uygunsuz sarhoş hallerimin videosu ile tehdit ediliyorum.

Videonun içeriği ne, sadece sarhoş haliniz mi yani?

Arkadaşınızın ailesini bu durum ne ilgilendirir, hadlerine bile düşmez. Sakın altta kalmayın tehdit ettiklerinde. Çok garip yani.

Aileniz tutucuysa kızabilir ama unutulur gider yani bir süre sonra. Ayrıca bu aile illa söyleyecekse niye tehdit ediyor? Ortada tehdit varsa, bir beklenti de vardır. Sizden bir şey istiyorlar mı?

arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Öncelikle nasıl bir video var ellerinde ve neden var gizli mi çekildi ? 18yaşından küçük birini tehdit etmek öyle kolay değil korktuğunu belli etme edersen daha çok üstelerler bu tehditlerle birlikte polise gidiyorum yaşım küşük devlet korumasındayım gizli görüntü almaktan ve tehditten sizi şikayete gidiyorum benim başım yanacağına ben sizinkini yakarım de mümkünse de polise git

Ailene söyleriz diye tehdit ettilerse kendilerince seni korkutup bir daha yapmaman için olabilir.
Söyleyecek olsalardı şimdiye kadar çoktan söylerlerdi.
Karşılığında birşey talep ettilerse direk polise gidin bunun yaşla da ilgisi yok.Hatta aileniz de bu fırsatçıları bilsin.
Aileniz size kızmaktan çok sizi korumakla yükümlüdür.

Bu ellerindeki görüntü ile senden birşeyler talep edebilirler. Çok sakıncalı bir durum. Ailene söylerken kandırıldım normal bir içeceğe katmışlar diyebilirsin. Her ne yaparsan yap onların tehdidine boyun eğme bu çok aşağılık bir durum. Sakın aklına kötü şeyler yapmayı getirme.

Arkadasiniz ne diyor?

Abla, teyze gibi yakin hissettiginiz bir aile buyugunuze anlatin.
Arasin arkadasinizin ailesini. Bir temiz benzetsin. Benim cocugumu siz tehdit edemezsiniz, size bir zarari yok ne yapmissa kendine yapmis, ancak bu sizin yaptiginiz suç, ne hakla benim cocugumla ugrasirsiniz diye bastirsin.

Kendi huzursunuz icin arkadasliginizi da kesin.

Korkak durmayın yani korktuğunuzu belli etmeyin. Aileme herşeyi anlattım
bu tehdit olayını polise taşımayı düşünüyoruz, lütfen bir daha beni rahatsız etmeyin mahkemede görüşelim diyin bu vizyondaki insanlar bu tehditten korkar.

işte içki içtiğimizi öğrenmişler bir sürü küfür ettiler ne b0k olduğunu ailen de öğrenicek söyliycez diye tehdit ediyorlar
Onlari ne ilgilendiriyormus senin ne yaptigin? Hos bulmadiklari bi durum varsa cekip evlatlari gibi konusup ogut verseler anlarim da ailenie soylemekle tehdit etmek nedir? Sizin videonuzu kim cekmis o insanlarin elinde isi ne? Ailenize soyleyeceklerse de niye dogrudan soylemiyorlar once sizi bilgilendiriyorlar?

arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
18 yaşından küçüğüm ve beni özel videolarımla tehtit ederseniz sizi polise şikayet ederim de 18 yaşında küçük olman korkmanı gerektirmez seni tehtit ettikleri için sorun yaşarlar sende benzer hatalar yapma bir daha

TCK (Türk Ceza Kanunu) nın 194’üncü maddesi şöyler der:

“Sağlık için tehlike oluşturabilecek maddeleri çocuklara, akıl hastalarına veya uçucu madde kullananlara veren veya tüketimine sunan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”

Eğer sizi tehdit ediyorlarsa onlara “bana siz içirdiniz, siz de hapse girersiniz” deyin.

18 yasından kucuk bırının ıckı ıcmesınden daha suc daha kotu bırsey varsa onlardan bırı de tehtıtdır :)
suan sız haklı durumdasınız
o kısılerın sızı tehtıt etmesıne ızın vermeden aılenıze ''arkadas ortamında bırseyler ıcmıs denemıstık guvendıgımı sandıgım arkadas ve ortamdı ama cahilce davrandım kı pısman oldum
bunun ıcın ozur dılerım bır daha tekrarlamayacagım bu kısıler benı boyle tehtıt edıp duruyorlar onlara benı aılemle korkutamazsınız sahıpsız degılım dedım haberınız olsun ''dıyeceksınız

arkadasınızı rahatsız edecek bır davranısınız olduysa o aıle o yuzden aılene herseyı anlatıcam dedıyse bunu bılelım ? kı oyle olsa bıle muhattapları sız olmamalısınız dırekt aılenız olmalıydı yasınız kucuk cunku .

Back
X