Üveykızım

Konu sahibesi sende seni nasıl rezil ettiğini yaz da millet kafasında senaryo kurmasın

Millete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden

bunlar o kızla ilgili dert yanacak kadar büyük problemler değil, kötü alışkanlıkları kötü arkadaşlıkları olsa söz dinlemeyip orada burada takılsa anlarımda..Kendi evladınız olsa zevkle yapardınız işlerini, ne var sofrada herkesin tabağına yemek koyarken onada koysanız.Kendi işini görebilecek yaşta olsada o daha çocuk..
hem onca sene annesi bakmış şimdide babası bakıversin bir zahmet..

Birkere çok bencil.Hiçbir şeyini kardeşleriyle paylaşmıyor.Onun eşyaları çok kıymetlı bizimkilere sıra gelince istediği gibi davranıyor ama

Yahu siz böyle yazınca hiçbir şey anlamıyoruz ki ne yapıyor örnek verin? Ergenlikte bende kimse benim eşyama dokunmasın isterim, mahremiyet beklerim. Çocuğun hangi eşyasını paylaşmasını bekliyorsunuz mesela

Niye bu kötümserlik konu sahibi???

Nasil bir vicdan var sende???

Hosuna giden yorumlara atliyosun hak veriyosun. Unutmaki kocanin o cocuk. Ve o cocuk senin cocuklarinla ayni kani tasiyor.

Q neyse seninle bunu tartışmayacağım.
Yani kadının arkadaşı olmadığına emin olmak istiyorum öncelikle.
Bu değildir ama ne der mesela "olabildiğince iş çıkar gıcık olsun" diyor demiyorum olasılık veriyorum. Ama sen gerçek anneyi öyle bir çiziyorsun ki kadın 4*4

Birkere çok bencil.Hiçbir şeyini kardeşleriyle paylaşmıyor.Onun eşyaları çok kıymetlı bizimkilere sıra gelince istediği gibi davranıyor ama
birbirinizi sevecekmiş gibi gozukmuyorsunuz,karşılıklı ne yapmanız bırınınıze batıyor.Yatılı bır okula gıtse keşke.
Kendını evde yalnız hıssedıyor gibi gozukuyor.Allah kımseyı kendı anne babasından ayırmasınç.Anne baba ayrılında olan cocuklara oluyor

Millete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden
onun bunun arkasından konuşmayın o zaman böylece duyduklarında aranız bozulmaz..

kıza söylediğiniz kötü şeyleri anlatıyorsa,yalan söylemiyor yani,gerçekten ona yaptıklarınızı mı anlatıyor??

Babasına zaten diyor 'ben buraya adapte olamıyorum üveyannem yüzünden diye' zararlı da ben çıjıyorum herşeyi söylemese herkese bende ona şevkatli davranırım

Ödeyemiyorsa bırakıp gidecek. Ne yapsın? Kendi seçmiş çocuklu adamla evlenmeyi. Seçimlerimizi yaşıyoruz hepimiz.
kesinlikleeee...böyle mantıklı açıklamaları seviyorum. tartışıyoruz varsayımlar yerini bulsun.
aynen bu ortam çekilmez. çözümü yoksa bir şekilde bitirmek lazım.

Ben kesinlikle bu konunun fake olduğunu düşünüyorum..Yeni üye olduğun için değil ama cümlelerin o kadar itici ki sanki burdaki insanları sinirlendirmek için konuşuyorsun..Üstüne basa basa üvey diye batıyor defolsun gitsin annesinin evine falan..Gerçekten kötü bir üvey anne dahi olsan burda tepki alacağını bilirsin ve sözlerine az da olsa dikkat edersin ama senin tavrın sanki bile isteye tepki çekmek gibi..İhtimal bile vermiyorum ama konun gerçeksede yorumum: Çocuklu adamla evlenmeseydin o zaman hiç bir evladı babasından ayırmaya,ona yaptığı masrafa göz koymaya hakkın yok!

ne kadar merhametsizce bir yazı bu böyle..

Hiç kimse mesajimdan alıntı yapmasın cvp vermiycem. Son mesajimi yazıyorum bu sayfaya. Kimse istemez kardeşim. Çünkü o kızda ona öz annesi gibi yaklaşmaz. Hani diyorsunuz ya kendi cocuklarinizdan ayirmayin kıza sorun bakalım annesiyle bir mi tutuyormus bu bayanı.Ve sizin başınıza gelse sizde huzursuz olursunuz evinizde. Neymiş ergenmis. İyi ergen diye kadın çocuklarını evini unutsun ergenin peşinden kossun onu sevsin diye oldu canım. Burda naval okumayın. Evlenin cocuklu adamla kızını yaniniza alın. Ondan sonra konuşun burda.

O zaman anladığınız dilden yazayım.

Bir b.k yiyemezsiniz. Ev kızın da evi , çünkü babasının, babası sokağa atmıyorken siz bir halt yapamazsınız.

Babası öldükten sonra da evi sattırıp hakkını alır teneke kimin g.tüne gidiyor o zaman görürsünüz.

Son düzenleme:
Anlayış gösteremiyorum zaten gücüme gidiyor annesi varken ona benim bakmam.eşimde başınataç etti onu evin kraliçesi oldu kız.benim sözüm ne dinleniyor ne yapılıyor.
bence eşiniz sizin kızda yarattığı açığı kapatmak için iyi davranıyordur kıza, siz normal davransanız onunda davranışları normal olur emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…