üvey miyim sizce?

Bir Laborant ve bu işi yapmış hastanede kan grubu tahlilleri yapmış bunun dersini görmüş biri olarak söylüyorum. Kesinlikle üvey değilsiniz. Anne ya da baba 0 ise kesinlikle ama kesinlikle AB kan grubuna ait bebek olmaz. Sizde AB olmadığınızı göre üvey değilsiniz. En yakın sağlık kuruluşuna gidip danışabilirsiniz.

Annenizin 0- oldugundan nasil emin siniz eger kucuklugunde baktirdiysa ve agzndan duyduysaniz bazi insanlarin kan grubu degisebiliyor

Emin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/

Önceden kan grubuna bakarken bazı yanlışlıklar olabilmekteydi. Anneniz vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Tahminen annenizin kan grubu yanlış ölçülmüştür ya da yanlış hatırlıyorsunuzdur.

Gerçekten miii B nerden geliyo pekii yyıllardır icimde tutuyorum ölecem aydinlatirsaniz cok sevinirimm

Emin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/
kac yasindasiniz bir bahane bulup ogrenebilirsiniz bunu

en zor bulunna kan AB (-) kandır ,anneniz ab olabilir belkide emin değilsiniz çünkü

Babamin ehliyetinde A yazıyor yanlis yapildiysa bile gidio acaba yanlis mi diye baktirmaz kii:/

negatifler genel olarak zor bulunuyor, belki b- annen.Sen şimdiki bilginle 0- zor bulunuyor diye öyle düşünüyorsun, babana sor.

Tahminimce anne veya babandan biri hatta belki senin test sonucunda yanlışlık var. Diyelim ki testler doğru genetikte M ve N kan grupları vardır. Halk arasında kullanılmaz bu gruplar mutlaka burda bir uyuşmazlık vardır. Örneğin aslında 0 grubu bir kişi a grubu olarak görülebiliyor testlerde. Yani buna karar vermek bu şekilde basit değil. Buna emin olmak için önce kan grubu testleri tekrarlanmalı doğru olduğundan emin olduktan sonra bir genetik veya hematoloji uzmanına ileri testler için başvurmalısınız.

buyrun konu sahibi.
yukarida
arkadaş açıklamış işte...

Önceden kan grubuna bakarken bazı yanlışlıklar olabilmekteydi. Anneniz vefat etmiş Allah rahmet eylesin. Tahminen annenizin kan grubu yanlış ölçülmüştür ya da yanlış hatırlıyorsunuzdur.

Sağolun. Umarım öyledir yanlıştı . Bazen aynaya baktigimda annemo görüyorum gibi oluyorum herkeste olmayan ufak tefek fiziksel ozelliklerimiz cok benziyo saclarim dudaklarım huyum gozumun küçüklugu burnum da babama benziyo o yüzdenbiraz kendimi avutuyorum ama inşallahyanlis bakilmistir

En zor bulunan kan grubu 0(-) 'tir. AB(-) kan grubu acil durumlarda A ve B kan gruplarından kan alabilir fakat 0(-) için böyle bir durum yoktur.

ama tercih edilmez,kendi gurubu tercih edilir,hayatı boyunca sadece bir defa başka guruptan kan alma hakkı vardır,ikinci defa alırsa tehlikeli olabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…