Vallahi çok sağol anlayabildiğin için çok sağol evlat acısını rabbim düşmanıma vermesin 1 senedir kendimde değilim zaten ama üstüne yasanan olaylar yemn ederim beni iyice mahvetti ben kötü bi insan değilim ve asla kötü davranmam da sadece içimdeki duygularımı anlatmak fikir almak istedim ama biçok kişi tarafından yanlıs anlasıldımBence sizin sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Evlat acısını tahmin bile edemiyorum, sonrasında kötü olaylar yaşanması sizi ayrıca üzmüş ve uzaklaştırmış. Elinizden geldiğince eskisi gibi davranın. Inançlı biri olduğunuzu düşündüm, Allah rızası için derler ya, yaptığınızı onun için yapmaya devam edin. Başkada aklıma bişey gelmiyor maalesef, çok zor çünkü yaşadıklarınız
Yemn ederim kötü davranmıyorum ben sesimi dahi yükseltmem yasadıgım acının üstüne kardeşine melek olusuna üzülmediğini söylediği için soğudum sadece bu ve eskisi gibi olmak için çabalıyorum sıcak olabılmek için buyuzden sizlerden fikir alabılmek için yzdımCocuk kardesinin ölümüne üzülmedigini söylemis. Empati felan bir yana bende sogurdum o sözden sonra
Ya anlamıomusunuz okumadınızmı diğer cevaplarımı ya ben kaldıramıyorum demedim arkadasım evladım öldü benm 1,5 yasında onun ölümüne üzülmediğini söyledi yüzüme karsı ondan sonra soğudum napabilirim fikir vern dedim keske okusan ben evlendıgımden beri böyleym demedm yaO da sizi sevmiyordur dağdan gelip bağdakini sevmeyen sizsiniz malum
Kaldıramayacaksanız çocuklu adamlarla evlenmeyin olan çocuklara oluyor
Evlendi annesiAnnesi nerede neden bıraktı?
Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin
Bunu konuyu açarken belirtecektiniz o zaman.Ya anlamıomusunuz okumadınızmı diğer cevaplarımı ya ben kaldıramıyorum demedim arkadasım evladım öldü benm 1,5 yasında onun ölümüne üzülmediğini söyledi yüzüme karsı ondan sonra soğudum napabilirim fikir vern dedim keske okusan ben evlendıgımden beri böyleym demedm ya
Yemn ederim kötü davranmıyorum ben sesimi dahi yükseltmem yasadıgım acının üstüne kardeşine melek olusuna üzülmediğini söylediği için soğudum sadece bu ve eskisi gibi olmak için çabalıyorum sıcak olabılmek için buyuzden sizlerden fikir alabılmek için yzdım
Keşke konunun başına yazsaydınız yorumları okumayanlar ilk yazdiginiza göre yorum yapıyor bende sonraki yorumlarınızı okuyunca size hakverdim sadece konuyu okuyunca haksız bulmuştum konunuzu düzenleyebilirsinizYa anlamıomusunuz okumadınızmı diğer cevaplarımı ya ben kaldıramıyorum demedim arkadasım evladım öldü benm 1,5 yasında onun ölümüne üzülmediğini söyledi yüzüme karsı ondan sonra soğudum napabilirim fikir vern dedim keske okusan ben evlendıgımden beri böyleym demedm ya
Sevmeyin efendim, lazım değil sevginiz. Zarar vermeyin yeter.Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin
Evet kusura bakmayın başta belirtmem gerekirdi yanlıs anlasıldım çokKeşke konunun başına yazsaydınız yorumları okumayanlar ilk yazdiginiza göre yorum yapıyor bende sonraki yorumlarınızı okuyunca size hakverdim sadece konuyu okuyunca haksız bulmuştum konunuzu düzenleyebilirsiniz
Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
Babasıyla evlenirken hiç düşünmediz mi?Yani çocuklu adamlarla evlendiyseniz sonuçlarına katlanmanız gerekiyor,o çocuk eşinizin çocuğu.Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin
Çocuklar bazen öz kardeşleri hakkında bile böyle düşünebiliyor, Habil Kabil sadece bir hikayeden ibaret değil. Düşünün ki o da öz çocuğunuz, yine de soğuyabilir miydiniz?Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?