- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
ipekcim olay kızın annesi değil ki,sen neden takıldın oraya???Q neyse seninle bunu tartışmayacağım.
Yani kadının arkadaşı olmadığına emin olmak istiyorum öncelikle.
Bu değildir ama ne der mesela "olabildiğince iş çıkar gıcık olsun" diyor demiyorum olasılık veriyorum. Ama sen gerçek anneyi öyle bir çiziyorsun ki kadın 4*4
Valla ben 22 yaşındayım annem doldurur yemekleri. Çok normal değil mi?
peki bunun faturasını konu sahibinin mi ödemesi lazım?
ipekcim olay kızın annesi değil ki,sen neden takıldın oraya???
olay konu sahibinin üvey kzıında nefret etmesi..ve bu nefret için de elle tutulur sebepler sunmaması..sadece bana batıyor diyor..bizle yaşamasını istemiyorum sevmiyorum diyor..budur yani..
anneyle ilgisi yok konunun..:):)
işte belkilerle konuşuyoruz.yapma nolur ya..
ordada üvey baba varmış..belki kötünün iyisini tercih et kız..
nasıl bir bilinç art niyet olabilir ki ?
Kendi evladim olsa bende yaparım
Ben kesinlikle bu konunun fake olduğunu düşünüyorum..Yeni üye olduğun için değil ama cümlelerin o kadar itici ki sanki burdaki insanları sinirlendirmek için konuşuyorsun..Üstüne basa basa üvey diye batıyor defolsun gitsin annesinin evine falan..Gerçekten kötü bir üvey anne dahi olsan burda tepki alacağını bilirsin ve sözlerine az da olsa dikkat edersin ama senin tavrın sanki bile isteye tepki çekmek gibi..İhtimal bile vermiyorum ama konun gerçeksede yorumum: Çocuklu adamla evlenmeseydin o zaman hiç bir evladı babasından ayırmaya,ona yaptığı masrafa göz koymaya hakkın yok!
Babasına zaten diyor 'ben buraya adapte olamıyorum üveyannem yüzünden diye' zararlı da ben çıjıyorum herşeyi söylemese herkese bende ona şevkatli davranırım
Komik geliyor bana bu tür mesajlar.
Evet insanlar bilerek evlendi ama karşısına nasıl bir çocuk çıkacak?
Annesi sürekli dolduruyor ve çocuk kasıtlı hareket ediyorsa, babasıyla arasını bozmaya çalışıyorsa ve evde sürekli tatsızlık çıkarmak için elinden geleni yapıyorsa, hayata saygı nedir bilmiyorsa, babası hep arkasıdaysa kadına nasıl yüklenebiliriz ki? Üvey ana diye bir mimlenmiş kalıp gidiyor.
Allah ikisiyle de imtihan etmesin.
ne yaptıda rezil etti onuda anlatın ,sizin yapmadığınız bişeyi yaptımı dedi, demediğiniz bir lafı söyledimi dedi.Ya millete beni REZIL etti diyorum
Millete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden
olgun olmalısınız kendi çocuklarınızda bunu düşünerek vicdanlı davranmalısınızevet 2 senedir birikti
bak canım üvey kızın da kadını çok sevmediği aşikar demi. çocuğu tanıyor muyuz? belki babasına kin kusuyor hayatlarını değiştirdiği için belki kadını kabul ettiremedi kafasına vs vs vs. evde negatif davranıyor. vs vsvsvsvsvsvsvsvsvipekcim olay kızın annesi değil ki,sen neden takıldın oraya???
olay konu sahibinin üvey kzıında nefret etmesi..ve bu nefret için de elle tutulur sebepler sunmaması..sadece bana batıyor diyor..bizle yaşamasını istemiyorum sevmiyorum diyor..budur yani..
anneyle ilgisi yok konunun..:):)
ipekcim gördüğün gibi mesele yemek falan değil..sadece ve sadece "üvey" olması bu kadar...Kendi evladim olsa bende yaparım
ne yaparak diyorum ben de..??????Ya millete beni REZIL etti diyorum
Hiç kimse mesajimdan alıntı yapmasın cvp vermiycem. Son mesajimi yazıyorum bu sayfaya. Kimse istemez kardeşim. Çünkü o kızda ona öz annesi gibi yaklaşmaz. Hani diyorsunuz ya kendi cocuklarinizdan ayirmayin kıza sorun bakalım annesiyle bir mi tutuyormus bu bayanı.Ve sizin başınıza gelse sizde huzursuz olursunuz evinizde. Neymiş ergenmis. İyi ergen diye kadın çocuklarını evini unutsun ergenin peşinden kossun onu sevsin diye oldu canım. Burda naval okumayın. Evlenin cocuklu adamla kızını yaniniza alın. Ondan sonra konuşun burda.
çocuklarınız kaç yaşında ??
aman Allahım bunun için uzun bir şey yazdım. doğru tahmin etmesi lazımdı. Ama şu adamlar da çok can yakarken kendi çocuklarının ve geçmişteki hayatlarının psikolojilerini tamir etmeleri lazım. Yıkık bir çocuk psikolojisinin yapamayacağı şey yoktur. Bunu anası babası tamir etmediyse çocuk farklı reaksiyon verir.Çocuklu adamla evleniyorsa az çok tahmin etmesi gerekmiyordu sence İpek? Ya o kızın kardeşi de onlarla kalmak isterse?
Konu sahibi baştan çocuklu bir adamla evlenmeyi kabul etmeyecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?