Uvey kv belasi...

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Esimin annesi vefat etmis 21 sene olmus...babasi baskasiyla evli.onu da gorseniz pijamali diom ben:)) mesela bz ordayken diodu ki bende kocamla rahat rahat oturmak istiyorum bende ciplak yatmak istiyorum bende kapim acik uyumak istiyorum (esim evdeyken bnlari yapamiomus sanki bilmiodu adamin oglu oldugunu) aha evlendi oglu noldu hala pijamayla yatar onunla kalkar evde dolanir ve bakkala cakkala da onunla gider sanki bisi degsti... O da degil sorun su kadinin 3 cocugu varmis onceki evliliginden ama 1ini bilmio sag mi degilmi..ole bi anne iste...digerleride kendi halinde ve babami da ole yapmaya basladi...esim de rahatsiz olmaya basladi hos onceden bu kadina cok cektirmis ama artik aile babasi oldugu icin alttam alio kadinin dangozlugunu...bide babasinin hatri var tabi. Esim uzum sure gitmeyelim diyo ama ben ole dusunmuyorum cnku babasi zaten kopuk yani evlat sevgisi filan gordugunde depresiyo eee gitmezsek adam zaten iplemez ama ben cok uzulurum kotu haber alirsak gitmedik gormedik diye bide torumumu da gorsun istiyorum ilk ve tek torunu adamin bu arada babamiz 73yasinda... Sizce napim?? Gitmim mi?? Gidiimmi?? Kusura bakmayin iml hatalariyla dolu bi msj oldu ama tablet cok takilio inanin ancak bukadar olabilio bunda :)) bide kadin cok ignelio ya mercimek beyniyle gebertesim gelio napim sizce???

Bazı hitaplarınız çok rahatsız edici dangaloz, gebertesim geliyo vs.
Eşiniz gitmeyelim demiş e kadın da rahatsız ediciymiş gitmeyin, arada arayın dedeyi çaya davet edin gelsin torununu sevsin gitsin.
Hem evlerine gitmemiş olursunuz böylece üvey kvniz pijamasıyla gezebilsin evinde. :kahve:

Arkadasa katiliyorum hitap sekliniz hic hos degil.sizle kadinin bir derdi yok 2-3 haftada bir gitmekte bir sıkıntı yaratacagini sanmiyorum.dede torununu görsün madem adamin hosuna gidiyor .kadinin yaptiklarinida gormezden geliverin neolacak

boşver millet öz kv ile sıkıntı yaşıyo senin kocan gitmek istemiyomuş işte.. giderseniz de sadece kp ile muhatap olup dönersiniz hemen. ama düşüncen güzel. bağlarının kopmaması için uğraşman.

Dangoz yaziyo orda okumak zor mu??? Adamin bi kizi var ve annesinin cenazesine bile gelmemis...oglundan da olsun istemiyorum ki kadinin derdi oglundan da ayrimak...

Ayrica konu kadin degil cunku o üvey ama baba oz... 73 yasindaki adamin evine ilk defa bebek girdi... Bundan mahrum birakmak istemiyorum babami ama kadin da satasiyo laf sokmalar filan tabi bunlar babam odada yokken oluyo akli sira salak muamelesi yapiyo da bilmiyo baba hatrina susutugumu...

Bazı hitaplarınız çok rahatsız edici dangaloz, gebertesim geliyo vs.
Eşiniz gitmeyelim demiş e kadın da rahatsız ediciymiş gitmeyin, arada arayın dedeyi çaya davet edin gelsin torununu sevsin gitsin.
Hem evlerine gitmemiş olursunuz böylece üvey kvniz pijamasıyla gezebilsin evinde. :kahve:
Babam gelemiyo malesef... Parkinson hastasi ve farklı 7hastaligi daha var bunlardan dolayi ameliyat olamiyo anjio olmasi lazim... 15derecenin uzerindeyse hava disari cikar o da yarim saat 45dk.

boşver millet öz kv ile sıkıntı yaşıyo senin kocan gitmek istemiyomuş işte.. giderseniz de sadece kp ile muhatap olup dönersiniz hemen. ama düşüncen güzel. bağlarının kopmaması için uğraşman.
Derler ya anasi olmayanin babasi da olmazmis... O hesap bizdeki bende anne olmasa da onun baba oldugunu ve artik dede de oldugunh unutmamasi icin ugrasiyorum acikcasi...cok seviyorum evet ama merhametim de cok fazla babasina...2sene once dedemi kaybettim ayni yastaydi onun yerine koyuyorum benim dedem her torunuyla zaman gecirdi hatta altimizi bile aldi ama babam da o yok...ha altini alsın kizimin demiyorum ama yasasin istiyorum

Ben anlamadim dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz?
Caniniz kavga falan cekiyor bence zira baska aciklamasi olamaz bu durumun?!
Kavga etmem babamiza bakiyo ne de olsa bizim annemiz olmasa da babamizin karisi...hic de kavga etmedim onunla etmem de... Sadece o cocuklaroyla gorusmuyosa babam da bizimle gorusmesin diye bi durum olamaz bunu anlamasini istiyorum

Çok terbiyesizsiniz, size ne onun evlat sevgisinden? Sizemi kaldi yargilamak, kendi anneliginize bakin yeter. Şu anne olunca herseyi kendine hak görenlere sinir oluyorum. İyi kötü eşinizin üzerin de hakki var. Oturun eviniz de gitmeyin sizde mum yakipta aramiyordur oda sizi.
Anne olmak dogurmak degildir!kopek de dogurur ve bazi insanlardan daha annedir bunu herkes bilir bu 1. 2 annelik bilmedigi icin babayla oglun da aile kavramini silmeye calisiyo. 3. Ben kizim olduktan sonra esimle kavga ederken bile ben kizima nasil asiksam annesi de ona o sekilde asikti ama artik bi annesi yok gozuyle bakip geri adım atarim. . baba değilim ama eminim babalik da basit degildir...

Kavga etmem babamiza bakiyo ne de olsa bizim annemiz olmasa da babamizin karisi...hic de kavga etmedim onunla etmem de... Sadece o cocuklaroyla gorusmuyosa babam da bizimle gorusmesin diye bi durum olamaz bunu anlamasini istiyorum

Allah askina o cok sevdiginiz babanizi kendi evinizde misafir edin. Bence sirf inadina yapiyorsunuz. Ayip ya kocaman insansiniz..

gidin bence yaşlı adam sevinsin.babaanneyi de kendi haline bırakın.bir şey derse he he deyip geçin.üslup sıkıntılı olsa da düşüncenizi doğru buldum.

Back
X