Üvey olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?

Teyzemler vs baska sehirdeler..
Ben duramam söylerim zaten..durup dururken aklima geliyo acaba patronuma anlatsammi..yada müdürüm le sohbet ederken soylesemmi vs

Teyzemler vs baska sehirdeler..
Ben duramam söylerim zaten..durup dururken aklima geliyo acaba patronuma anlatsammi..yada müdürüm le sohbet ederken soylesemmi vs

Belli ki duruma alışamamışsın. Birileriyle paylaşma ihtiyacı hissediyorsun. Çok yakınımdakiler dışında anlatmazdım ben kimseye. Atlatırsın umarım belkide unutur gidersin zamanla.

Annen aslında halan sanırım... Valla büyüten annedir ben bunu bilir bunu söylerim kan bağı olmasaydı da böyle olurdu. İlla ki insan başka kardeşim var mı diye merak eder. Ama ailene cephe almamalısın. Başka çocukları olmasına rağmen bakıp büyütmüşler seni

Aslaa..canımı veririm onlar için

Bu yorum bitirdi beni babamin o surat ifadesi geldi gözümün önüne.."bizi birakcanmı kızım"
Kıyamam ya , vefa duygunuzu asla kaybetmeyin.Kimi evlat hasretiyle yanıp tutuşur, kimide kıymet bilmez işte.Size mutlu bir hayat diliyorum.

Yani şekerim bu şok olunacak bir durum değil, ülkemizde böyle durumlar çok var. Söylerdim herhalde.

Kendimi sizin yerinize koyup düşünüyorum , ilk merak edeceğim şey 24 yıl boyunca hiç mi canları yanmadı, diğer çocuklarına ana baba oldular da bir ben mi fazla geldim diye düşünür , bir de varsa kardeşlerimden ayrı kaldığım yıllara üzülürdüm.
Fakat, beni bağrına basan anne babama da daha çok , daha sımsıkı sarılır ve onları hiç üzmezdim.
Bu dönemi kolaylıkla atlatmanız dileğiyle , Allah yardımcınız olsun ..

Sanirim senin yerinde olsam aileme daha cok dort elle sarilirim. Uvey dahi deme. Artik daha cok sarilir sahiplenirim. Daha bi canim olur. Basimin uzerinde tasirim. Dayim olacak insanla da pek muhatap olmam sanirim dogurmakla bitmiyor is. Emek vermek buyutmek cok cok baska.

Biyolojik babam dayım lafını algılayamadım ben?

+1

Yani öz annemden baska kardesim yok .baska biriyle evlenmis hemen,annem hastalaninca..2 kizlari var baba bir olunca öz oluyo kardesler sanırım..ama hep kuzen diye bildim isinamiyorum

bu yasınıza kadar saklanmaması gerektı
dusunsene belkıde bılmeden kardesınle falan sevgılı olmussundur

ama oz evladından ayırmadan buyuten ınsanları daha cok severdım acıkcası

İki değişik soru sorucam ama kızma

Kız halaya benzer derler, annene benziyor musun?

Bunca yılda baban olduğunu bilmediğin dayın için, "ay ne uyuz bi adam bu böyle, çocuklarına ne biçim davranıyo" gibi bişey dedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…