- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
peki bunun faturasını konu sahibinin mi ödemesi lazım?
Konu sahibesi sende seni nasıl rezil ettiğini yaz da millet kafasında senaryo kurmasın
Kızınız küçükken vefat ettiğinizi ve eşinizin evlendiğini bir düşünün.. Çok acı değil mi?
Birkere çok bencil.Hiçbir şeyini kardeşleriyle paylaşmıyor.Onun eşyaları çok kıymetlı bizimkilere sıra gelince istediği gibi davranıyor ama
Q neyse seninle bunu tartışmayacağım.ben kızın annesi ile ilgili hiçbir yorum yapmadım yapamam da...konu o değil ki zaten..
kk da çok konu okuduk annesş dolduruyor eve gelince bunları yaşıyoruz diye yazan..
annesi kıZa çok çamaşır çıkar mı diyor yani???bu mudur doldurmak??
birbirinizi sevecekmiş gibi gozukmuyorsunuz,karşılıklı ne yapmanız bırınınıze batıyor.Yatılı bır okula gıtse keşke.Birkere çok bencil.Hiçbir şeyini kardeşleriyle paylaşmıyor.Onun eşyaları çok kıymetlı bizimkilere sıra gelince istediği gibi davranıyor ama
onun bunun arkasından konuşmayın o zamanMillete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden
kıza söylediğiniz kötü şeyleri anlatıyorsa,yalan söylemiyor yani,gerçekten ona yaptıklarınızı mı anlatıyor??Millete her şeyimi ne dediysem noktasına virgülüne kadar söylüyor.Arkadaşlıklarım bozuldu kaynım eltim kayinvalidem kayınpederim hepsiyle aram bozuldu onun yüzünden
Neden annesinde kalmıyor? Belli ki bilinçli yapılan bir şey ana kız tarafından.
birbirinizi sevecekmiş gibi gozukmuyorsunuz,karşılıklı ne yapmanız bırınınıze batıyor.Yatılı bır okula gıtse keşke.
Kendını evde yalnız hıssedıyor gibi gozukuyor.Allah kımseyı kendı anne babasından ayırmasınç.Anne baba ayrılında olan cocuklara oluyor
kesinlikleeee...böyle mantıklı açıklamaları seviyorum. tartışıyoruz varsayımlar yerini bulsun.Ödeyemiyorsa bırakıp gidecek. Ne yapsın? Kendi seçmiş çocuklu adamla evlenmeyi. Seçimlerimizi yaşıyoruz hepimiz.
Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.
Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.
bence eşiniz sizin kızda yarattığı açığı kapatmak için iyi davranıyordur kıza, siz normal davransanız onunda davranışları normal olur emin olun.Anlayış gösteremiyorum zaten gücüme gidiyor annesi varken ona benim bakmam.eşimde başınataç etti onu evin kraliçesi oldu kız.benim sözüm ne dinleniyor ne yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?