- 17 Şubat 2021
- 47
- 23
- 38
- 22
- Konu Sahibi icinizden1i
arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah uzun ömür versin mi dicekti? Ufak bir kızı tehdit eden kim varsa bencede silinsin yer yüzünden.Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.
Neden? Dünyada bir tek sizin doğrularınız mı geçerli? İsteyen alkol almaz, isteyen de alır. Bu sizi hiç ilgilendirmez. Her konuda böyle alkol alanlara alttan alta saldırılmasından bıktım artık. Herkes sizin gibi yaşamak zorunda mı?18 yaşında bile değilsin hoş olsan bile senin böyle bir ortamda olman çok yanlış.
Sadece sarhoş musunuz yoksa başka bir şey daha var mı videoda? Eğer sarhoşsanız bir şey olmaz ailenize söyleyin. Ayrıca video gizlice çekildiyse ve tehdit amaçlı kullanılıyorsa suç savcılığa bile gidebilirsiniz. 18 yaşından da küçüksünüz.arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Eleştirini yapabilirsin ama beddua edemezsin.
Alkolün zararlarından bahsetmeyim en iyisi size göre yararlı bir şey sanırım . Misal bu konu sahibesinin başına gelenler .Belki babası görse o videoyu öldürecek kızını her aile sizin kadar geniş olmayabilir. Size çok saldıran olmuş sanırım bu konuda sizde bana saldırdığınıza göre .. Herkesin kendi fikri içmeyi bilip insanlara zarar vermedikten sonra ne yaparsanız yapın banane.Neden? Dünyada bir tek sizin doğrularınız mı geçerli? İsteyen alkol almaz, isteyen de alır. Bu sizi hiç ilgilendirmez. Her konuda böyle alkol alanlara alttan alta saldırılmasından bıktım artık. Herkes sizin gibi yaşamak zorunda mı?
Yapacağınız bir öneri yoksa mesaj atmanıza gerek yoktu zaten,hiç yormasaydınız kendinizi.Biz napalım peki![]()
Bak kesinlikle ailen ile paylaş evet belki kızarlar ama asla sana zarar verecek birşeyin içine sokmazlar en geç bir ay içerisinde unutulur.arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Canım benim bu seni sevmedikleri anlamına gelmiyorhaklısınız güvenmemem lszım. sözde beni severdi o aile.. gördük nssıl seviyorlar
18 yaş altı kanunen yasakNeden? Dünyada bir tek sizin doğrularınız mı geçerli? İsteyen alkol almaz, isteyen de alır. Bu sizi hiç ilgilendirmez. Her konuda böyle alkol alanlara alttan alta saldırılmasından bıktım artık. Herkes sizin gibi yaşamak zorunda mı?
hepsi olur ama çok üzülürler ve dizlerinin dbinden ayırmazlarCanım benim bu seni sevmedikleri anlamına gelmiyor
Eminim senin için üzülmüşlerdir
Onlar da ne yapacaklarını bilemiyorlar bence
Düşünsene daha kötü bişey de gelebilirdi başına
Alkolün dozu aştığında uyuşturucu da verirler anlamazsın bile
Peki ailen öğrendiğinde nasıl tepki verir sence ceza mı verirler bağırıp çağırırlar mı döverler mi nasihat mi ederler
Öğrendiklerinde kaybedeveğin şey ne
ablalarıma anlattım sizi dinleyip, anlayışla karşıladılar neden daha önce söylemedin falan dediler.. onların sesi kesildi bir daha iletişime geçerlerse ablamla görüşeceklerhepsi olur ama çok üzülürler ve dizlerinin dbinden ayırmazlar
Alıntıladığım yorumu okumadınız galiba. 18 yaş üstü için de aynı şeyleri söylemiş yorum sahibi.18 yaş altı kanunen yasak
Bunun ne gelenek görenekle ne dinle ne ahlakla açıklamasına gerrk yok
Hukuk yasak diyorsa yasaktır
Yoruma açık değil yani
ben anlattım ailem biliyor istiyorsan gel soyle de sen bu karşılığı verirsen bi daki tehdidinde tekrarı gelmez yaşın küçük olduğu için seni böyle korkutuyorlar asla kanma annenle otur konuş anlatarkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Bak o video da soyunmuşsun ve bu başkalarının elinde.bugun susup 3-5sene sonra tekrar seni tehdit etmeyeceklerinin garantisi yok.madem ablalarına anlattın onlar uygun bi dille annene babana anlatsın ve polise gidin.o videonun silinmesi lazım canim.ilerde cok daha basin agriyabilirablalarıma anlattım sizi dinleyip, anlayışla karşıladılar neden daha önce söylemedin falan dediler.. onların sesi kesildi bir daha iletişime geçerlerse ablamla görüşecekler
18 olsa bile dedim....Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz... 18 olunca hop yetişkin oldum oley istediğimi yapabilirim mi oluyor ...Alıntıladığım yorumu okumadınız galiba. 18 yaş üstü için de aynı şeyleri söylemiş yorum sahibi.