Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 13+3 haftalık hamileyim hep uykum var en büyük şikayetim bu ne yapacağım bütün işlerim kalıyor vallahi Allahtan şuanda evdeyim çalışmıyorum... Ama inanın ki ev işlerine bile yetişemiyorum çok uykum geliyorrrboshayallersmile:1closedeyes:
Arkadaşlar 13+3 haftalık hamileyim hep uykum var en büyük şikayetim bu ne yapacağım bütün işlerim kalıyor vallahi Allahtan şuanda evdeyim çalışmıyorum... Ama inanın ki ev işlerine bile yetişemiyorum çok uykum geliyorrrboshayallersmile:1closedeyes:
canım 22. haftamdayım senin haftalarında bende aynıydım.birkaç hafta kadar daha bu böyle uykun gelince mutlaka uyu. dr um kesinlikle uykunu atlama demişti. hem de sen evdesin engelin yok. ben işyerimde dalıyodum uykuya:)) kimi bünye bulantı yapıyo, kimi bünye uyku. uyku olması daha iyi:)