Üvey olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?

Neden sakladınız diye sorardım ama asla annem ve babam dediğim insanlardan vazgeçmezdim.
Onlar bakıp büyüttü sonuç olarak şu saatten sonra ögrendim diyelim benim annem 1 babam 1 .
Kesinlikle öyle..zaten annem ölmüş..babam olacak insanida çok nadir görürdüm

Ne üvey miyim?
Hadi bende size benzemiyorum diye merak ediyordum
Annecan babacan verim şöyle bir yanmak
Derdim ve hayatima devam ederdim

Anne baba bırakmış gitmiş ama haklı ama haksız sebeplerle. Bu kısmını irdelemezdim zaten. Ancak varsa kardesim, halam, dayım, teyzem, amcam, anneanne, babaanne, dedeler bunları merak ederdim. Sonuçta onlara söz hakkı verilmemiştir belki. Belki size bakacaklardi da engellendiler. Ama ozellikle kardeslerimi muhakkak bulur iletişime gecerdim. Beni büyüten ailem de candır. Hele ki çok değer gormussem. Son olarak bu durumun altından kalkamayacaginizi dusunuyorsaniz muhakkak psikolojik yardım alın.

Agır hasta mıymış ?
Bakamamış peki ama ya sonrası ?
Ailenin diger fertleri neden bakmamış ya da neden sonradan iletişime geçmemiş ki
Sanki başka şeylerde var işin içinde
Ne gibi başka şeyler..(merak ettiğim için soruyorum) yani ağır hastaymis ona eminim kuzenimle konustum yani annemin yeğeni faceden görüştük. Çok hastaydi yoksa seni asla birakmazdi dedi.

Ne gibi başka şeyler..(merak ettiğim için soruyorum) yani ağır hastaymis ona eminim kuzenimle konustum yani annemin yeğeni faceden görüştük. Çok hastaydi yoksa seni asla birakmazdi dedi.
Sen 15 yaşındayken vefat etmiş ya canm annen 15 yil boyunca hastamıymış ne hastasiymiş sana detaylari anlatmadılarmi anladgm kadariyla sen daha ılımli yaklaşmissın duruma

Fazlasiyla aldım..umarım Rabbimde onlari sevsin

Sen 15 yaşındayken vefat etmiş ya canm annen 15 yil boyunca hastamıymış ne hastasiymiş sana detaylari anlatmadılarmi anladgm kadariyla sen daha ılımli yaklaşmissın duruma
Felç olmuş konusamiyomus kiz kardesi bakmis yillarca.benimde psikolojim bozulmasin diye soylememislrr

Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??

Eğer çok seviyorsam onları sadece annem babam kim diye sorar ve hayatıma beni büyüten aileyle devam ederim.

Aileme bikere daha sarılırdım. İnsanın oz aılesi bile bukadar yanında olmuyorken ben ne sanslı ınsanmısım derdim.

Eğer çok seviyorsam onları sadece annem babam kim diye sorar ve hayatıma beni büyüten aileyle devam ederim.
Aslında sorum yanlış oldu..tabiki buyuten aile ki en ufak birsey hissettirmediler ben en çok onun sokundayim
1 yılı geçti sanki mimiklerim degisti gibi yani bi degisigim anlatamıyorum

Felç olmuş konusamiyomus kiz kardesi bakmis yillarca.benimde psikolojim bozulmasin diye soylememislrr
Yani neyse artik bosver bence hayatina bak sen ne olmussa olmus simdiki ailenden memnunsan sorun yapma hayirlisi böyleymiş kafandaki sorulari at gitsin her şeyi bilmekte iyi degil bazen

Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Cekip giderdim heralde nereye olursa kafami dinler sonra gerceklerle yuzlesir gercek ailemi bulmak icin ugrasirdim yasiyorlarsa tabi .siz mi ogrendiniz uvey oldugunuzu Allah yardimciniz olsn

Aileme bikere daha sarılırdım. İnsanın oz aılesi bile bukadar yanında olmuyorken ben ne sanslı ınsanmısım derdim.
Hele babam canım bitanem benim bi kez olsun incitmedi candan sarıldı derdime derman oldu.millet başımda neden babam benim öz babam değil diye ağlıyorum düşünün artik nasil bağlıyım

Hele babam canım bitanem benim bi kez olsun incitmedi candan sarıldı derdime derman oldu.millet başımda neden babam benim öz babam değil diye ağlıyorum düşünün artik nasil bağlıyım
O senin öz baban
Akraba bağı dna yla olmuyor
Öyle düşünüp kendini üzme

Yani neyse artik bosver bence hayatina bak sen ne olmussa olmus simdiki ailenden memnunsan sorun yapma hayirlisi böyleymiş kafandaki sorulari at gitsin her şeyi bilmekte iyi degil bazen
Çok şükür
Cekip giderdim heralde nereye olursa kafami dinler sonra gerceklerle yuzlesir gercek ailemi bulmak icin ugrasirdim yasiyorlarsa tabi .siz mi ogrendiniz uvey oldugunuzu Allah yardimciniz olsn
Biyolojik babam söyledi hemde durup dururken

Aslında sorum yanlış oldu..tabiki buyuten aile ki en ufak birsey hissettirmediler ben en çok onun sokundayim
1 yılı geçti sanki mimiklerim degisti gibi yani bi degisigim anlatamıyorum

Mutlaka zordur, biz ne kadar anlıyoruz desek de senin kadar anlayamayız. Ama sence de anne babamızı bizi büyütüp emek verdikleri için minnetle karışık bir aşkla sevmiyor muyuz? Kan bağı olan insanlar olması şart mı? Ve eminim sen de seni büyütenleri büyük bir sevgiyle seviyorsundur.
Onlar sana bu zamana dek hiç hissettirmedilerse onlara daha çok bağlan, daha çok sevgini göster. Kaçımız başkasının çocuğunu ailesiymiş gibi sevebiliriz?
Çok şanslısın inan bana. Öz ailesi tarafından bir kez bile başı okşanmayan onca çocuk var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…