- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
Allah aşkına bu testler böyle kolaysa DNA neden var?
Ay çok güldüm istemsizce
Benim kan grubum B+ eşimin ki 0-
Oğlumun ki 0+ oldu acaba ilerde oglumda mı dert edinecek üveymiyim diye
Annenizin 0- oldugundan nasil emin siniz eger kucuklugunde baktirdiysa ve agzndan duyduysaniz bazi insanlarin kan grubu degisebiliyor
Annem vefat etti babamin da ehliyetinde öyle yazıy:/
Bir Laborant ve bu işi yapmış hastanede kan grubu tahlilleri yapmış bunun dersini görmüş biri olarak söylüyorum. Kesinlikle üvey değilsiniz. Anne ya da baba 0 ise kesinlikle ama kesinlikle AB kan grubuna ait bebek olmaz. Sizde AB olmadığınızı göre üvey değilsiniz. En yakın sağlık kuruluşuna gidip danışabilirsiniz.
kac yasindasiniz bir bahane bulup ogrenebilirsiniz bunuEmin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/
Emin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/
Bu kalıtım konusu biraz karışık ya kafanıza çok takmayın siz yanlış hatırlıyor olabilirsiniz AB dir belki babanız.A ya da B olsa bile istisna durumlar olabiliyor diye biliyorum yine de bir bilene direk sorun isterseniz ama önce babanızın kan grubundan emin olun.
Emin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/
buyrun konu sahibi.Bir Laborant ve bu işi yapmış hastanede kan grubu tahlilleri yapmış bunun dersini görmüş biri olarak söylüyorum. Kesinlikle üvey değilsiniz. Anne ya da baba 0 ise kesinlikle ama kesinlikle AB kan grubuna ait bebek olmaz. Sizde AB olmadığınızı göre üvey değilsiniz. En yakın sağlık kuruluşuna gidip danışabilirsiniz.
En zor bulunan kan grubu 0(-) 'tir. AB(-) kan grubu acil durumlarda A ve B kan gruplarından kan alabilir fakat 0(-) için böyle bir durum yoktur.en zor bulunna kan AB (-) kandır ,anneniz ab olabilir belkide emin değilsiniz çünkü
Önceden kan grubuna bakarken bazı yanlışlıklar olabilmekteydi. Anneniz vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Tahminen annenizin kan grubu yanlış ölçülmüştür ya da yanlış hatırlıyorsunuzdur.
buyrun konu sahibi.
yukarida
arkadaş açıklamış işte...
kac yasindasiniz bir bahane bulup ogrenebilirsiniz bunu
O zaman kafanıza takmayın demekki annenizinkini yanlış hatirliyorsunuz
En zor bulunan kan grubu 0(-) 'tir. AB(-) kan grubu acil durumlarda A ve B kan gruplarından kan alabilir fakat 0(-) için böyle bir durum yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?