Evet yanlış yapıyorsunuz ..Evet nihayet biri çıkıp benim eşim böyle değil diyen biri çıktı . Yani biri beni sarsıp yaşadıkların normal değil desin istiyorum . Ailem bu konuda arkamda değil eşim kendini öyle bir yansıttı ki mükemmel bir eş nükemmel bir damat diye düşünüyorlar ki bende eşimin tek eksiğini aileme anlatmam anlatılmaz da zaten . Fakat hataların bukadar üstünü örterek ben yanlış mı yapıyorum anlamıyorum .
Çok üstün körü baktım da iş arkadaşıyla dertleşme karısı yanındayken kendini tatmin etmeye çalışma falan adamda türlü saygısızlıklar var zaten şaşırtmadı yaniBaşkasına mı yürüyo adam?
Bu tipler genelde karşı tarafı suçlar zaten, kendilerini karşıdakinin delirttiğini iddia ederler, suç bastırırlar, bir numaralı kılıf.Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorum
En azından bahane bulmuyorsunuz cesaretim yok demek de geçerli bir şey benim gözümde saygı duyabilirim sadeceHaklısınız cesaret edemeyip yapamadığım bir durum boşanma ne yapacağımı bilemiyorum
evet yanlış yapıyorsun boşanmak istediğinde " ne yapmış ki , bunca yıldan sonra mı aklına geldi, bu kadar susup oturdun bak özür diledi artık yapmayacak" vs vs gibi cümlelerle seni sindirecekler.Evet nihayet biri çıkıp benim eşim böyle değil diyen biri çıktı . Yani biri beni sarsıp yaşadıkların normal değil desin istiyorum . Ailem bu konuda arkamda değil eşim kendini öyle bir yansıttı ki mükemmel bir eş nükemmel bir damat diye düşünüyorlar ki bende eşimin tek eksiğini aileme anlatmam anlatılmaz da zaten . Fakat hataların bukadar üstünü örterek ben yanlış mı yapıyorum anlamıyorum .
Evet buda var deliymişim ben bunuda çok duyuyorumBu tipler genelde karşı tarafı suçlar zaten, kendilerini karşıdakinin delirttiğini iddia ederler, suç bastırırlar, bir numaralı kılıf.
Evet diyeceklerine eminim bunuevet yanlış yapıyorsun boşanmak istediğinde " ne yapmış ki , bunca yıldan sonra mı aklına geldi, bu kadar susup oturdun bak özür diledi artık yapmayacak" vs vs gibi cümlelerle seni sindirecekler.
Farklı bir konu açmak yerine bunu da burdan sormak istiyorum . Eşleriniz kız kardeşleriniz varsa bunlarla fazla samimiyet kuruyor muEn azından bahane bulmuyorsunuz cesaretim yok demek de geçerli bir şey benim gözümde saygı duyabilirim sadece
Benim ex eşim ablamla falan 3 kere ya konuşmuştur ya konuşmamıştır ben samimiyeti dozunda severim gülelim eğlenelim vs ama gereksiz samimiyet beni her zaman şüpheye düşürür gerek yok özellikle sizin gibi cinselliğe düşkün bir eşim varsa aklıma her türlü ihtimal gelir kardeşimden asla şüphem olmaz ama kocam da olsa elin oğluna bu denli güvenmem el kol şakası uzun bakmalar vs beni rahatsız ederFarklı bir konu açmak yerine bunu da burdan sormak istiyorum . Eşleriniz kız kardeşleriniz varsa bunlarla fazla samimiyet kuruyor mu
Eşeği suya gönderip gönderip eşinizi dövseler de düzelmez, eşinizle ilgili eski konularınızı açıp okuyun, adam sosyal medyadaki kadınlara bakan, iş arkadaşıyla yüz göz olmuş, ailesi konusunda bile size yüklenen birisi.Valla asla böyle birşeyi savunmam normal durumda ama eşşek sudan gelinceye kadar dövülse rahat edecek gibi duruyor .
Umarım ima ettiğiniz şeyi yanlış anlamışımdırFarklı bir konu açmak yerine bunu da burdan sormak istiyorum . Eşleriniz kız kardeşleriniz varsa bunlarla fazla samimiyet kuruyor
Siz niye sürekli başkasının eşinin nasıl olduğunu soruyorsunuz ki? Yine soruyorum, başkalarının eşleri de böyle ise durum normalleşecek mi? Felaket manipüle edilmişsiniz; eşinizin hareketlerini normal kendinizi anormal sanıyorsunuz.Farklı bir konu açmak yerine bunu da burdan sormak istiyorum . Eşleriniz kız kardeşleriniz varsa bunlarla fazla samimiyet kuruyor mu
Mal görmek istiyorsan aynaya bak deyin.Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorum
Yani bize salak mal köylü diyor mu, bunu mu merak ediyorsunuz? Hayır demiyor, medeni eğitimli saygı sevgi nedir bilen erkeklerle bir tutmayın kocanızı. Sizinki mahalle kekosu hanzosu malesef. Genel bir tespit; evde böyle olan karısına hakaretler yağdıran bir öküz dışarıda nedense centilmen takılıyor. Patronun müdürün etrafında da dört dönüyor, özellikle kadınlı arkadaş iş ortamında nezaketli anlayışlı oluveriyorlar. Sorun bakalım kendisine iş yerinde bu cümleleri kelimeleri kullanabiliyor mu?Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum .
Canım manipüle ediyor seni bariz bir şekilde. Kendini suçlu hissettiriyor. Kendi yediği bir halt var okları sana çeviriyor hakaretle de seni bastırmaya çalışıyor.Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorum
Hataların üstünü örtme ayyuka çıkar yaşadığım ve tecrübe ettiğim için söylüyorum. Hem kendi ailene hem onun ailesine söyle. Sonra suçlu seni bilirler kimse arkanda olmazEvet nihayet biri çıkıp benim eşim böyle değil diyen biri çıktı . Yani biri beni sarsıp yaşadıkların normal değil desin istiyorum . Ailem bu konuda arkamda değil eşim kendini öyle bir yansıttı ki mükemmel bir eş nükemmel bir damat diye düşünüyorlar ki bende eşimin tek eksiğini aileme anlatmam anlatılmaz da zaten . Fakat hataların bukadar üstünü örterek ben yanlış mı yapıyorum anlamıyorum .
Kesinlikle, bir şey yanlış geliyorsa yanlıştır. Adam öyle bir manipüle etmiş ki hep kendisini anormal sanıyor ondan sorma gereği duyuyor.Siz niye sürekli başkasının eşinin nasıl olduğunu soruyorsunuz ki? Yine soruyorum, başkalarının eşleri de böyle ise durum normalleşecek mi? Felaket manipüle edilmişsiniz; eşinizin hareketlerini normal kendinizi anormal sanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?