Ben şöyle biliyordum
Eşimin kan grubu 0-negatif. Benimkide B +pozitif yani ya B+ pozitif olur yada 0-negatif olur biliyordum
Oglumunki 0+olduğunu görünce şaşırmıştım sonra ögrendimki ikimizden de almış o kadar yani
Evet hatta ben 0 rh(-) im en zor bulunan kan grubu sanıyordum doktor korkma en zor bulunan ab rh(-) demişti bana.
O hem a hem b grubuna verebiliyor sanırım.Inşallah öyledir ama annem ab olsa ona hem a hem de b grubundakiler kan veremez miydi fen bilgim buryaa kadardi
Canım kan grupları zamanla degısebılıyor bunubiliyor muydun
O hem a hem b grubuna verebiliyor sanırım.
Arkadaşım pardon ben yanlış okumuşum B ve AB olamıyor sizin durumunuz. Anne 0 negatif baba A pozitif. Doğru mu? Eger bole ise AB ve B olamıyor. Birde kardeşiniz doğduğunda annene babanızın kan uyuşmazlığı konusu geçti mi hiç?Gerçekten miii B nerden geliyo pekii yyıllardır icimde tutuyorum ölecem aydinlatirsaniz cok sevinirimm
Bence yanlisiniz var çünkü anne - baba+olunca ilk çocukta sıkıntı çıkmaz ama 2. De kan uyuşmazlığı olur.
Yoktur öyle birşey yat uyu. Öyle olsa annen vefat etmiş baban söylerdi kızim sen üveysin git müge anlıya öz anneni bul derdi.
Kan grupları asla değişmez.Canım kan grupları zamanla degısebılıyor bunubiliyor muydun
Tabi ama 2. Çocukta anneniz hiç bundan bahsetti mi?Topuktan vurulan.bi igne ile hallediliyo o sorun
0 herkese verebiliyor AB de herkesten alabiliyorO hem a hem b grubuna verebiliyor sanırım.
Arkadaşım pardon ben yanlış okumuşum B ve AB olamıyor sizin durumunuz. Anne 0 negatif baba A pozitif. Doğru mu? Eger bole ise AB ve B olamıyor. Birde kardeşiniz doğduğunda annene babanızın kan uyuşmazlığı konusu geçti mi hiç?
Yok o derken sıfırı kastetmedim konu sahibinin annesini kastettim yani ab rh (-) kan grubundakileri kastettim canım0 herkese verebiliyor AB de herkesten alabiliyor
0 herkese verebiliyor AB de herkesten alabiliyor
Kan verebilme acisindan soylemistmAnlamadimm
ABnin herkesten aldığını bilmiyordum konu sahibnin annesine o zaman niye kan verilmemiş0 herkese verebiliyor AB de herkesten alabiliyor
Kusura bakmayn ben orayi kacrdm galiba annenin neden kan almasi gerekiyordu kiABnin herkesten aldığını bilmiyordum konu sahibnin annesine o zaman niye kan verilmemiş
Evet öyle hallediyor canım da hani lan uyuşmazlığı yasin kaç bilmiyorum ama eski zamanlarda pek bilinmedigi için kan grubunu da bilmiyor olabilirsiniz o yüzden sordum.Evet a ve 0. Hatırlamıyorum o dogdugunda 3 yasindaydim ama topuktan igne vurarak halledilebilir o sorun diye biliyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?