Uyanmıııyorrr!! :(

Sevgiliniz depresyonda olabilir mi? Bu kadar alenen vurdumduymazlık fazla gibi geldi. Depresyona dair başka belirtilerde farkedersiniz belki yardım almaya yönlendirebilirsiniz. Bilemedim.

kafa aynı çalışıyor kız. Bence de bir problem var. Önce dahiliye doktoruna sonra psikiyatriye gidin.

Siz çalışıp para kazanırsınız, oda yemek ve rutin ev işlerini halleder evlilik sürer diyelim tabii o ve siz bunu kabul edebileceksiniz..

fakat şimdiden tükendiyseniz üzgünüm bu evlilik sizi sadece yıpratır..sevdiğinize eminim ama inanın evlilikte sevgi ve saygının yanında sorumluluk sahibi olmak gerekiyor çünkü geçim derdi evlilikte tartışmaların başlıca nedenlerinden sadece biri oluyor.

O yüzden ayrılıp kısa süreli üzülmek yada evlenip yıllar boyu üzülmek..karar sizin.

Ya bırak ne hali varsa görsün.
Bedelini ödemezse hatasını anlamaz.
Böyle sorumsuz erkek mi olur? Sakin evlenme

Boyle sorumsuz birinden size eş olmaz. Sakin hata yapmayin, arkaniza bakmadan kacin . .

arkadaşlarselam. bir kaç gün önce burada konu okumuştum. eşi hiç uyanmıyordu işe gidesi falan yoktu aynı şey benim başımdada var ama bu kişi sevgilim :KK43:(

1 senedir tanışıyoruz tanıdım tanıyalı böyleydi ama ya işe geç giderdi yada hiç gitmezdi keyfi uyumaktan! 1 hafta önce yeni bi işe girdi 11de orda olması lazım ama şu son 2 gündür bozdu yine kendiniiii. uyandırmaya gidiyorum yok kalkmıyorr! 1 saat sonra anca kalkıp gidiyor beyfendi. bugunde gittim uyandırmaya çünkü telefonunu bende unutmuş patronu arayıp duruyodu bende koşa koşa gittim uyandırmaya ama gene yok bana dedi gitmek istemiyorum çok bunaldım uyumak istiyorum dedi. Dedim bari patrona haber ver insanları zor durumda bırakma dedim ama hiç oralı olmadı. yorganı çekıyorum bu sefer kızıyor bana en sonunda seninle uğraşamam deyip çıkıp gittim. Ya bu çocuğun 3 bin kredi borcu var ya 3 bin!! 1 ay çalışsa ödeyebiliyor ama hiç bi yerde 1 ayı doldurduğunu göremedim çok boş beleş yaşıyor hayatı. Ailesi yok ben yardım etmeye çalışıyorum manevi olarak ama bu durumda beni çok yormaya başladı geç uyuduğum zamanlar bile zor bela kalkıp onu uyandırmaya gidiyorum. borcu olmasa umrumda olmazda :KK43: çok tükendm artık ya ağzının ortasına patlatasım gelıyor bazen. Hazıran ayındada nişan yapıcaktık benim ailem arasında. ama bu adamla evlilik nasıl olur tahmin bile edemiyorum!!!! ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardm edin ltfen ya.
Ayrıl bidaha görüşme kaç hatta

Ya kiz diyor ki gelecegimiz icon para biriktirsin istiyorum. Konu sahibu evlenmeyi kafaya koymus bi adamla siz istrdiniz kadar kac diyin :D

Zirzop yatan kocasi olur igrenc hic sevmem surekli uyuyan , erken kalkamayan adam. Emnim geceleri de nette bos bos takılıyor .

