- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Baska telefondan ara o zaman, engelleyecek kadar ne yaptıysan adama, eşin seni engelliyorsa bitmiş gitmiş demekkiEngelliyim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska telefondan ara o zaman, engelleyecek kadar ne yaptıysan adama, eşin seni engelliyorsa bitmiş gitmiş demekkiEngelliyim.![]()
Evet bitti farkındayım. Çok şeyler yaptım. Bu yüzden kendimi affedemiyorum. Bu yüzden bu saatte uyku ilacı almama rağmen gözüme uyku girmiyor.Baska telefondan ara o zaman, engelleyecek kadar ne yaptıysan adama, eşin seni engelliyorsa bitmiş gitmiş demekki
Esin Demekki iyi değilmiş.... hatta sevgisi de geciciymis. Bnm de sorunlarım oldu bosanma noktasina da geldik. Inanin bende az cekmedim. Hergun sebepsiz ananin evine git diye kovan bir esim vardi.en sonunda annemin evine gittim . Dedik bosanma karari vermeden once son bir konusma olsun ..karşılıklı olarak birbirimizin hatalarini gördük kendi hatalarimizi kabullendik . Affettik. Sevdigimizi anladik.. cok şükür hersey yolunda .. esiniz bunun icin size firsat vermeli evliligi kurtarmak istediginizi gormeli buna ragmen yanasmiyorsa sizi sevmeyen istemeyen bir adam icin inan bana degmezzBabam çok iyiydi. Ondan yana hiç eksikliğim olmadı. Onun o iyiliğini özlüyorum. Ama eşim de bir o kadar iyiydi. Yerini tabiki tam olmasa da dolduruyodu. Ben çok hata yaptım![]()
Sürekli ayrılalım dedim. Ama sürekliNe kadar büyük bi hata yapmış olabilirsin ki kendini bu kadar suçluyosun
Başkasından ara o zaman, kbakmada neymiş dini nikahtan boş ol demişte, bidaha olmazmışta, sanırım islama göre boş ol dendiğinde kadın başkasıyla nikahlanmadan aynı adamla dini nikah yapamıyor, o yüzden istemiyordur seni akıllı adamEvet bitti farkındayım. Çok şeyler yaptım. Bu yüzden kendimi affedemiyorum. Bu yüzden bu saatte uyku ilacı almama rağmen gözüme uyku girmiyor.
Çok kere dinledi beni. Ama artık hem dini boyut hem aile boyutu devreye girdi. Her şey iyice berbat oldu.Esin Demekki iyi değilmiş.... hatta sevgisi de geciciymis. Bnm de sorunlarım oldu bosanma noktasina da geldik. Inanin bende az cekmedim. Hergun sebepsiz ananin evine git diye kovan bir esim vardi.en sonunda annemin evine gittim . Dedik bosanma karari vermeden once son bir konusma olsun ..karşılıklı olarak birbirimizin hatalarini gördük kendi hatalarimizi kabullendik . Affettik. Sevdigimizi anladik.. cok şükür hersey yolunda .. esiniz bunun icin size firsat vermeli evliligi kurtarmak istediginizi gormeli buna ragmen yanasmiyorsa sizi sevmeyen istemeyen bir adam icin inan bana degmezz
Başkasından da aradım. Dini olarsk dönüşü yok diyor.Başkasından ara o zaman, kbakmada neymiş dini nikahtan boş ol demişte, bidaha olmazmışta, sanırım islama göre boş ol dendiğinde kadın başkasıyla nikahlanmadan aynı adamla dini nikah yapamıyor, o yüzden istemiyordur seni akıllı adam
Öyle saçmalık mı olurmuş, bırak gitsin, cehalet paçadan akıyor, böyle akılsız bir adamdan çocukta yapmamışsın iyiki, dünyanın sonu değil tekrar evleneceksin ama bu sefer iyi seçBaşkasından da aradım. Dini olarsk dönüşü yok diyor.
Aynen dediğiniz gibi.
Dini olarak neden dönüşü yok diyoBaşkasından da aradım. Dini olarsk dönüşü yok diyor.
Aynen dediğiniz gibi.
Çünkü islama göre bir erkek karısına boş ol derse dini nikahı düşerse, o kadın aynı adamla tekrar dini nikah yapmak için başka bir adamla dini nikah kıyıp ondan ayrılıp sonra bu adamla tekrar evlenebilir, yani bu kadın başkasıyla işi pişirip, adam o yüzden istemiyorDini olarak neden dönüşü yok diyo
Gerçekten hocalar böyle söylüyor ama. Hak veriyorum. Benim sorduklarımdan da böyle diyen oldu. Ama o bi cemaate takmış sadece ona inanıyor. Ben başka yerlere sordum başka cevaplar da aldım. Ama sadece o cemaate inanıyorÖyle saçmalık mı olurmuş, bırak gitsin, cehalet paçadan akıyor, böyle akılsız bir adamdan çocukta yapmamışsın iyiki, dünyanın sonu değil tekrar evleneceksin ama bu sefer iyi seç
Hocalar böyle söylüyor çünkü. Ebedi haramsınız diyor.Dini olarak neden dönüşü yok diyo
Evet farklı cevaplar var bu konuya ait.Herkesin bildigi farkli.. 3 kere bos ol deme hakki var yanii bnm bildigim adam bos ol diyerek 1 hakkini kullanmis . Geriye 2 hak kalmis. Bu dinen bosanma sayilmiyor diger 2 hakkini kullanip dese yani hepi topu 9 kere bos ol dese evet bitmis sayiliyor ve sen baskasiyla dini nikah kıyıp ondan ayrilip esinle oyle geri evlenebilirsin . Ben boyle biliyorum ..
He iyi o zaman hayatınızı başkalarına göre yaşamaya devam edin, onlar karar verir sizin hakkınızda, en iyisini bilir, siz kimsiniz ki, neyse banlanmıcamGerçekten hocalar böyle söylüyor ama. Hak veriyorum. Benim sorduklarımdan da böyle diyen oldu. Ama o bi cemaate takmış sadece ona inanıyor. Ben başka yerlere sordum başka cevaplar da aldım. Ama sadece o cemaate inanıyor![]()
Yok ben inanmıyorum zaten. İyice araştırdım. Çıkar yol buldum. Sıkıntı onu inandıramamak.He iyi o zaman hayatınızı başkalarına göre yaşamaya devam edin, onlar karar verir sizin hakkınızda, en iyisini bilir, siz kimsiniz ki, neyse banlanmıcam![]()
Din konuşmak yasak o yüzdenYok ben inanmıyorum zaten. İyice araştırdım. Çıkar yol buldum. Sıkıntı onu inandıramamak.
Banlanacak bir şey yok. Ben hiçkimse değilim.
Evet onlardan.Suleymancilar yada mahmut efendi cemaatinden se.. inan bana
...asla geri donmez sana ... bosuna agladiginla kendine eziyetinle kalirsin. Defolsun gitsin .. cahillliikkk .