- 17 Şubat 2021
- 47
- 23
- 38
- 22
- Konu Sahibi icinizden1i
arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah uzun ömür versin mi dicekti? Ufak bir kızı tehdit eden kim varsa bencede silinsin yer yüzünden.Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.
Kanunen reşit oluyor evet18 olsa bile dedim....Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz... 18 olunca hop yetişkin oldum oley istediğimi yapabilirim mi oluyor ...
Ömür billah dizinin dibinde tutacak değiller yahepsi olur ama çok üzülürler ve dizlerinin dbinden ayırmazlar
Ona bişey diyemeyiz tabi ki herkesin kendi tercihi size katılıyorum 1Alıntıladığım yorumu okumadınız galiba. 18 yaş üstü için de aynı şeyleri söylemiş yorum sahibi.
Tam da sizin kafq yapınızdaki aileler yüzünden bu çocuklar erkek arkadarlarının tecavüzüne uğrayıp onların tehditleriyle yaşamak zorunda kalıyorlar. Ben de konuyu okuyunca 5 yaşındaki kızım büyür de başına böylesi bir iş gelirse bana anlatabilmesi için nasıl davranmalı nasıl bağ kurmalıyım diye düşüncelere daldım. İnsan olanın başına her şey gelebilir bu hayatta böyle büyük büyük laflar etmeseniz keşke.Valla kınamayım ama 18 yaşında bile değilsin hoş olsan bile senin böyle bir ortamda olman çok yanlış. Hoş şimdiki gençlerin geneline bakıyorum elinde sigara erkek arkadaş içki bütün kötü alışkanlıklar var.Birde o aileyi iyi bilirdim diyorsun asıl zaten senin iyiliğin için yapıyorlar bunu .Demek ki ailenin arkasından neler çeviriyorsun ne yalanlarla arkadaşlarınla buluşmaya gittin kendini rezil ettin. Yazık ya Allah hiç bir aileye böyle çocuk vermesin .Edepli adaplı yaşına uygun davranan çocuklar versin.Çok sinir oldum nedense hele birde sana akıl vermeye çalışanlara yaptığın doğruymuş gibi ...
kendi kardeşi de var, yayamaz o görüntüleriÇok yazdım biliyorum ama zarar görmeni istemiyorum
Ailene söyle ki o görüntüleri alsınlar nerdeyse
Çünkü sen yarın bir yetişkin olduğunda belki bir öğretmen bir polis bir anne bir eş olduğunda karşına çıkacak ve senin de hoşuna gitmeyecek
Bi de böyle düşün
polise ben 18 olduğumda tek başıma gitmeyi düşünüyorum 1.5 ay kaldıkendi kardeşi de var, yayamaz o görüntüleri
karşı taraftaki kızın ailesinin yerinde olsanız ne yapardınız peki? tehdit kötu berbat hemfikiriz, ama ne yapardınız?
daha 18 yaşını aşmamış ve kızlı erkekli ortamda sarhoş yarı çıplak duran bir kızla kendi kızınızın sağlıklı bir şekilde arkadaşlık kurmasına izin verir miydiniz? ben vermezdim. ve o kıza da gayet kötu kelimelerle kızardım.
Çok sinirlendim size kafa yapımdan sizene küçümser gibi..Siz kimsiniz ya klavyeden yazmak ne kadar kolay böyle .Ne demek tecavüzcülerin sorumlusu insanların tehdit edilmesinin nedeni sizsiniz falan laflarınıza dikkat edin .Önce okumayı öğrenin cümlelerimi .Sizin benim aile görüşümüz diye bir şey yoktur ortak doğrular vardır her yerde.O zaman şöyle bir cevaba razı olunuz..Çocuğunuzu zaten nasıl yetiştireceğinizi ben az çok anladım bencede şimdiden öğretin başına bir şey gelirse size anlatması gerektiğini ...Tam da sizin kafq yapınızdaki aileler yüzünden bu çocuklar erkek arkadarlarının tecavüzüne uğrayıp onların tehditleriyle yaşamak zorunda kalıyorlar. Ben de konuyu okuyunca 5 yaşındaki kızım büyür de başına böylesi bir iş gelirse bana anlatabilmesi için nasıl davranmalı nasıl bağ kurmalıyım diye düşüncelere daldım. İnsan olanın başına her şey gelebilir bu hayatta böyle büyük büyük laflar etmeseniz keşke.
Her şey kanunmu siz kitaplara göre mi yaşıyorsunuz çevrenize bir bakin 18 yaş nedir ya çocuk daha .Askere giden çocuklara da çok üzülüyorum çok küçükler daha büyük yaşlarda gitmeliler bence.Kanunen reşit oluyor evet
Canım bende aynı şeyi düşündüm bu tehdit eden aile kızı biliyor büyük ihtimal çevrede adı çıkan çocuklar vardır oğlum kızım onla oynama deriz ya .. Ve kendi kızını da aklını çeldiğini o yüzden korkutmaya çalıştı .Zaten şart koşmuş baksana kızımdan uzak dursun diye .Bu kızı ailesi mümkünse daha önce de yazmıştım dizinin dibinden ayırmasın.
Belli ki eserikli.
Çok benzer bir durumu yaşayan biri oldu çevremde annene git anlat birlikte savcılığa gidin ve tehdit edildiğinizi görüntünüzün izinsiz alındığını başkalarıyla paylaşılma ihtimali olduğunu anlatıp müdahale isteyin. Savcılık gözünün yaşına bakmaz toplar hepsini.yaşayan vardır belki bir öneri verir