Teyzemler vs baska sehirdeler..Teşekkür ederim. Eğer hala merak ediyorsanız yavaş yavaş öğrenin bütün ayrıntıları. İsterseniz teyzelerinizle de tanışın. Kendinize karşı anlayışlı olun şoka girmeniz belkide bunalıma girmeniz gayet normal öğrendiğiniz şey kolay değil. Evlilik aşamasında olduğunuz insana da belli bir zaman geçtikten sonra söylerdim ben yerinizde olsam, ortada ömür boyu saklanacak bir şey yok olanlar sizin hatanız değil sonuçta. Ama ne olursa olsun ailesi öz olan birçok insandan çok daha şanslı olduğunuzu unutmayın. Allah yardımcınız olsun.
Teyzemler vs baska sehirdeler..
Ben duramam söylerim zaten..durup dururken aklima geliyo acaba patronuma anlatsammi..yada müdürüm le sohbet ederken soylesemmi vs
Aslaa..canımı veririm onlar içinAnnen aslında halan sanırım... Valla büyüten annedir ben bunu bilir bunu söylerim kan bağı olmasaydı da böyle olurdu. İlla ki insan başka kardeşim var mı diye merak eder. Ama ailene cephe almamalısın. Başka çocukları olmasına rağmen bakıp büyütmüşler seni
Kıyamam ya , vefa duygunuzu asla kaybetmeyin.Kimi evlat hasretiyle yanıp tutuşur, kimide kıymet bilmez işte.Size mutlu bir hayat diliyorum.Bu yorum bitirdi benibabamin o surat ifadesi geldi gözümün önüne.."bizi birakcanmı kızım"
Öz ailem olsa bu kadar olur..Allah razi olsun hiç hissettirmediler..
Mesela ilk öğrendiğimde herkesten saklamaliyim diyodum..ki zaten eski komsular vs biliyodu..yaani çocukken arkadaşlarım bile hissettirmedi cok degisik bi durum.
Siz olsaniz yeni tanıştığınız yada evlendiginizde esinize soylermiydiniz
Dogurmakla analık , sperm vermekle babalık olmuyor maalesef, madem aileniz size iyi davrandı bunca yıl, onlara sımsıkı sarılın ve son nefeslerine kadar bırakmayın.Gerçek aileniz onlar, ne kadar korkuyorlardır şimdi ,kızımız bizi bırakırmı diye, sakın bu duyguyu onlara yaşatmayın.
EvetPeki ogrendiginizi aileniz biliyor mu?
Yani sürekli görüşüyorduk hiç renk vermedi.yada ben anlamadımHalan şu anda annen sanırım yanlış anlamadıysam. Sana annelik yapmış hiç üzme onu bence.
Peki dayın yani gerçek baban gördüğünde hiç mi renk vermedi?
Yani öz annemden baska kardesim yok .baska biriyle evlenmis hemen,annem hastalaninca..2 kizlari var baba bir olunca öz oluyo kardesler sanırım..ama hep kuzen diye bildim isinamiyorumKendimi sizin yerinize koyup düşünüyorum , ilk merak edeceğim şey 24 yıl boyunca hiç mi canları yanmadı, diğer çocuklarına ana baba oldular da bir ben mi fazla geldim diye düşünür , bir de varsa kardeşlerimden ayrı kaldığım yıllara üzülürdüm.
Fakat, beni bağrına basan anne babama da daha çok , daha sımsıkı sarılır ve onları hiç üzmezdim.
Bu dönemi kolaylıkla atlatmanız dileğiyle , Allah yardımcınız olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?