0- en zor bulunan kan değil, AB - en zor bulunan.Emin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/
Ama bunu siz eşinizin aldattığınız konusuna kadar getirmek bilemedim. Tövbe okuyunca bile şok oldum kimse için böyle düşünemem çünkü sadece bi konu okuyarak kimse kimse için iftirada bulunmaz bu düşünceden vazgeçin bence
Anne B baba A ise kan grubu A0 olabilir.İşin özü buymuş arkadaşlar.
Benim annem B babam A doğal olarak benim kanım A0, fakat
Peki bunun başka bir açıklaması var mı? Size emin olduğumuzu söylediğim halde, hayır mümkün değil diyorsunuz. Madem mümkün değil, ee bizde kan gruplarımızdan eminiz, o zaman??
Keske benim de sormaya cesaretim olsa
:) kusura bakmayın o zaman konu sahibi için demiştim ama yanlislik olmuş yahu.Konu sahibi için diyosanız konu sahibi benim bulmadim o başka birisi konu sahibi icin demiyosaniz sorun yok:)
Anne B baba A ise kan grubu A0 olabilir.
İşin özü buymuş arkadaşlar.
Benim annem B babam A doğal olarak benim kanım A0, fakat
Peki bunun başka bir açıklaması var mı? Size emin olduğumuzu söylediğim halde, hayır mümkün değil diyorsunuz. Madem mümkün değil, ee bizde kan gruplarımızdan eminiz, o zaman??
Stajerler yapmış olabilir testi hep hata yapiyorlar. Anne ya da baba herhangi biri sifir ise AB bebek olmaz. Kesinlikle ama kesinlikle olmaz. Olamaz. Tekrar yaptırın farklı bir yerdeEe ben 0- eşim A+ kızım AB- nasıl oluyo o zaman
Ne diyelim arkadaş cevap vermiş zaten. Ayrıca bizim olamaz dedigimizi söylediniz biz kafamıza göre demiyoruz ki. Arkadaşım arama motorları var yaz oraya anne baba ve çocuk kan grupları diye okuyun her konuyu biz mi demişiz. Ben kendi adıma söyleyeyim bit Mendel değilim hatta tıp sağlık felan da okumadım bunun için okumaya da gerek yok zaten bunlar dna Testi sayılmaz ama belli olamazlıkları var onuda biz tıp bilmine geçirmedik.
Biz gerekli bilgilendirmeyi yaptık.İsteyen inanır isteyen inanmaz.Yapacak bir şey yok.
Ne diyelim arkadaş cevap vermiş zaten. Ayrıca bizim olamaz dedigimizi söylediniz biz kafamıza göre demiyoruz ki. Arkadaşım arama motorları var yaz oraya anne baba ve çocuk kan grupları diye okuyun her konuyu biz mi demişiz. Ben kendi adıma söyleyeyim bit Mendel değilim hatta tıp sağlık felan da okumadım bunun için okumaya da gerek yok zaten bunlar dna Testi sayılmaz ama belli olamazlıkları var onuda biz tıp bilmine geçirmedik.
Valla içime bir şüphe girdi ki ortalığı ayağa kaldırdım. Eşimin kan gurubundan eminim, kendi kan gurubumdan eminim o zaman çocuk karıştı hastanede desem eşime benziyor. Aradım doğum yaptığım hastaneyi, ve sonuç kızımın kan grubu A Rh(-), sistemlerde kan gurubu bu, ama bize verdikleri kan grubu kartı B Rh(+)... Birazdan hastaneye gidiyorum, kendim zaten avukatım, bu işinde peşini asla bırakmam.
Valla içime bir şüphe girdi ki ortalığı ayağa kaldırdım. Eşimin kan gurubundan eminim, kendi kan gurubumdan eminim o zaman çocuk karıştı hastanede desem eşime benziyor. Aradım doğum yaptığım hastaneyi, ve sonuç kızımın kan grubu A Rh(-), sistemlerde kan gurubu bu, ama bize verdikleri kan grubu kartı B Rh(+)... Birazdan hastaneye gidiyorum, kendim zaten avukatım, bu işinde peşini asla bırakmam.
kız bak sayemizde bi yanlışlık düzeldi valla kendimi şimdi iyi hissetim
İşte demek istediğimiz buydu.Allah korusun ya çocuğa bir şey olduğunda yanlış tedavi uygulansa.En azından fark etmiş olmanız güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?