Üveykızım

ben de inanamıyorum.ergen kız anneleri söylesin lütfen,kızlarınız odasını temizliyor mu
ya bu cocuklar ne zaman basliyacaklar egem toplamaya odalarinmi, silip supurmeye cidden.
benim kiz okuldan geliyo, guc bela deyistirttiriyom ustunu, kirli diye.
inanirmisin cikarip firlatiyo resmen yaa etrafa.
hele tightini, ayagina kadar getiriyo sonra ayagindan firlatiyor.
ne kadar ugrastiysam da fayda yok.
kendi toplamazmis, illa anneyle toplarmis.
okulda tipis tipis topluyo halbuki herseyi.
kucuk 4 yasindaki sipam benim.

kızım yok bilmiyorum,benim oğlanlar banyoya atıyor çamaşırlarını.eee ben de ev hanımıyım.oğlanlardan iş beklemiyorum.

kızım yok bilmiyorum,benim oğlanlar banyoya atıyor çamaşırlarını.eee ben de ev hanımıyım.oğlanlardan iş beklemiyorum.

valla zevk aliyo gozumun icine baka baka etrafa firlatmaktan.
tamam diyom atacam cope bu kiyafeti, hayiirrrr diyerek topladigiyla goturuyor sonra kirli sepetine.

oglan nasil olucak bakalim, ablasina benzerse yandim valla.

valla zevk aliyo gozumun icine baka baka etrafa firlatmaktan.
tamam diyom atacam cope bu kiyafeti, hayiirrrr diyerek topladigiyla goturuyor sonra kirli sepetine.

oglan nasil olucak bakalim, ablasina benzerse yandim valla.
her şey düzelir merak etme.yeter ki sağlıklı olsunlar canım.

Cnm iş sendede bitiyo sn öyle davranrsan o da sna ole davranir yemek koymamak ne demek koyacksn ister yer ister ymez o da onun bilecegi iş sn gorevini yapiyorsn sonucta

Bunları o adamla evlenmeden önce düşünecektin canım. Ne yapacak adam, seninle evlendi diye evladını sokağa mı atacak? Memlekette bekar adam mı yoktu, öyle biriyle evlenseydin. Bile bile geldiysen sonuçlarına katlanacaksın. Ayrıca kıza bir tabak yemek koyunca elin mi kırılıyor? Böyle davranırsan seni rezil etmesi normal.

Defol git nedemek???? Çamaşırları makine yikiyor zaten . Bence herseyi batiyor size bir tabakta ona koy yemek yok olgunlukta diyorsun. Ne var ki 25 yasindayjm annem gene tabagima yemek koyar evli olduğum halde .

Şu konu sahibini ve bazı yorumları okuduktan sonra insan olduğumdan utandım. Tiksindim bazı insanlardan tiksindim. Aynı evreni paylaşıyor olmak bile gücüme gitti. İçimden ettiğim küfürleri zaten yazmayayım. Nasıl sinirlerim bozuldu siz anlayın.

Yalnız konudaki 16 yaşındaki kız maşallah akıllı bir kızmış. Hem layığıyla lafını söylemeyi biliyor, yetişemediği yerlerde kendini koruyacak insanları da biliyor. Başı dik yürümesi bile suç olmuş ezik konu sahibine. Aferin çocuğa kendini ezdirmemiş. Konu sahibi desen, çevresinden işittiği her bağırmayı, azarı, hakareti ve hatta kocasının evden kovmasını sonuna kadar haketmiş. İnsan olamayanı, insanın canından bir çocuğa böyle keyfi eziyeti hak göreni böyle terbiye ederler işte. Yakında kapının önüne kendisi konacak haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…