Başınız sağolsun..Üveyde olsa bir ailem olduğu için şükrederdim . Çünkü benim annem ve babam öldü:/
Kesinlikle öyle..zaten annem ölmüş..babam olacak insanida çok nadir görürdümNeden sakladınız diye sorardım ama asla annem ve babam dediğim insanlardan vazgeçmezdim.
Onlar bakıp büyüttü sonuç olarak şu saatten sonra ögrendim diyelim benim annem 1 babam 1 .
Evli değilim.annem hastalaninca babam olacak adam bırakmış onu başkasıyla evlenmis..dayimin iki kizi var görüşüyorum ama hic kan bagi dışında birsey hissetmiyorumEvlimisin peki?kardeş filanda varmıymış?
Merak edilecek birşey yok açıkçası..annem ölmüş babamla da aynı sehirdeyiz ve görüşmek istemiyorumO güzel ailenin ellerinden opuyorum..
Eğer merak ediyorsan sor sorustur sanirim ben merak ederdim. Ama asla onları kırma ve hayatında hiç birşeyi değiştirme..
Felç oldum sandım elim ayağım titredi ağlayarak uzaklaştım evinden..sokakta herkes bana bakiyodu..ama hic birsey umrumda degildi yok gibiydimOnca yıl söylemedikten sonra
Bunun söyleniş tarzı pat diye söylemekmiymiş
Ne gibi başka şeyler..(merak ettiğim için soruyorum) yani ağır hastaymis ona eminim kuzenimle konustum yani annemin yeğeni faceden görüştük. Çok hastaydi yoksa seni asla birakmazdi dedi.Agır hasta mıymış ?
Bakamamış peki ama ya sonrası ?
Ailenin diger fertleri neden bakmamış ya da neden sonradan iletişime geçmemiş ki
Sanki başka şeylerde var işin içinde
Sen 15 yaşındayken vefat etmiş ya canm annen 15 yil boyunca hastamıymış ne hastasiymiş sana detaylari anlatmadılarmi anladgm kadariyla sen daha ılımli yaklaşmissın durumaNe gibi başka şeyler..(merak ettiğim için soruyorum) yani ağır hastaymis ona eminim kuzenimle konustum yani annemin yeğeni faceden görüştük. Çok hastaydi yoksa seni asla birakmazdi dedi.
Fazlasiyla aldım..umarım Rabbimde onlari sevsinEvet yıkıcı olurdu bir anlığına sonra biyolojik ailemin neden böyle bir yol seçtiğini öğrenmek isterdim ardından beni büyüten ailemin bugüne dek yapmış olduğu iyilikleri ve gösterdikleri emekleri düşünürdüm. En önemlisi sevgiye ve ilgiye aç mı büyüdünüz?
Felç olmuş konusamiyomus kiz kardesi bakmis yillarca.benimde psikolojim bozulmasin diye soylememislrrSen 15 yaşındayken vefat etmiş ya canm annen 15 yil boyunca hastamıymış ne hastasiymiş sana detaylari anlatmadılarmi anladgm kadariyla sen daha ılımli yaklaşmissın duruma
Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Aslında sorum yanlış oldu..tabiki buyuten aile ki en ufak birsey hissettirmediler ben en çok onun sokundayimEğer çok seviyorsam onları sadece annem babam kim diye sorar ve hayatıma beni büyüten aileyle devam ederim.
Yani neyse artik bosver bence hayatina bak sen ne olmussa olmus simdiki ailenden memnunsan sorun yapma hayirlisi böyleymiş kafandaki sorulari at gitsin her şeyi bilmekte iyi degil bazenFelç olmuş konusamiyomus kiz kardesi bakmis yillarca.benimde psikolojim bozulmasin diye soylememislrr
Cekip giderdim heralde nereye olursa kafami dinler sonra gerceklerle yuzlesir gercek ailemi bulmak icin ugrasirdim yasiyorlarsa tabi .siz mi ogrendiniz uvey oldugunuzu Allah yardimciniz olsnEvet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Hele babam canım bitanem benimAileme bikere daha sarılırdım. İnsanın oz aılesi bile bukadar yanında olmuyorken ben ne sanslı ınsanmısım derdim.
O senin öz babanHele babam canım bitanem benimbi kez olsun incitmedi candan sarıldı derdime derman oldu.millet başımda neden babam benim öz babam değil diye ağlıyorum düşünün artik nasil bağlıyım
Çok şükürYani neyse artik bosver bence hayatina bak sen ne olmussa olmus simdiki ailenden memnunsan sorun yapma hayirlisi böyleymiş kafandaki sorulari at gitsin her şeyi bilmekte iyi degil bazen
Biyolojik babam söyledi hemde durup dururkenCekip giderdim heralde nereye olursa kafami dinler sonra gerceklerle yuzlesir gercek ailemi bulmak icin ugrasirdim yasiyorlarsa tabi .siz mi ogrendiniz uvey oldugunuzu Allah yardimciniz olsn
Aslında sorum yanlış oldu..tabiki buyuten aile ki en ufak birsey hissettirmediler ben en çok onun sokundayim
1 yılı geçti sanki mimiklerim degisti gibi yani bi degisigim anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?