Uyarmama rağmen bana köylü, mal, salak diyen eş

Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorum

Erkek arkadasım böyle yanı şöyle sureklı asalak gibi. Cumleler yokta oda bazen sorsan şakasına söylüyor güya. Son cumleye cok guldum uskaksks dayak bence bacım
Valla asla böyle birşeyi savunmam normal durumda ama eşşek sudan gelinceye kadar dövülse rahat edecek gibi duruyor .

Valla okurken aynisini dusundum, cocuklarin ne gunahi var magaradaki ayi bundan daha kibardir. gecende gordum, ayi geldi otel masasina oturdu valla kibarca yemek bekledi alamayinca da efendice cikti gitti. Ayi bu kocadan daha medeni.
Evet o videoyu bende biliyorum gördüğümde eşimde keşke böyle yemek yese demiştim … sonra bunu düşündüğüm için kendimi suçlu hissetmiştim

Yaniii bebeisim ne desin adam, beni ugrastirma, nafaka tazminat sunla bunla da ugrastirma toz kaldirmadan cek git ben de berikine yavsayayim mi desin ... bence sen o kadinin kocasini bul onunla bir sohbet et, bir de isyeri nasil bir yer bilmiyorum ama resmi, kurumsal bir yerse yoneticiyle bir gorus evli 2 calisan zina ediyor bariz.

Doğru haklısınız kendin çek git uğraştırma diyecek hali yok

saygısızlık gerçekten başka bir şey değil

Durup dururken insan bu kadar değişmez. Mutlaka bir şey olmuş. İş arkadaşıyla muhabbeti devam ediyor mu? Farkettiğiniz bir şey var mı?

sorunuza ithafen eşim böyle değil , olamaz o kim ki böyle konuşabilecek. Aileme şikayet tarzında konuşursa ağzının payını da alır benim ailem öyle rn azından. Boşanırım diyorsanız boşanmak en temiz çözüm ütüyü bilerek kıyafetinizin üstüne bırakması bile korkunç.

Evet nihayet biri çıkıp benim eşim böyle değil diyen biri çıktı . Yani biri beni sarsıp yaşadıkların normal değil desin istiyorum . Ailem bu konuda arkamda değil eşim kendini öyle bir yansıttı ki mükemmel bir eş nükemmel bir damat diye düşünüyorlar ki bende eşimin tek eksiğini aileme anlatmam anlatılmaz da zaten . Fakat hataların bukadar üstünü örterek ben yanlış mı yapıyorum anlamıyorum .

Eşin her hatası tabiki aileye hemen anlatılmaz. Ama kendiniz adınıda koyabilmeniz lazım. Adam sizin aklınızı karıştırmış acaba hata bende mi diye düşünüyorsunuz şuan.

Bir noktada seviyeyi korumak değil adamı aklamak, üstünü örtmek oluyor evet.

Ailenizinde eşinizin şikayetine ses çıkarıyor olması lazım 'hayırdır' diye.

Son düzenleme:
BDV'deki şu soru da beni benden alıyor. Hayır, eşim böyle değil ama öyle olsaydı sizin durumunuz normalleşecek miydi? İçiniz rahat mı edecekti?
Asla böyle değildi demişsiniz; bi anda küfür etmeye mi başladı, emin misiniz? Dayak attırmayı düşünüyorsunuz, demek ki ilk vaka değil.
Ceketinizi yakma olayına değinmiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…