• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyanmıyor

Arama ayrıl. Erkek köküne kıran mı girdi zibil gibi dolular etrafta

telefonun sesini kısmış olabilirmi acaba. 3 haftadır böyle dediğin sadece haftasonumu buluşmaya fırsatınız vardı ypksa haftaiçinde falandamı ekti böyle. o para harcamasın diye ayağına kadar gelmişsin ama o 3 haftadır sana vakit ayırmaya zahmet etmemiş.param yok diye buluşmayı ertelemiş.para harcamadanda buluşabilirsiniz.uyumasından daha büyük sorunlarınız var sanki, bırak uyuduğu yerde kalsın

Kardeşimde böyle, uyanmak ister ama uykusu fena ağır.

Dusunsene sevdiğin insan gidiyor lafi sizin icin geçerli o sevse deger verse 3 ay yok gormem lazim die düşünürdü.
Kendinize bunu yapmayin belli ki ock seviyorsunuz ve bunu bildigi ve her defasında tolerans gosterdiginiz icin sizi pek umursamiyor.
Nede olsa 2 tatli sözle affediyor die düşünüyor.
Gerçekten mesaj atmıyorum sonra güzel sözler söylüyor iste ben hep yanındayım seni çok seviyorum senden başka kimseyle yapamam bi sürü laf kanıyorum .Ama insan bu kadar da olur mu değer versen kalkmazmısın ki ? 3 ay gorusemicez adı var .Düsünsenize sevdiğiniz insan gidicek 3 ay görmücek ve uyuyor ne diyim artık kendi bilir :KK43:

Umursamayın, daha iyileri var. Mahkûm değilsiniz;)

Bütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda

Siz hala arıyor musunuz bu adamı? Pes doğrusu. Adam sizi sallamıyor ve büyük ihtimalle sizle ilgilenmiyor da. Ben şu anda sizden de şüphe duymaya başladım. Sanki o sizden ayrılmışta siz adamın peşini bırakmıyormuşsunuz gibi düşünüyorum artık. Lütfen karşınızdaki kişiye bu zorbalığı yapmayın.

Bu saatten sonra ararsa da siz açmayın. açıp görüşmeyelim demeye yemiyor demek ki niye uğraşıyorsunuz

merak ettim ne oldu acaba uyandımı geri döndümü ne cvp verdi kendini nasıl savundu acaba :sinirli::sinirli:
Uyandı ve çok dogalmış gibi uyuya kalmışım ne olacak dedi bide bana diyor ki neymiş beni de biri uyandırmış . Zamanında 5 kez buluşmuşuz . Utanmadan bide yüzüme kapadı .

Yok ben gerçekten elim den geleni yapıyorum . O gelmedi onun gelişi 300 tl diye üniversiteme ben çıkıp çıkıp geldim hem ailemi gördüm hem onu . Sadece biraz değer versin istedim. Evler arası 1 saat uzaklık var ama istese 2 saat icin bile gelir kendi bilir artık çok çaba gösterdim :KK43:
Hayatı kendim için zorlaştırıyorum diyorsun yani:işsiz:
Şuan seni gerçekten seven ve değer veren bi insanla daha mutlu olabilirdin.

Şuan inanılmaz bi şekilde kendini savunuyor ve diyor ki her gün kavga ediyoruz geçmişte ne kadar çok geldim sana yaptıklarımın hiç önemi yok. Delirtti beni.

Back
X