Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorumvalla hoderi boyle evdeki kadini horlayanlar genelde coktannn tutunacak sonraki dali bulmus oluyor. Seninki de bariz bulmus:
Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
- hoderi
- Yorumlar: 127
- Forum: Bir derdim var
Merhaba . İki üç haftadır ailevi sebeplerden dolayı aile evimdeydim . Eşimde çalıştığı için yaşadığımız şehirde kalıyordu . 3 yıllık evliyim ve eşimle hemen hemen her gün ilişkiye gireriz bu konuda bir sıkıntı yok . Eşimle telefondan yine +18 şeyler konuşurken bana ya ben gerçekten seni özledim ama gelmeni bekleyemeyeceğim bişeyler yapsam olur mu dedi bende tamam dedim yani ben sanıyorumki kendini yalnızca tatmin edecek . Neyse evimize geldiğimde öyle sohbet ederek konuşurken bana +18 film izleyerek kendini tatmin ettiğini söyledi . Bende doğal olarak şaşırdım üzüldüm diyemeyeceğim...
- hoderi
- Yorumlar: 16
- Forum: Cinsellik +18
Valla asla böyle birşeyi savunmam normal durumda ama eşşek sudan gelinceye kadar dövülse rahat edecek gibi duruyor .Erkek arkadasım böyle yanı şöyle sureklı asalak gibi. Cumleler yokta oda bazen sorsan şakasına söylüyor güya. Son cumleye cok guldum uskaksks dayak bence bacım
Evet o videoyu bende biliyorum gördüğümde eşimde keşke böyle yemek yese demiştim … sonra bunu düşündüğüm için kendimi suçlu hissetmiştimValla okurken aynisini dusundum, cocuklarin ne gunahi var magaradaki ayi bundan daha kibardir. gecende gordum, ayi geldi otel masasina oturdu valla kibarca yemek bekledi alamayinca da efendice cikti gitti. Ayi bu kocadan daha medeni.
Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorum
Ne gibiBu adam çocukça falan davranmıyor ama altında yatan neden kesinlikle başka biri.
Takip edin, pis kokular geliyor.Ne gibi
Doğru haklısınız kendin çek git uğraştırma diyecek hali yokYaniii bebeisim ne desin adam, beni ugrastirma, nafaka tazminat sunla bunla da ugrastirma toz kaldirmadan cek git ben de berikine yavsayayim mi desin ... bence sen o kadinin kocasini bul onunla bir sohbet et, bir de isyeri nasil bir yer bilmiyorum ama resmi, kurumsal bir yerse yoneticiyle bir gorus evli 2 calisan zina ediyor bariz.
saygısızlık gerçekten başka bir şey değilMerhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.
Evet kendisine saygısızlık olarak söylediğimd ebunu kabul etmiyor . Saygısızlık yapmadığını söylüyor . Bu terbiyesizlik değilse ne anlamadımsaygısızlık gerçekten başka bir şey değil
Doğru haklısınız kendin çek git uğraştırma diyecek hali yok
Hayır etmiyor diye biliyorum . Tabi bilmediğim çok şey çıkıyor . İllaki peşine düşmem gerekDurup dururken insan bu kadar değişmez. Mutlaka bir şey olmuş. İş arkadaşıyla muhabbeti devam ediyor mu? Farkettiğiniz bir şey var mı?
sorunuza ithafen eşim böyle değil , olamaz o kim ki böyle konuşabilecek. Aileme şikayet tarzında konuşursa ağzının payını da alır benim ailem öyle rn azından. Boşanırım diyorsanız boşanmak en temiz çözüm ütüyü bilerek kıyafetinizin üstüne bırakması bile korkunç.Merhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.
Evet nihayet biri çıkıp benim eşim böyle değil diyen biri çıktı . Yani biri beni sarsıp yaşadıkların normal değil desin istiyorum . Ailem bu konuda arkamda değil eşim kendini öyle bir yansıttı ki mükemmel bir eş nükemmel bir damat diye düşünüyorlar ki bende eşimin tek eksiğini aileme anlatmam anlatılmaz da zaten . Fakat hataların bukadar üstünü örterek ben yanlış mı yapıyorum anlamıyorum .sorunuza ithafen eşim böyle değil , olamaz o kim ki böyle konuşabilecek. Aileme şikayet tarzında konuşursa ağzının payını da alır benim ailem öyle rn azından. Boşanırım diyorsanız boşanmak en temiz çözüm ütüyü bilerek kıyafetinizin üstüne bırakması bile korkunç.
BDV'deki şu soru da beni benden alıyor. Hayır, eşim böyle değil ama öyle olsaydı sizin durumunuz normalleşecek miydi? İçiniz rahat mı edecekti?Merhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?