uygunsuz sarhoş hallerimin videosu ile tehdit ediliyorum.

Onlara neymiş ki önce polise git mesajları göster onlar ailene anlatıp yumuşatır onları ve bundan sonra korktuğun işlere kalkışma
Tehdit kimden olursa olsun çok çirkin ama arkadaşının ailesinin tehdit etmesi insanı olmadık kötü senaryolara itiyor, doğru dürüst hiçbir aile evladı yaşındaki birini tehdit etmez, nasihat eder tavsiyelerde bulunur ama tehdit etmek, ben bunun altında çok iğrenç şeyler arıyorum, umarım kızımız buradaki büyüklerinin tavsiyelerine kulak verip ailesine anlatır, babasından korkuyorsa annesine anlatmalı.

Aile yapısını bilemeyiz, belki babası çok öfkeli şiddet uygulayan biridir bilmiyorum, şiddeti de asla tasvip etmiyorum lakin böyle bir şey başıma gelse tehdit edilerek başka bir ailenin korkusuyla yaşayacağıma, babamdan 2 tokat yiyip evden çıkmama cezası almaya, ailemin söylenmelerine razı olurdum.

arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
GÜNCELLEME
ablası yazmış şimdi gelmiycem konuyu kapattım ben size yazıklar olsun, eğer onunla bir daha görüşürsen o zaman gelir anlatırım demiş. ne kadar güvenmeliyim sözlerine?

GÜNCELLEME
ablası yazmış şimdi gelmiycem konuyu kapattım ben size yazıklar olsun, eğer onunla bir daha görüşürsen o zaman gelir anlatırım demiş. ne kadar güvenmeliyim sözlerine?
En ufak bir kızmalarında bu tehdit yine gün yüzüne çıkar, cesaretinizi toplayın annenize anlatın.

Tehdit kimden olursa olsun çok çirkin ama arkadaşının ailesinin tehdit etmesi insanı olmadık kötü senaryolara itiyor, doğru dürüst hiçbir aile evladı yaşındaki birini tehdit etmez, nasihat eder tavsiyelerde bulunur ama tehdit etmek, ben bunun altında çok iğrenç şeyler arıyorum, umarım kızımız buradaki büyüklerinin tavsiyelerine kulak verip ailesine anlatır, babasından korkuyorsa annesine anlatmalı.

Aile yapısını bilemeyiz, belki babası çok öfkeli şiddet uygulayan biridir bilmiyorum, şiddeti de asla tasvip etmiyorum lakin böyle bir şey başıma gelse tehdit edilerek başka bir ailenin korkusuyla yaşayacağıma, babamdan 2 tokat yiyip evden çıkmama cezası almaya, ailemin söylenmelerine razı olurdum.
Bende aynısını düşünüyorum abla zamanında bende yaşadım ama anneme söyledim sinmedim ailesini bilmediğim için önce polise gitmesini söyledim zaten onlar aileyi yumuşatarak söylerler inşallah doğru yolu görür bu kuzu da

Bende aynısını düşünüyorum abla zamanında bende yaşadım ama anneme söyledim sinmedim ailesini bilmediğim için önce polise gitmesini söyledim zaten onlar aileyi yumuşatarak söylerler inşallah doğru yolu görür bu kuzu da
İnşallah ablacım.
Bu şekilde tehdit edilen çocuklarımızın varlığı her geçen gün artıyor😔 Umarım tüm evlatlar bu topiği okur.

Gençler ne yaparsanız yapın, ne kadar kötü bir şeyin içine girmiş olursanız olun lütfen ailelerinize anlatın, anneniz belki günlerce söylenir, babanız belki çok kızar üstünüze yürür, her şeyi yasaklar ama ailelerinizin kanatları altında güvende olursunuz.

İnşallah ablacım.
Bu şekilde tehdit edilen çocuklarımızın varlığı her geçen gün artıyor😔 Umarım tüm evlatlar bu topiği okur.

Gençler ne yaparsanız yapın, ne kadar kötü bir şeyin içine girmiş olursanız olun lütfen ailelerinize anlatın, anneniz belki günlerce söylenir, babanız belki çok kızar üstünüze yürür, her şeyi yasaklar ama ailelerinizin kanatları altında güvende olursunuz.
Evet abla. Mesela beni hatırlıyorsundur, çocuk babama ulaştı ama bir şey dememiş. Ben de bunun üzerine babama anlattım bazı şeyleri, bana kızdı. Tek sebebi neydi biliyor musun, "Neden söylemedin neden aylarca bunları kendine yük ettin?" Ki olan şeyler Türkiye'deki bir kız babasının kolayca kabul edeceği şeyler de değildi

Evet abla. Mesela beni hatırlıyorsundur, çocuk babama ulaştı ama bir şey dememiş. Ben de bunun üzerine babama anlattım bazı şeyleri, bana kızdı. Tek sebebi neydi biliyor musun, "Neden söylemedin neden aylarca bunları kendine yük ettin?" Ki olan şeyler Türkiye'deki bir kız babasının kolayca kabul edeceği şeyler de değildi
Ablacım aklınıza gelebilecek, en kötü diye tabir edebileceğiniz şeyleri dahi ailelerden saklamayın, evet anlıyorum bizim kültürümüze göre yetişen çocuklar anne babalarından çekiniyor, belki ebeveynlerin güvenlerini yıkmaktan belki sevgilerini kaybetmekten korkuyorlar lakin tehdit eden çok afedersiniz kanı bozuk insanların yarattığı korku daha korkunç, o korku gençleri daha büyük hata ve batağın içine çekebiliyor.