11 deki ise gec kalir mi insan bee

arkadaşlarselam. bir kaç gün önce burada konu okumuştum. eşi hiç uyanmıyordu işe gidesi falan yoktu aynı şey benim başımdada var ama bu kişi sevgilim :KK43:(

1 senedir tanışıyoruz tanıdım tanıyalı böyleydi ama ya işe geç giderdi yada hiç gitmezdi keyfi uyumaktan! 1 hafta önce yeni bi işe girdi 11de orda olması lazım ama şu son 2 gündür bozdu yine kendiniiii. uyandırmaya gidiyorum yok kalkmıyorr! 1 saat sonra anca kalkıp gidiyor beyfendi. bugunde gittim uyandırmaya çünkü telefonunu bende unutmuş patronu arayıp duruyodu bende koşa koşa gittim uyandırmaya ama gene yok bana dedi gitmek istemiyorum çok bunaldım uyumak istiyorum dedi. Dedim bari patrona haber ver insanları zor durumda bırakma dedim ama hiç oralı olmadı. yorganı çekıyorum bu sefer kızıyor bana en sonunda seninle uğraşamam deyip çıkıp gittim. Ya bu çocuğun 3 bin kredi borcu var ya 3 bin!! 1 ay çalışsa ödeyebiliyor ama hiç bi yerde 1 ayı doldurduğunu göremedim çok boş beleş yaşıyor hayatı. Ailesi yok ben yardım etmeye çalışıyorum manevi olarak ama bu durumda beni çok yormaya başladı geç uyuduğum zamanlar bile zor bela kalkıp onu uyandırmaya gidiyorum. borcu olmasa umrumda olmazda :KK43: çok tükendm artık ya ağzının ortasına patlatasım gelıyor bazen. Hazıran ayındada nişan yapıcaktık benim ailem arasında. ama bu adamla evlilik nasıl olur tahmin bile edemiyorum!!!! ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardm edin ltfen ya.
Delirdin mi ya bu adamla evlenilir mi ozurlu gibi bile bile yani. Benim bile midem bulandi su adamdan defet gitsin ya

Iyi niyetli bi kızsın belli ama göz göre göre seni üzecek adamla olmaz. En kısa sürede kendi yolunu çiz. Sorumluluk bilinci olan birini bul. Umarım mutlu olursun

Acaba depresyonda mı?Benim de cok uzgun oldugumda 12 saat uyumuşluğum vardır. Depresyonun en buyuk belirtisidir. Ama degilse...eyvah ki eyvah.
Ama sunu soyleyeyim yavrum, borc odemek icin ailesi ve senden yardım alan hele 3bin liralık kucuk bir meblag icin bile..Bunu bırak yataktan kalkmaya yardıma ihtiyaci olan biri sana ancak yük olur. YÜK. Insan kendini ayaga kalkindiramazsa başkasinin sorumlulugunu alamaz.
Millet sabah 5 te 6da kalkıp kör karanlikta soğukta otobus duraklarında metrodan dolmuşa koşa koşa işe gidiyor. Niye?Yok mu onlarin uykusu, canları tatlı degil mi? Işlerini pek mi seviyorlar? Hayır. Kimseye muhtaç olmamak icin, saglik sigortası icin.
Canım perşembenin gelisi çarsambadan belli olur. Kaç! Yarın evlensiniz borcu da sana kalır hasta olursun ölüyorum dersin de uykum var cevabini alirsin.
Kendine yardım etmeyene kimse yardim edemez. Kaç.

Evlenelicek biri değil hatta bence sevgili olunacak biri bile değil.senin uğraşmanla olmaz onun kendi istemesi lazım.

11 mi 11 yaaaa o saate bile işe gitmeyi uyanmayı beceremeyen bir adamı kendinize koca çocuklarınıza baba yapmayı düşünüyorsunuz siz bilirsiniz

Böyle adamları çekmek hoşunuza gidiyor galiba,valla aklını başına al çık git yaa.Böyle sevgiliyi alıp evine koca mı yapıcan bir de.Ya da bu adamdan bir evlat sahibi olmayı gerçekten istermiydin cevapların evetse evlen başına bela olsun ,yok cevabın hayır ise kendine gel ve onu terket.Aşkla evlilik yürümüyor.sorumluluk ,ilgi,şevkat,çalışkan olmak da gerekiyor hele erkeğin tembel olması hayatını mahvetmene neden olur .Demedi deme!

Back
X