Uyarmama rağmen bana köylü, mal, salak diyen eş

Evet yanlış yapıyorsunuz ..
 
Bu tipler genelde karşı tarafı suçlar zaten, kendilerini karşıdakinin delirttiğini iddia ederler, suç bastırırlar, bir numaralı kılıf.
 
evet yanlış yapıyorsun boşanmak istediğinde " ne yapmış ki , bunca yıldan sonra mı aklına geldi, bu kadar susup oturdun bak özür diledi artık yapmayacak" vs vs gibi cümlelerle seni sindirecekler.
 
Farklı bir konu açmak yerine bunu da burdan sormak istiyorum . Eşleriniz kız kardeşleriniz varsa bunlarla fazla samimiyet kuruyor mu
Benim ex eşim ablamla falan 3 kere ya konuşmuştur ya konuşmamıştır ben samimiyeti dozunda severim gülelim eğlenelim vs ama gereksiz samimiyet beni her zaman şüpheye düşürür gerek yok özellikle sizin gibi cinselliğe düşkün bir eşim varsa aklıma her türlü ihtimal gelir kardeşimden asla şüphem olmaz ama kocam da olsa elin oğluna bu denli güvenmem el kol şakası uzun bakmalar vs beni rahatsız eder
 
Valla asla böyle birşeyi savunmam normal durumda ama eşşek sudan gelinceye kadar dövülse rahat edecek gibi duruyor .
Eşeği suya gönderip gönderip eşinizi dövseler de düzelmez, eşinizle ilgili eski konularınızı açıp okuyun, adam sosyal medyadaki kadınlara bakan, iş arkadaşıyla yüz göz olmuş, ailesi konusunda bile size yüklenen birisi.
Rencide ettiği sözleri sarf etmeye 2 gün önce başlamamış adam zaman içinde zaten size karşı odun gibi olmaya başlamış, eşinizin değiştiğini neredeyse 1 sene önce anlamışsınız, uzatmaları oynuyorsunuz hala devam eden bir evlilik varsa siz yürütüyorsunuz diye var.
 
Farklı bir konu açmak yerine bunu da burdan sormak istiyorum . Eşleriniz kız kardeşleriniz varsa bunlarla fazla samimiyet kuruyor
Umarım ima ettiğiniz şeyi yanlış anlamışımdır
Evet samimidir ancak asla şüphelenmeyi gerektirecek tarzda olmamıştır bu ilişki
 
Farklı bir konu açmak yerine bunu da burdan sormak istiyorum . Eşleriniz kız kardeşleriniz varsa bunlarla fazla samimiyet kuruyor mu
Siz niye sürekli başkasının eşinin nasıl olduğunu soruyorsunuz ki? Yine soruyorum, başkalarının eşleri de böyle ise durum normalleşecek mi? Felaket manipüle edilmişsiniz; eşinizin hareketlerini normal kendinizi anormal sanıyorsunuz.
 
Mal görmek istiyorsan aynaya bak deyin.
Terbiyesiz adam.
Kimse kimseye böyle şeyler söyleyemez hele eşler birbirine asla söyleyemez.
 
Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum .
Yani bize salak mal köylü diyor mu, bunu mu merak ediyorsunuz? Hayır demiyor, medeni eğitimli saygı sevgi nedir bilen erkeklerle bir tutmayın kocanızı. Sizinki mahalle kekosu hanzosu malesef. Genel bir tespit; evde böyle olan karısına hakaretler yağdıran bir öküz dışarıda nedense centilmen takılıyor. Patronun müdürün etrafında da dört dönüyor, özellikle kadınlı arkadaş iş ortamında nezaketli anlayışlı oluveriyorlar. Sorun bakalım kendisine iş yerinde bu cümleleri kelimeleri kullanabiliyor mu?

Ek: eski konularınıza bakanlar olmuş, yanılmamışım. Kocanız eskiden böyle değildi birden oldu değil mi?
 
Canım manipüle ediyor seni bariz bir şekilde. Kendini suçlu hissettiriyor. Kendi yediği bir halt var okları sana çeviriyor hakaretle de seni bastırmaya çalışıyor.
 
Hataların üstünü örtme ayyuka çıkar yaşadığım ve tecrübe ettiğim için söylüyorum. Hem kendi ailene hem onun ailesine söyle. Sonra suçlu seni bilirler kimse arkanda olmaz
 
Kocam yok ama yıllardır beraber yasadıgım eski sevgilimin üstüne yanan ütüyü atmıstım hakaret ve küfür ettigi icin degil masayı toplamadıgı icin. Simdi bana hakaret etse ütüden cok daha fazlasını yapacagımı anlamıssınızdır.

Ve siz nasıl olurda bunlara katlanıyorsunuz? Hic mi öz saygınız yok?
 
Kesinlikle, bir şey yanlış geliyorsa yanlıştır. Adam öyle bir manipüle etmiş ki hep kendisini anormal sanıyor ondan sorma gereği duyuyor.
 
"Gastlight" filmini izleminizi öneririm.

Adam kadına böyle taktikler uygulayıp kadının kendini delirdi sanmasına sebebiyet veriyordu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…