- 22 Ocak 2015
- 691
- 895
- 53
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Peki babasi varken annesi bakmak zorundami ?idare edermiyorum işte haklısınız öz olunca batmıyor ama üvey olunca hele ki başka kadından ya annesi varken ben bakmak zorundamıyım o şımarık kıza?Allah aşkına ya psikolojim bozuldu
Canım hesap fakr imiş boşa üzülmeBence burda üvey kız değil de konu üvey anne olmalıymış. Birincisi kız masraf oluyorsa bile bunu onunla değil eşinle konuşmalısın. Kız kendi maaşı olmadığına göre para işimi de bilemez. Ikincisi kendi Çocuğunuz kirliye atsa aynı deyi mi yapacaksınız. Makine yıkıyor nedir yani sanki elinizde yıkıyorsunuz. Bir evde yemekleri anne koyar üvey olanlar kendisi koyup öz olanların önüne koyulmaz. Nasıl bir vicdan anlamadım yazık çocuğa cidden üzüldüm
ben de inanamıyorum.ergen kız anneleri söylesin lütfen,kızlarınız odasını temizliyor mulütfen biri bana bu konunun ve bazı yorumların şaka olduğunu söylesin.zira,bu kadar acımasız insanların olduğuna inanmak istemiyorum.
Üretebilmek, düşünebilmek için azcık kırıntıları varmış onuda çocuklarının 9 ve 8,5 yaşında olduğunu söylerken harcadıYinemi cozdunuz konuyu
Pes diyorum
Y...h diyorum
Pes diyorum
Valla insan senaryo yazmaya korkuyor
Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.
Üye mi itiraf etti fake olduğunu ben kaçırmışım. O kadar uzun ki okuyamadımHadi konu fake ama öyle yorumlar okudum ki keşke hepsi fake olsaydı
Varlıklarına inanmak dahi istemiyorum pesssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?