üvey miyim sizce?

Benim de annem A babam 0 ben de AB(-)

Negatif olma durumundan dolayı zor bulunduğunu hatırlıyor olabilirsin çünkü rh- olanlardan sadece rh- ten kan alabilirler.Bence AB negatif olabilir annen.Annenin kan grubunun yazılı olduğu bir belge yok mu hastanede?

23 yaşındayım ogrenmemin trk yolu dna testi ona da cesaret edecek kadar kendi ayaklarim üzerinde ve cesaretli degilim

muhtemelen annenizin kan gurubunu yanlış biliyorsunuz,fiziksel görünümünüz ailenizle benzerlik göstermiyormu,mesela ben babamın kopyasıyım,beni kızım eşimin kopyası,etrafımda tanıdığım çoğu kişiyi düşünüyorum çocukları ile mutlaka benzerlikleri var.

Annenin kan grubunu yanlış biliyor olmalısınız. Ayrıca en zor bulunan kan gurubu AB Rh ( - )
Varsayımlarla şüpheye düşmüşsünüz şaka gibi.

[QUOTE="hayatiyasa, post: 44112244, member: 496581]Negatif olma durumundan dolayı zor bulunduğunu hatırlıyor olabilirsin çünkü rh- olanlardan sadece rh- ten kan alabilirler.Bence AB negatif olabilir annen.Annenin kan grubunun yazılı olduğu bir belge yok mu hastanede?[/QUOTE]

Rh- ler zor bulunuyorsa belki ondan öyle demislerdir. ama nedense 0-diye cok emindim su an şüphe düştütabi ama hhiçbir hastane bana vermez ki annemin kan grubunu

Neyine guldunuz acaba? 0 i esinozden pozitifi sizden almış - + olunca bazi durumlarda - i alabiliyor cocugunuz neden dert etsin
Size gülmedim yanlış anlamayın lütfen
Oğlumda ilerde böyle dusunurmu acep diye kendime güldüm

Bazenaynaya baktigimda annemo görüyorum gibi oluyorum herkeste olmayan ufaktefek fiziksel ozelliklerimiz cok benziyo saclarim dudaklarım huyum gozumun küçüklugu burnum da babama benziyo o yüzdenbiraz kendimi avutuyorum amainşallahyanlis bakilmistir ama birebir kopyalarim degilimm sadece özellik ozellik benziyorum kimse ayni annen ayni baban demedi hatta çocukken ben kimseye benzemiyorum halam yok kiz halaya ceker ya diye saka yapardım ama su an komik gelmez.oldu o saka

Rh- ler zor bulunuyorsa belki ondan öyle demislerdir. ama nedense 0-diye cok emindim su an şüphe düştütabi ama hhiçbir hastane bana vermez ki annemin kan grubunu[/QUOTE]

Bence bu sebepten dolayı aklınızda öyle kalmıştır korkmayın.Anlatın durumunuzu niye vermesinler anneniz sonuçta.Üvey olduğunuzu düşünmüyorum anneniz vefat etmiş Allah rahmet eylesin böyle bir sırla göç etmemiştir bu dünyadan diye umuyorum.

Sizinkinde anormal durum yok ki
Siz B0 eşiniz 00 o yüzden oglunuz 00 olmasi normal
Ben şöyle biliyordum
Eşimin kan grubu 0-negatif. Benimkide B +pozitif yani ya B+ pozitif olur yada 0-negatif olur biliyordum
Oglumunki 0+olduğunu görünce şaşırmıştım sonra ögrendimki ikimizden de almış o kadar yani

Yoktur öyle birşey yat uyu. Öyle olsa annen vefat etmiş baban söylerdi kızim sen üveysin git müge anlıya öz anneni bul derdi.

Evet hatta ben 0 rh(-) im en zor bulunan kan grubu sanıyordum doktor korkma en zor bulunan ab rh(-) demişti bana.

Evet genelde 0 (-) diye bilinir ama ab (-) ve b (-) en zor bulunan kan gruplarından özellikle ab olan konu sahibinin annesi de ab olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…