Merhaba yine ben.Dert değil pek aslında.Önceden de yazmıştım uzak mesafe ilişkim var.Dikkatimi çeken konu şu.Erkek arkadaşım her zaman meşgul,her zaman dışarıda.Ve sosyal medyadan görmüyorum bunu,aradığımda hep dışarıda olduğunu söylüyor.Bir de öyle çok arkadaş ismi söylüyor ki,mesela bugün konuştuk diyelim Doğan'ın yanındayım dedi,ertesi gün Mert,Kaan,Onur vs.vs.Her zaman değişik isimler.Ha ihanetten asla şüphelenmiyorum.Konum o değil.Son zamanlarda düşünmeye başladım acaba kendisini çok sevilen birisi olarak mı gösteriyor bana diye.Çünkü bir insan gece gündüz hep dışarıda mı olur,her gün farklı kişilerle,orada burada,her yerde.Maddi durumları kötü değil asla ama çok yüksek de değil.Gittiği yerler de maliyeti yüksek yerler,her gün nasıl gitme imkanı bulabiliyor?Mesela geçen aradığımda arkadaşlarının ona özel yemek ayarladıklarını söyledi(bir yarışmada birinci olmuştu)Yani ayarlayabilirler tabii orası ayrı konu da.Yok bilmem ne grubunu kurmuş da çok kişilik bir grup,kocaman insanlar da varmış aralarında,o liderleriymiş,onun sözünden çıkmıyorlarmış.Ki ben tanıyorum erkek arkadaşımı,öyle çok çevresinde popüler birisi değil(Yazlıktan tanışıyoruz,orada gözlemlediğim kadarıyla)Ayrıca bazen komik de geliyor lise çağında sonuçta,gece yarılarında bilmem ne mekanında olabileceğini zannetmiyorum.Ailesini az çok tanırım,kuralları olan insanlardır.Bir yerden de paylaştığı yok pek,hep bana söyledikleri.Yani kısacası bir de bunları anlatırken koltukları kabarıyor nedense.Boş bir dakikam yok diyor.Sanki iş insanı gibi.Sizce bunları abartıyor,uyduruyor mu?Sizin görüşleriniz?