- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Anlatmasa onu severim
kurdeşen döktürürsünüz insana siz.....neyi anlatmasa diyorum,siz ne diyosunuz__???
bu yüzden ben de gerçek olmadığınızı düşünüyorum...
Kendi evladim olsa bende yaparım
İnsan evladısınız da, şu yazdıklarınızda kendini paralamış, iyi niyeti hep yanlış anlaşılmış, iyilik abidesi bir insan yok. Kendi çocuklarınıza yemek koyup o nasıl olsa kendi alabilir diye koymamak ne demek? Bunda art niyet olmasa bile alınır insan, kaldı ki bir ergen!
Yıpranmış olabilirsiniz ama ya bu deveyi güdeceksiniz ya da eşinizin dediği gibi diyardan gideceksiniz.
Eşinize helal olsun, kızını kolluyor.
16 yaşında bir kıza bu kadar ne nefreti biriktirmiş olabilirsiniz yıllarca? Zaten sizin yanınızda kalmıyormuş yeni gelmiş neyin nefreti bu bu kadar? Çocuk mu kandırıyorsun?Fake falan değil konum hanımefendi.Yıllarca içimde biriken nefreti kusuyorum
Ben konunun kasten ilgi/tepki çekmek için açılmış olduğunu düşünüyorum. Gerçekse de çok basit bir mantık: evlenmeseydin o zaman. Sen adamın kızına defol git diyemezsin ki. Adamdan kan alırlar kan. Babası adam gibi adamsa senin suyun zaten çoktan ısınmıştır, 3 çocuk 5 çocuk demeden adamın seni sepetlemesi yakındır benden söylemesi.
Millete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden
Benimle olan mevzusunu dışarıya anlatmasin diyorum hanimefendicigim.Biz normalde anlaşırdik sorun o benim evime gelince oldu.Biz beraber yapamıyoruz.
örnek veriyorum,siz kıza sofrada herkes yemek koydunuz,kıza koymadınız..kalk kendin al dediniz..kız da gidip halasına babanesine anlattı ...Benimle olan mevzusunu dışarıya anlatmasin diyorum hanimefendicigim.Biz normalde anlaşırdik sorun o benim evime gelince oldu.Biz beraber yapamıyoruz.
Boşanmış ve çocuğu olan adamla evlenmiyecektiniz ,şikayetinizde tamamen haksızsınız o kızın nazını ,tuzunu, kaprisini bir güzel çekeceksiniz ,ki insan kendi çocuğundanda zaman zaman çekiyor çok tahamülsüz ve kötü niyetli geldiniz bana
Ama 3 çocuk var ortada, sepetlenecek olan sensin. Bak çocukların değil, sen sepetleneceksin bu gidişle.3 çocuğum olmasaydı ben onu da kızınıda çoktan sepetlemiştim zaten.
çocuklar kaç yaşında?3 çocuğum olmasaydı ben onu da kızınıda çoktan sepetlemiştim zaten.
nasil rezil etti ?Ya millete beni REZIL etti diyorum
ama bana "Benim yediğim para babamın parası sen karısma" gibi itici konuşmaları çok batıyor.
Öz çocuğum gibi göremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?