- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Tamam haklisiniz ama ben o kıza hizmet etmek istemiyorum ya koskoca kız bacak bacak ustune atmis evi supurmemi izliyor.insan bi yardim edeyimmi demez mi ? Ayrica kendisi de beni otekilestiriyor bazen "mihaylovicdostoyewski abla" bazende "üveyanne " diyor.uvey yakistirmasini sadece ben yapmiyorum yani.
Tamam haklisiniz ama ben o kıza hizmet etmek istemiyorum ya koskoca kız bacak bacak ustune atmis evi supurmemi izliyor.insan bi yardim edeyimmi demez mi ? Ayrica kendisi de beni otekilestiriyor bazen "mihaylovicdostoyewski abla" bazende "üveyanne " diyor.uvey yakistirmasini sadece ben yapmiyorum yani.
o kız annesinin yanında olsaydı evi süpürmiycekmiydiniz..kızı arayıp gel yardım etmi diycektiniz... yoksa kız evi çok mu pisletiyor ayakkabılarıyla mı giriyor eve de ondan süpürmesini bekliyorsunuz?
Sizinde o yasta kiziniz olsa ayni davranirdi emin olun ergenlik sonucta,asi olurlar,kizin anlattigniz davranislari normal geldi.Selam bir derdim var. Kimse beni anlamıyor.Benim eşimin iki kızı var.İkiside annelerindelerdi ama iki sene önce büyük olanı geldi.Çektirmediğini bırakmadı bana.Temelli kalıyor artık bizle.Her şeyine özel masrafı oldu.Beni kayınvalideme görümcelerime kaynıma rezil etti.Ne yapsam herkese anlatıyor.''Çok masraf oldu birazda annen yardım etsin'' diyorum suç oluyor.Benimde çocuklarım var onun önüne yemek koymuyorum diye suç oluyor.Halbuki kendi tabağına koyabilecek olgunlukta.''Çok çamaşır biriktiriyorsun yoruluyorum sürekli çıkarıp atma'' diyince de ''ben ergenlik dönemindeyim mihaylovicdostoyewski abla kendimi temiz hissetmiyorum' yıkanmayınca çamaşırlarım'' diyor.Gelip çocuklarıma bağırıyor ses yapmayın ders çalışıyorum ben diye.Eşim bu konuda hep ona hak veriyor.Beni yaşadığım yere de rezil etti.Daha birçok olay oldu ama yinede beni rezil etmesi hiç hoş değil.Onun olduğu ortamda geriliyorum.Şimdi ben senelerce bu kızın kahrını mı çekicem?Ben onun eşyalarını yıkayıp paklıyorum bana bir teşekkür bile etmedi.Özünde iyi kız ama anlaşamıyoruz onunla.Annesi de sürekli üstüme geliyor kızıma iyi davran diye.Eşimde git babana babanla kal o zaman kızımı istemiyosan diyor.Ben diyorum kızı anneannesiyle beraber ev tutun o zaman ayrı diyorum o da yok...bazen kendimi tutamayıp kıza ''Defol git annenin evine'' diyorum ''Seni savcılığa şikayet edicem bana kötü davranıyosun'' diyo.Yedi bitirdi bizi onun yüzünden ben ve çocuklarım kısıtlanıyor.4/4Lük her şeyi odasından tut okuluna kadar.Yeter artık bende bir insan evladıyım.
onları yazamaya utanıyor işte..
neler yaptıysa kıza kızda gidip anlatmış kv kp konuşmuyomuş konu sahibiyle..
istiyoki ben eziyet edeyim evin içinde kızda sineye çeksin .. o zaman sevecekmiş .. koşullu sevgi şartı koyuyor aklınca..
Kendi evladim olsa bende yaparım
Eğer evimize geldiyse ortak alanada bakacak
Bakın bayan siz böyle kız ergen bu böyle olmaz.
Bu kız bir ergen, siz yetişkinsiniz. Sabırlı ve olgun olmak durumunda olan sizsiniz. Bu nefreti bir yana koyup davranın , siz iyi davranırsanız kız da ona göre davranacaktır.
İlahi ya Suzan Avcı nerden aklına geldi çok yasa valla doğru inanki ben harbiden üzülüyorum şaka bi yana daBilmiyorum fark ettiniz mi ama siz zaten öcü gibi davranıyorsunuz. Suzan Avcı tipi üvey annesiniz. Bu ne kin bu ne nefret 16lık çocuğa karşı? Etmeyin bence sonra pişman olursunuz.
Hanimefwndi cok dogru soylemissiniz.Ama ben bu cocukla sadece iyi.davrandigimda mi anlasabiliyorum anne kiz oluyorum?Bagirsam kizsam bu cocuk benle anlasamayinca direkt araya annesini veya baska birilerini koymak zorunda mi?otursun benle konussun birbirimize derdimizi anlatalim.Konusmaya kalksak bana "senle sakin konusamiyoruz cok tepki veriyorsun uveyanne bence bu konuyu kapatalim diyor" tepki verdigim falanda yok hani yuksek sesle cevap vermek gibisjnden.
senin çocukların da o yaşa geldiğinde bak gör daha ne azarlar işitiyorsunbirbirimize saygımız yok resmen.benimde ağırıma giden bacak kadar kız yüzünden azar yemem ya
bak canım üvey kızın da kadını çok sevmediği aşikar demi. çocuğu tanıyor muyuz? belki babasına kin kusuyor hayatlarını değiştirdiği için belki kadını kabul ettiremedi kafasına vs vs vs. evde negatif davranıyor. vs vsvsvsvsvsvsvsvsv
yani iki taraflı olmadığını bilemeyiz diyorum. Konu sahibi hatasız demiyorum.
Okula gidiyor degilmi?
Kendi kiziniz olsa okulda yoruluyo deyip kiyamazdiniz,bizim annelerimiz oyleydi okula giderken bulasik bile yikatmazdi,hafta sonu falan yapardik,kiyamazdi bize.
Yazik kiza keske oz annesinin yaninda kalabolseymis,uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?