üvey miyim sizce?

Esiniz OO rr sizde BO Rr olsugnz icin oglunuzn kan grubu OO Rr ( buyuk R pozitif anlaminda)

Bence yanlisiniz var çünkü anne - baba+olunca ilk çocukta sıkıntı çıkmaz ama 2. De kan uyuşmazlığı olur.

Evet hatta ben 0 rh(-) im en zor bulunan kan grubu sanıyordum doktor korkma en zor bulunan ab rh(-) demişti bana.

Inşallah öyledir ama annem ab olsa ona hem a hem de b grubundakiler kan veremez miydi fen bilgim buryaa kadardi

Gerçekten miii B nerden geliyo pekii yyıllardır icimde tutuyorum ölecem aydinlatirsaniz cok sevinirimm
Arkadaşım pardon ben yanlış okumuşum B ve AB olamıyor sizin durumunuz. Anne 0 negatif baba A pozitif. Doğru mu? Eger bole ise AB ve B olamıyor. Birde kardeşiniz doğduğunda annene babanızın kan uyuşmazlığı konusu geçti mi hiç?

Evet a ve 0. Hatırlamıyorum o dogdugunda 3 yasindaydim ama topuktan igne vurarak halledilebilir o sorun diye biliyorim

Evet a ve 0. Hatırlamıyorum o dogdugunda 3 yasindaydim ama topuktan igne vurarak halledilebilir o sorun diye biliyorim
Evet öyle hallediyor canım da hani lan uyuşmazlığı yasin kaç bilmiyorum ama eski zamanlarda pek bilinmedigi için kan grubunu da bilmiyor olabilirsiniz o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…