- 8 Mart 2018
- 139
- 113
- 18
- 34
- Konu Sahibi expressosb
Canım bu adamdan değil sana kimseye hayır gelmez ama sen çok seviyorum asla ayrılamam diyorsan eğer.. Burnunun sürtmesi için biraz uzaklaş, ilişkinize ara verin, ben düşüneceğim de. Kendini bu şekilde devam ettiğin sürece seninle olamayacağız de. Ben aile kurmak istiyorum, sen nasıl baba olacaksın vs. vs. tehdit et. .. Bence seni seviyorsa bu onu kendine getirir. Yok eğer hala düzelmez ise seni kaybetmeyi göze alıyor demektir. O zaman düşünüp kararını verirsin bu ilişkiye bi son verirsin.. KENDİN İÇİN !!! Evlenince daha da zor olacak inan bana .. evli biri olarak konuşuyorum..arkadaşlarselam. bir kaç gün önce burada konu okumuştum. eşi hiç uyanmıyordu işe gidesi falan yoktu aynı şey benim başımdada var ama bu kişi sevgilim(
1 senedir tanışıyoruz tanıdım tanıyalı böyleydi ama ya işe geç giderdi yada hiç gitmezdi keyfi uyumaktan! 1 hafta önce yeni bi işe girdi 11de orda olması lazım ama şu son 2 gündür bozdu yine kendiniiii. uyandırmaya gidiyorum yok kalkmıyorr! 1 saat sonra anca kalkıp gidiyor beyfendi. bugunde gittim uyandırmaya çünkü telefonunu bende unutmuş patronu arayıp duruyodu bende koşa koşa gittim uyandırmaya ama gene yok bana dedi gitmek istemiyorum çok bunaldım uyumak istiyorum dedi. Dedim bari patrona haber ver insanları zor durumda bırakma dedim ama hiç oralı olmadı. yorganı çekıyorum bu sefer kızıyor bana en sonunda seninle uğraşamam deyip çıkıp gittim. Ya bu çocuğun 3 bin kredi borcu var ya 3 bin!! 1 ay çalışsa ödeyebiliyor ama hiç bi yerde 1 ayı doldurduğunu göremedim çok boş beleş yaşıyor hayatı. Ailesi yok ben yardım etmeye çalışıyorum manevi olarak ama bu durumda beni çok yormaya başladı geç uyuduğum zamanlar bile zor bela kalkıp onu uyandırmaya gidiyorum. borcu olmasa umrumda olmazdaçok tükendm artık ya ağzının ortasına patlatasım gelıyor bazen. Hazıran ayındada nişan yapıcaktık benim ailem arasında. ama bu adamla evlilik nasıl olur tahmin bile edemiyorum!!!! ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardm edin ltfen ya.