Uyarmama rağmen bana köylü, mal, salak diyen eş

hoderi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
536
375
23
32
Merhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.

İlk defa mı oluyor bu?

Başlıkla içerik çok alakasız öncelikle. Kocanız çocuk gibi değil hödük gibi davranıyor.
Ne alaka bu söylemler bu ne saygısızlık?
Çok haklısınız ve hala benim haksız olduğumu ütü yapmamak için inat ettiğimi savunuyordu :)

Aslaaa böyle biri olmayan adam birden mal köylü vs demez aranızda bi yüzyöz olmuşluk laçka bir ilişki var o belli e geçmiş konulara bakınca zaten eşiniz farklı sorunları olan biri benim için bu evlilik karşı cins iş arkadaşıyla boşanma konusunda dertleşmesinde biter hayırdır elin kadını kocama çocuğunu bile isteyerek olmadığını anlatıyor msjla bu kadar samimi olan kimbilir beraber neler yapıyordur

Başkasına mı yürüyo adam?

Haklısınız cesaret edemeyip yapamadığım bir durum boşanma ne yapacağımı bilemiyorum

valla hoderi boyle evdeki kadini horlayanlar genelde coktannn tutunacak sonraki dali bulmus oluyor. Seninki de bariz bulmus:

Birden adamın içine şeytan mı kaçtı?
Özünde olmayan birini siz zorlasanızda yapmaz yapamaz
Adam böyleydi sadece artık bilinç de gitmiş
Ha çocuk içinde olsa boşan
Birbirimize güldüğümüz zaman hahahah gerizeka dediğimiz zamanlar oluyordu fakat böylesi hiç olmadı üstelik bunu insanların arasında yapmayı huy edindi

Çocukla alakası yok ki, içine ayı kaçmış adamın

Valla okurken aynisini dusundum, cocuklarin ne gunahi var magaradaki ayi bundan daha kibardir. gecende gordum, ayi geldi otel masasina oturdu valla kibarca yemek bekledi alamayinca da efendice cikti gitti. Ayi bu kocadan daha medeni.

Çok haklısınız ve hala benim haksız olduğumu ütü yapmamak için inat ettiğimi savunuyordu :)
Erkek arkadasım böyle yanı şöyle sureklı asalak gibi. Cumleler yokta oda bazen sorsan şakasına söylüyor güya. Son cumleye cok guldum uskaksks dayak bence bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…