Ne alaka ya
Fen derslerine girmedinmi
Yoksa benmi unuttum
Anne baba aynı grupsa ozaman farklı olmuyo
A A
O O
B B
AB ikiside olur diye biliyorum
23 yaşındayım ogrenmemin trk yolu dna testi ona da cesaret edecek kadar kendi ayaklarim üzerinde ve cesaretli degilim
Size gülmedim yanlış anlamayın lütfenNeyine guldunuz acaba? 0 i esinozden pozitifi sizden almış - + olunca bazi durumlarda - i alabiliyor cocugunuz neden dert etsin
Benim de annem A babam 0 ben de AB(-)
Az önce bi arkadaş asla AB olmaz demişti okudunmuBenim de annem A babam 0 ben de AB(-)
muhtemelen annenizin kan gurubunu yanlış biliyorsunuz,fiziksel görünümünüz ailenizle benzerlik göstermiyormu,mesela ben babamın kopyasıyım,beni kızım eşimin kopyası,etrafımda tanıdığım çoğu kişiyi düşünüyorum çocukları ile mutlaka benzerlikleri var.
[QUOTE="hayatiyasa, post: 44112244, member: 496581]Negatif olma durumundan dolayı zor bulunduğunu hatırlıyor olabilirsin çünkü rh- olanlardan sadece rh- ten kan alabilirler.Bence AB negatif olabilir annen.Annenin kan grubunun yazılı olduğu bir belge yok mu hastanede?
En zor bulunan ab rh (-) değil mi ben öyle biliyorum. bence anneniz ab rh(-) .
Benim de annem A babam 0 ben de AB(-)
Size gülmedim yanlış anlamayın lütfen
Oğlumda ilerde böyle dusunurmu acep diye kendime güldüm
Ben şöyle biliyordumSizinkinde anormal durum yok ki
Siz B0 eşiniz 00 o yüzden oglunuz 00 olmasi normal
Evet hatta ben 0 rh(-) im en zor bulunan kan grubu sanıyordum doktor korkma en zor bulunan ab rh(-) demişti bana.Emin misinizz?
Bende oyle biliyrm canimEn zor bulunan ab rh (-) değil mi ben öyle biliyorum. bence anneniz ab rh(-) .
Evet hatta ben 0 rh(-) im en zor bulunan kan grubu sanıyordum doktor korkma en zor bulunan ab rh(-) demişti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?