- 7 Mart 2013
- 6.717
- 20.093
- 548
Ben dersini yaptırmazdım ki eşek kadar çocuk. İlkokul çağında değil ki.Evet evet evet vallahi durum bu annesi derslerini herseyini bana bıraktı ama ben zaten herseyını üstlenmiştim fakat kendi oğlumu kaybettikten sonra üzülmedim dedi ya ben napcagmı sasırdım dondum zaten cok büyük acım var ve kaldıramıyorum
Babanın ilgisi kendisine yoksa ve kardeşine olan sevgiyi gördüyse kıskanmış olabilir ya da o tartışmadan dolayı sizi üzmek için söylemiş olabilir. Sinirlenince bazen sırf can yakmak için keşke ölsen gibi laflar ediliyor

Evladınız vefat ettiğinde mutlu olduysa zaten davranışlarıyla belli etmiştir diye düşünüyorum.
Gayet de birbirini öldürüyorlar. Anne, babayı veya evladı öldürenler kardeş mi öldürmeyecek?Kimse öz kardeşi hakkında öyle düşünmez yahu, hele de çocuksaEn kötüsü annen baban üzülüyor, o da var, kendi acın da var... Habil ile Kabil sadece bir hikaye bence. Evet, özkardeşinin ölümüne üzülmeyen 14lük çocuk muhtemelen de sosyopat türündedir ben soğurdum kendi evladım bile olsa. Bu konudaki çocuğu da annesine gönderirdim.