Çok iyi yapmışsın, babana anlatmasan belki hala bu korkuyla yaşayacaktın, babalar bağırır çağırır konuşmaz küser, belki aylarca evladıyla arasındaki ilişki toparlanmaz ama baba evladına kötü olmaz, zaten çoğunlukla aileler evlatlarına zarar gelecek korkusuyla fevri çıkışlar yapıyor, evlat bu insan hiç vazgeçebilir mi?

Bir arkadaşımızda kendi yaşadığı yerde olan bir olayı örnek vermiş, sonu acı biten nice örnekleri de haberlerden izliyoruz maalesef.

Erkek arkadaşının tehdidine boyun eğen kızlar intihar ediyor, baba korkusuyla, tehditle karşısındakilerin her istediğini yapan gençler ölüyor.

Yeniden yazıyorum bakın ne olursa olsun, ne yapmış olursanız olun kimsenin tehdidinden korkmayın ailelerinize anlatın, inanın ailenizin size vereceği en kötü tepki bile o kanı bozukların elinde yitip gitmenizden iyidir.

arkadaşımın ailesi o videoyu görmüş ve beni eve gelip bunu aileme göstermekle tehdit ediyorlar. 18 yaşına girmedim henüz polise gidemiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
Ay ne haddsizlik ya, aile meselesine karışmayı böyle kendince görev olarak bilen insanlardan nefret ediyorum.
Eğer arkadaşınızın Ailesi sizi önemseyip sevseydi iyiliğinizi isteseydi sizi videolarla tehdit etmek yerine karşılarına alıp güzellikle Bu yaşta bu tarz şeylerin yapmamanız gerektiğini yanlış olduğunu belirtip kendi evladı gibi uyarabilirlerdi.
Bence annenize ufaktan belirtin tehdit ettiklerini de, bir daha ne o arkadaşınız ile nede ailesi de görüşmeyin bence.

Bence annene anlat polisede şikayet et. 18 değilmişsin bile daha tehdit edenler suç işliyo.

Ailerin yanlış tutumları gencleri bu hale getiriyor.

Benim 18 yasından kucuk kızım guvensiz bir ortamda alkol alıp videosu cekilse kendimi sorgularım ben o zaman neredeydim niye koruyamadım bu aile nasıl boyle korkutabilir kızımı diye. Anneliğimi sorgulardım ama 18 den kucuk olan kıza kizmak daha kolay ailenin gozunde nasıl yaparsın diye.

Arkadaş aileside ilginç. kendi kızları videoyu cekmiş. tutmuslar videodaki kızı tehtit edip kızımızla gorüsmeyeceksin diyorlar. Kendi kızlarına hic sormuslar mı senin o ortamda isin ne niye cektin bu videoyu diye.

Konu sahibi annene anlat. kızarsa kizsın once kızar sonra seni korur merak etme. o aileye de boyun eğmemiş olursun

Valla kınamayım ama 18 yaşında bile değilsin hoş olsan bile senin böyle bir ortamda olman çok yanlış. Hoş şimdiki gençlerin geneline bakıyorum elinde sigara erkek arkadaş içki bütün kötü alışkanlıklar var.Birde o aileyi iyi bilirdim diyorsun asıl zaten senin iyiliğin için yapıyorlar bunu .Demek ki ailenin arkasından neler çeviriyorsun ne yalanlarla arkadaşlarınla buluşmaya gittin kendini rezil ettin. Yazık ya Allah hiç bir aileye böyle çocuk vermesin .Edepli adaplı yaşına uygun davranan çocuklar versin.Çok sinir oldum nedense hele birde sana akıl vermeye çalışanlara yaptığın doğruymuş gibi ...
Böyle büyük laflar eden insanların çocukları genelde eleştirdikleri kişiler gibi oluyor, dikkat etmek lazım o yüzden.

görüşmeyeceğiz zaten bundan sonra. aileme söylemiyorum çünkü güvenleri gidecek ve bu tüm hayatımı etkileyecek. dizlerinin dibinden ayırmayacaklar twpkileri de çok büyük olacak. ortamda sınıf arkadaşlarımız var. sarhoş ve yarı çıplağım sanırım, ailrn senin nasıl bir kız olduğunu öğrenecek diyorlar bir şey istedikleri yok.
Ailen bence de seni dizinin dibinden ayırmamali.

Ailenin alkol aldığını bilmesi ayrı, tehditlerle uğraşıp psikolojinizin bozulması ayrı. Ailen en kötü aile bile olsa sana destek olur merak etme. Bu tarz şeyleri ailenden saklama asla hayat tecrüben yok ailenden destek al lütfen. Tehditlere de boyun eğme ayrıca ailenin senden duyması daha iyi olur.

Ailene söyleriz diye tehdit ettilerse kendilerince seni korkutup bir daha yapmaman için olabilir.
Söyleyecek olsalardı şimdiye kadar çoktan söylerlerdi.
Karşılığında birşey talep ettilerse direk polise gidin bunun yaşla da ilgisi yok.Hatta aileniz de bu fırsatçıları bilsin.
Aileniz size kızmaktan çok sizi korumakla yükümlüdür.

İnsanları da anlamak çok zor belki de iyi niyetli değiller bilemeyiz ki

Back
X