatsız edici dangaloz, gebertesim geliyo vs.
Eşiniz gitmeyelim demiş e kadın da rahatsız ediciymiş gitmeyin, arada arayın dedeyi çaya davet edin gelsin torununu sevsin gitsin.
Hem evlerine gitmemiş olursunuz böylece üvey kvniz pijamasıyla gezebilsin evinde.
Derler ya anasi olmayanin babasi da olmazmis... O hesap bizdeki bende anne olmasa da onun baba oldugunu ve artik dede de oldugunh unutmamasi icin ugrasiyorum acikcasi...cok seviyorum evet ama merhametim de cok fazla babasina...2sene once dedemi kaybettim ayni yastaydi onun yerine koyuyorum benim dedem her torunuyla zaman gecirdi hatta altimizi bile aldi ama babam da o yok...ha altini alsın kizimin demiyorum ama yasasin istiyorumboşver millet öz kv ile sıkıntı yaşıyo senin kocan gitmek istemiyomuş işte.. giderseniz de sadece kp ile muhatap olup dönersiniz hemen. ama düşüncen güzel. bağlarının kopmaması için uğraşman.
Kavga etmem babamiza bakiyo ne de olsa bizim annemiz olmasa da babamizin karisi...hic de kavga etmedim onunla etmem de... Sadece o cocuklaroyla gorusmuyosa babam da bizimle gorusmesin diye bi durum olamaz bunu anlamasini istiyorumBen anlamadim dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz?
Caniniz kavga falan cekiyor bence zira baska aciklamasi olamaz bu durumun?!
Anne olmak dogurmak degildir!kopek de dogurur ve bazi insanlardan daha annedir bunu herkes bilir bu 1. 2 annelik bilmedigi icin babayla oglun da aile kavramini silmeye calisiyo. 3. Ben kizim olduktan sonra esimle kavga ederken bile ben kizima nasil asiksam annesi de ona o sekilde asikti ama artik bi annesi yok gozuyle bakip geri adım atarim. . baba değilim ama eminim babalik da basit degildir...Çok terbiyesizsiniz, size ne onun evlat sevgisinden? Sizemi kaldi yargilamak, kendi anneliginize bakin yeter. Şu anne olunca herseyi kendine hak görenlere sinir oluyorum. İyi kötü eşinizin üzerin de hakki var. Oturun eviniz de gitmeyin sizde mum yakipta aramiyordur oda sizi.
Kavga etmem babamiza bakiyo ne de olsa bizim annemiz olmasa da babamizin karisi...hic de kavga etmedim onunla etmem de... Sadece o cocuklaroyla gorusmuyosa babam da bizimle gorusmesin diye bi durum olamaz bunu anlamasini istiyorum
Okusaydiniz keske yazdim yukarda... Babam disari cikamiyo. Ciksa bile yarim saat 45dk...Allah askina o cok sevdiginiz babanizi kendi evinizde misafir edin. Bence sirf inadina yapiyorsunuz. Ayip ya kocaman insansiniz..
Ayrica neden inat yapayim... Yada neyin inadini???Okusaydiniz keske yazdim yukarda... Babam disari cikamiyo. Ciksa bile yarim saat 45dk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?