- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
Esimin annesi vefat etmis 21 sene olmus...babasi baskasiyla evli.onu da gorseniz pijamali diom ben:)) mesela bz ordayken diodu ki bende kocamla rahat rahat oturmak istiyorum bende ciplak yatmak istiyorum bende kapim acik uyumak istiyorum (esim evdeyken bnlari yapamiomus sanki bilmiodu adamin oglu oldugunu) aha evlendi oglu noldu hala pijamayla yatar onunla kalkar evde dolanir ve bakkala cakkala da onunla gider sanki bisi degsti... O da degil sorun su kadinin 3 cocugu varmis onceki evliliginden ama 1ini bilmio sag mi degilmi..ole bi anne iste...digerleride kendi halinde ve babami da ole yapmaya basladi...esim de rahatsiz olmaya basladi hos onceden bu kadina cok cektirmis ama artik aile babasi oldugu icin alttam alio kadinin dangozlugunu...bide babasinin hatri var tabi. Esim uzum sure gitmeyelim diyo ama ben ole dusunmuyorum cnku babasi zaten kopuk yani evlat sevgisi filan gordugunde depresiyo eee gitmezsek adam zaten iplemez ama ben cok uzulurum kotu haber alirsak gitmedik gormedik diye bide torumumu da gorsun istiyorum ilk ve tek torunu adamin bu arada babamiz 73yasinda... Sizce napim?? Gitmim mi?? Gidiimmi?? Kusura bakmayin iml hatalariyla dolu bi msj oldu ama tablet cok takilio inanin ancak bukadar olabilio bunda :)) bide kadin cok ignelio ya mercimek beyniyle gebertesim gelio napim sizce???