Üveykızım

Ağzım açık kaldı ciddi anlamda. Ne kadar kötü bir insansınız.

Kadın başkasıyla evliymiş zaten. Neden doldursun ki?
off off kadın milleti böyledir tanımaz gibi konuşmuyor musunuz bir de. he siz melek olabilirsiniz ama genelde çevre böyledir. Hiç bir şey yapmasa üvey ana kalıbından dolayı antipatisi vardır ve ona göre gardını almıştır. Neyse gerçek annesini tanıyorsunuz demek ki süper bir kadın.

Kızınız küçükken vefat ettiğinizi ve eşinizin evlendiğini bir düşünün.. Çok acı değil mi?

gerçek annesi bir melek o zaman.
Senin yorumundan bunu çıkarıyorum. Bunu hiç kimse ispat edemez. Umarım dediğin gibidir ve annesi gerçekten çocuğu doldurmuyordur.
ben kızın annesi ile ilgili hiçbir yorum yapmadım yapamam da...konu o değil ki zaten..
kk da çok konu okuduk annesş dolduruyor eve gelince bunları yaşıyoruz diye yazan..
annesi kıZa çok çamaşır çıkar mı diyor yani???bu mudur doldurmak??

annesinin çocuğu doldurduğunu , evde sürekli tatsızlık çıkarmaya çalıştığını nerden biliyorsunuz ? farkındaysanız konu sahibi sürekli üvey olduğu için gözüme batıyor herşeyi diyor. çocuk tatsızlık çıkarmaya çalışsa, konu sahibi bu kadar çamaşır çıkartma yoruluyorum dediğinde çocuk da güzel güzel ne yapayım kendimi pis hissediyorum diye açıklama yapmaz, kendi odasını temizlemez vs.

Son düzenleme:
onla ilgilenmek gücüme gidiyor annesi varken.

oldu sizin gücünüze gitsin annesi varken ilgilenmek..diğer taraftan kadında evlenmiş evlendiği adamında gücüne gitsin babası varken ..çocuk esirgeme kurumuna verin bari...

çocuklu bir adamla evlenmeyi kabul ettiğinize göre onun çocuklarınada eşit davranamanız gerekir..
ne demek ya çok çamaşır çıkarıyorsun..elinizdemi yıkıyorsunuz çamaşırları?
çocuğun önüne bir tas yemek koymak neden bu kadar ağırınıza gidiyor?

sizin çocuğunuz aynı durumda olsa empati yaparak yaklaşmayın deneyin bence madem zorunuza gidiyor...

en azından odasını temizliyormuş ..kendi çocuklarınız da kendi odalarını temizliyor mu? onlardan ortak alanların temizlenmesine dair bir talebiniz var mı?

bütün sorunları siz yaratmışsınız ayrımcılık yaparak bence kendinize çeki düzen verin çocuğu değiştirmeye çalışmak eşinize şikayet etmek yerine ki eşiniz size pabucun pahalı olduğunu göstermiş zaten....

Birkere çok bencil.Hiçbir şeyini kardeşleriyle paylaşmıyor.Onun eşyaları çok kıymetlı bizimkilere sıra gelince istediği gibi davranıyor ama

Dayanamadım profiline baktım,sen öğretim görevlisi misin geçekten? Yetiştireceğin çocuklara yazık,çok gaddarsın.
Çocukları olduğunu bile bile evlendin, rahat olamayacağını tahmin etmen lazımdı.Ona annelik değil de ablalık yap en azından,kendi çocukların da var.Hepimizin çocukları var,ilerde ne olacağımız belli mi?

bence onu anlayacak bir baba yok.
kaldı ki konu sahibi de o kapasitede değil. ve o olgunluğu yok.

İşte olgun olması gereken konu sahibi kızın annesi ve babası. O kız olgun olması gereken son insan. Ve konu sahibinin muhattabı o kız değil.

Allah Allah ne çok vicdan varmış bizde de.
Kvalideyi 1 dk evlerinde istemeyen gelin milleti ne hale gelmiş.
Kadın kötü olabilir buna bir şey demiyorum.
ama 16 yaşındaki çocuk dediğiniz yetişkin öncesi kişinin de çok masum olduğunu bilmemiz mümkün değil.

ne yapsam herkese anlatıyor, rezil etti beni diyorsunuz. rezil olacağınız şeyler yapmayınız sizde ?
ben anne olduktan sonra sokaktaki kediye köpeğe bile daha şefkatle yaklaşmaya başladım, size 3 çocuktan sonra bile bir şefkat, iyilik gelememiş maalesef, allah kalbinizi yumuşatsın ne diyeyim
neyse ki babası arkasında, sizin sözünüze bakarak bir darbe de eşiniz vurmuyor kızcağıza

E napsın şimdi konu sahibi? Çözümü kıza böyle davranmak onda tamir edilmez yaralar açmak olmamalı. Çocuğun annesi ve babasıyla esaslı konuşma yapsın o zaman.
konu sahibi ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek. çünkü kıza kötü davranmaya devam ederse eşi bir nokta da yeter diyecek ve kendi yuvası dağılacak. kendi çocukları da kendisi gibi bir üvey annenin elinde kalabilir. hayat bu. insanın başına ne geleceği belli olmaz. çocuklu adamla evlenirken o çocukların sürekli yanında kalabileceğini düşünmek zorundaydı. adamın eski eşi vefat da edebilirdi. bu sefer de çocukları çocuk esirgeme kurumuna mı vereceklerdi.

Tepeden konuşmanın anlamı ne? Konuyu açan bile "Kız bana çirkeflik yapıyor" demiyor; esas bundan emin gibi konuşan sizsiniz. Biz hiçbirimiz tanımıyoruz aileyi ama siz yakından tanıyorsunuz belli ki. Ayrıca mizojiniye gerek yok; 'kadın milleti' diye davranışları benzer bir grup da yok. Yansıtma yapmayalım.

ben hic bi sey anlamadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…